Şimdi Ara

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ratttan35

''al iz vel'' de.

:) Muhahhaha sonra tekme yemesin hocam :)
  • Ben de 22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Biz ne yapalım o zaman? Allah Allah... Zamanı gelince olacak, sabırlı olun.
  • 18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. 2-3 kıza teklif ettim ama kızlar yanaşmadı. bende bir ara çok kafaya takıyordum sonra biraz unuttum bu durumu.
  • olur olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fesbi -- 22 Haziran 2012; 8:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

Beyler bu yasimiza geldik 1 kizla bile cikmadim 2 sene once 94 kg 169dum simdi 73 kg 173um geneli tipimin iyi oldugu soyler ama kizlarla muhabbet kuramiyorum (sevgi anlaminda) simdiye kadar 2 kiza teklif ettim ikiside kabul etmedi bende uzak durmyi tercih ettim ama bu durum cevreminde baskisiyla iyice canimi sikmaya basladi. Ne yapmaliyim nasil sevgili yapabilirim?

bu yaşlarda kuramazsan biarz zor bulursun gibime geliyo.ben kend,imden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Gercekten arkadaşım var diyorsan gerek yok emın ol. hayatını helekı o yaslarda cok kafana takılır. heleki ilk deneyım yaş 17 girecegin bunalımı düşünemiyorum

birde sen toysun duygularınla hareket edersın ( benım gibi ) sonradan çooook aglarsın cook ama bi yerden baslamak lazım diyorsan çirkin kızlarla Traning yap 2 aşamayı başarı ile tamamlarsan lisans a başla ama mantıklı hareket ettigini anladıgın anda.

• bende 17 yaşındayım benimde olmadı
    hiç teklif etmedim bugüne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

• bu yaşlarda sevgili işi yalandır, sen kendine sevgili yada aşk arıyor olabilirsin ama bir kızda direkt başka şeyler ara bu yaşta hayatını yaşa eğlen barlara git, mala vur . Bu yaşlarda herşeyi yaşa sonra kendine çeki düzen verecek yaşlara geleceksin.
  • beyler evlenicem demedim zaten amaç gönül eylendirmek bu yaşlarda bende aşka inanmıyorum ancak kesin bildiğim birşey var herşey fizikle alakalı siz karşınızdakine ne kadar yakın olursanız olun isterseniz dünyanın en iyi adamı olun ama her kız yanına yakışan birini ister ve karşındaki kişi göze hoş gelmiyorsa sıkılır (genelde arkadaşlarının baskısıyla "napıcaksın onu yaