Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sınav gününü unutmuştum. Daha sonra yine para verip girdim.
  • Oha anlatınlara göre çok zorlaşmış. Ben 5-6 kere stop etmiştim arabayı vermişlerdi ona rağmen. 2013 Kasım ayında. Çok yanlış bir sistem 2 aşamalı yap 2. aşama için zorla ilk aşama için stajer ehliyet ver. Böyle yakında insanlar isyan etmeye başlar.
  • Herkes alamamali ehliyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl sinav giris ucreti ve yaklasik 2-3 saat zorunlu direksiyon dersi alman gerekiyor. Kursunun belirledigi ders fiyati 100 tl'ye geliyor olabilir.

• Ben ilk sınavda 2 kere stop ettirdim park ederken öndeki araca vuruyordum kaldim ikinci sınavda da ramazan ayiydi 15 dakka geç kalmıştım sınava hocayı aradım yalvar yakar kabul etti koşa kosa gittigim icin kan ter icinde kalmistim hoca dedi senin bu kadar terledigini gormesem kabul etmezdim sinava girmeni dedi ( bide bende troit bezlerinde sorun var cok çabuk terliyorum) sonra direksiyon basina oturdum ve arabayi ilk başta cok guzel kaldırdım ikiye taktım gittim bi süre sonra durdurdular bir daha kalk dediler kalkamadim 1 2 3 4 derken 8 kere stop ettirdim arabayi en sonunda sinirlendim arkadaki hocaya dedim siz bana böyle gösterdiniz aynısını yapıyorum dedim hoca da savunmaya geçti sonra ön koltukta oturan hocaya seslendi siz ayağınızla farkında olmadan frene mi basıyorsunuz dedi hocada Hayır dedi sonra bidaha denedim ve sorunsuz kaldırdım adamlar halime acimis olsa gerek geçirdiler bence öndeki hoca farkinda olmadan frene basiyordu yoksa geçirmeleri imkânsızdı ayrıca ikinci sınavda park etmedim sadece geri geri gittim kaldırıma yanas dediler kaldirima yanastim yeter tamam dediler ve cok şükür geçirdiler Allah razi olsun o iki koca yürekli hocadan

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Ben ilk sınavda 2 kere stop ettirdim park ederken öndeki araca vuruyordum kaldim ikinci sınavda da ramazan ayiydi 15 dakka geç kalmıştım sınava hocayı aradım yalvar yakar kabul etti koşa kosa gittigim icin kan ter icinde kalmistim hoca dedi senin bu kadar terledigini gormesem kabul etmezdim sinava girmeni dedi ( bide bende troit bezlerinde sorun var cok çabuk terliyorum) sonra direksiyon basina oturdum ve arabayi ilk başta cok guzel kaldırdım ikiye taktım gittim bi süre sonra durdurdular bir daha kalk dediler kalkamadim 1 2 3 4 derken 8 kere stop ettirdim arabayi en sonunda sinirlendim arkadaki hocaya dedim siz bana böyle gösterdiniz aynısını yapıyorum dedim hoca da savunmaya geçti sonra ön koltukta oturan hocaya seslendi siz ayağınızla farkında olmadan frene mi basıyorsunuz dedi hocada Hayır dedi sonra bidaha denedim ve sorunsuz kaldırdım adamlar halime acimis olsa gerek geçirdiler bence öndeki hoca farkinda olmadan frene basiyordu yoksa geçirmeleri imkânsızdı ayrıca ikinci sınavda park etmedim sadece geri geri gittim kaldırıma yanas dediler kaldirima yanastim yeter tamam dediler ve cok şükür geçirdiler Allah razi olsun o iki koca yürekli hocadan

Daha araba park etmesini bilmiyorsun ama ehliyetin var. Trafikte ne yapiyorsun sen.

Aga herkes ehliyet alamamali. Ben tek seferde aldim kime baksam herkes ikincide ucuncude almis.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Ben ilk sınavda 2 kere stop ettirdim park ederken öndeki araca vuruyordum kaldim ikinci sınavda da ramazan ayiydi 15 dakka geç kalmıştım sınava hocayı aradım yalvar yakar kabul etti koşa kosa gittigim icin kan ter icinde kalmistim hoca dedi senin bu kadar terledigini gormesem kabul etmezdim sinava girmeni dedi ( bide bende troit bezlerinde sorun var cok çabuk terliyorum) sonra direksiyon basina oturdum ve arabayi ilk başta cok guzel kaldırdım ikiye taktım gittim bi süre sonra durdurdular bir daha kalk dediler kalkamadim 1 2 3 4 derken 8 kere stop ettirdim arabayi en sonunda sinirlendim arkadaki hocaya dedim siz bana böyle gösterdiniz aynısını yapıyorum dedim hoca da savunmaya geçti sonra ön koltukta oturan hocaya seslendi siz ayağınızla farkında olmadan frene mi basıyorsunuz dedi hocada Hayır dedi sonra bidaha denedim ve sorunsuz kaldırdım adamlar halime acimis olsa gerek geçirdiler bence öndeki hoca farkinda olmadan frene basiyordu yoksa geçirmeleri imkânsızdı ayrıca ikinci sınavda park etmedim sadece geri geri gittim kaldırıma yanas dediler kaldirima yanastim yeter tamam dediler ve cok şükür geçirdiler Allah razi olsun o iki koca yürekli hocadan

Daha araba park etmesini bilmiyorsun ama ehliyetin var. Trafikte ne yapiyorsun sen.

Aga herkes ehliyet alamamali. Ben tek seferde aldim kime baksam herkes ikincide ucuncude almis.

Ehliyeti alali iki sene olacak nerdeyse adam bana araba park etmeyi bilmiyorsun diyo
    Bir de şöyle düşün herkes ehliyeti aldığı gün trafiğe çıkmıyor ya bunu arabayi ilk defa ehliyet kursunda sürenler için söylüyorum bende ilk defa arabayi kursta sürmüştüm adamlar toplamda 5 6 saatlik bi dersle araba sürmeyi ogrenmeye çalışıyorlar sende gelmiş burda park etmeyi bilmeyenlere ehliyet vermeyin diyorsun

• Artık park filan da mı yaptırıyorlar yaw bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler.

• Şuan abartmıssınız sanki..Yokuşta kaldırma,Park,Kemer,Sinyaller, yol geçiş hakkı,direksiyon hakimiyeti bunlara dikkat ettikten sonra geçiriyorlar.Ortalama sürücü yoktur.Arabayı kullanabilen kullanamayan sürücü vardır..

Sizin olayanız ise sadece şansızlığınız..

@farego Dediğim kurallara dikkat ettikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz.Kasmayın kendinizi.Para konusuna gelince üzgünüm tekrar tekrar ödüyorsunuz.

edit:2014 Ekim ayı tek seferde aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 18 Ocak 2015; 10:49:24 >
  • 2 saat ders parasini da katmis olabilirler

• biz yandık o zaman :D

• Artik insiyatif yok. Tek hatanda gidersin.

Bunun sebebi artik mufettiş , hoca hakkinda dosya doldurursa hocanin ehliyeti suresiz olarak elinden aliniyor. (Sinava giremiyor yani.) Sinavlardan da 200 lira para aliyorlar haliyle mufettislerden cok korkuyorlar.

Bu yuzden adamlar 200 liralarini riske atmamak icin ilk hatada birakiyorlar ki yonetmelik zaten birakmalarini soyluyor.

Sacma sapan bir sistem oldugu tartisilmaz , sinav stresi nedir hic bilmeyen kisiler tarafindan hazirlanmis bir uygulama. Hadi kemeri takmazsin birakirlar , stop ettirirsin birakirlar anlarim ama park ederken yok 3 hamleyi asmayacaksin yok 50 cm tamamen sacmalik.

• ben 1 kere sinyal vermeyi unutmuşum 1 de yokuşda kalkarken 2de kalmıştım. Genede tek seferde geçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 18 Ocak 2015; 11:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

Artik insiyatif yok. Tek hatanda gidersin.

Bunun sebebi artik mufettiş , hoca hakkinda dosya doldurursa hocanin ehliyeti suresiz olarak elinden aliniyor. (Sinava giremiyor yani.) Sinavlardan da 200 lira para aliyorlar haliyle mufettislerden cok korkuyorlar.

Bu yuzden adamlar 200 liralarini riske atmamak icin ilk hatada birakiyorlar ki yonetmelik zaten birakmalarini soyluyor.

Sacma sapan bir sistem oldugu tartisilmaz , sinav stresi nedir hic bilmeyen kisiler tarafindan hazirlanmis bir uygulama. Hadi kemeri takmazsin birakirlar , stop ettirirsin birakirlar anlarim ama park ederken yok 3 hamleyi asmayacaksin yok 50 cm tamamen sacmalik.

Aynen benimde komisyoncular o parkta tekeri kaldirima vurunca tekrar yap falan dediler ama disarisaki 4 5 mufettis indirtti aractan. Valla yokusta falan stop etsem kalsam kafama takmam,ama o parki ilk defa oyle yaptim zaten sonrada arbede cikmis sinav yerinde

• Esercan14 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onceki sinavda park ederken arac disarda kalmisti diye dunku sinavda kaldirimin dibine kadar gireyim dedim teker 4 kere kalditima carpti o kasar terledim ki orada adamlar kesin birakacaktilar acidilar gecirdiler..
    Ama gercekten de normal yolda seyrederken cok iyi gittim vites gecisleri olsun, hiz ayari dur kalk galjba park yerine mufettisler daha gelmemisti o yuzden gecirdiler..benim sinav 13.10 du..ogle arasi falan var ilk ben girmistim

Bu sinavlarda haksizliklar oluyor boyle ilk sinavda da beni bos yere birakmislardi insallah digerinde gecersin

Sinav ucreti.normalde 60.tl, sinav kagidinda da bu yazar ama genelde 40 yl komisyon aliyorlar surucu kurslari sizinku biraz abartmis, konus 100 ver en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 18 Ocak 2015; 11:52:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Hocam ben onceki sinavda park ederken arac disarda kalmisti diye dunku sinavda kaldirimin dibine kadar gireyim dedim teker 4 kere kalditima carpti o kasar terledim ki orada adamlar kesin birakacaktilar acidilar gecirdiler..

Bu sinavlarda haksizliklar oluyor boyle ilk sinavda da beni bos yere birakmislardi insallah digerinde gecersin

Sinav ucreti.normalde 60.tl, sinav kagidinda da bu yazar ama genelde 40 yl komisyon aliyorlar surucu kurslari sizinku biraz abartmis, konus 100 ver en fazla

Hayirli olsun evet,insallah 2.de aliriz

• Yazılanları hayret ve dehşetle okuyorum. Lastik değdi, sinyal verdi, mesafe tutmadı... Saçmalamışlar iyice. 2000 ylında direksiyon sınavında hurda bir şahine binmemle inmem bir olmuştu. Sonra gidip emniyetten aldım ehliyeti. İnsanlara eziyetten başka bir şey değil. Arabayı kullanabilecek insan 100 metre gidince anlaşılır zaten.
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    o paranin icinde sana ekstra verecekleri ders parasinida aliyorlar ..

eger ben ders istemiyorum falan dersen miktar dusebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sred

Yazılanları hayret ve dehşetle okuyorum. Lastik değdi, sinyal verdi, mesafe tutmadı... Saçmalamışlar iyice. 2000 ylında direksiyon sınavında hurda bir şahine binmemle inmem bir olmuştu. Sonra gidip emniyetten aldım ehliyeti. İnsanlara eziyetten başka bir şey değil. Arabayı kullanabilecek insan 100 metre gidince anlaşılır zaten.

Komisyoncular sunu dedi 'sabahtan beri en iyi kullanan sensin'.
    Gel gor ki kaldirima degdik diye kaldik.
    Direksiyon hakimiyeti,vites gecislerindeki hakimiyet,serit takibi olmayan insanlari biraksinlar. Ama sinyali erken verdin diye falan birakmalari sacma 2.hakkin verilmesi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

o paranin icinde sana ekstra verecekleri ders parasinida aliyorlar ..

eger ben ders istemiyorum falan dersen miktar dusebilir

Gidip konusmak lazim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.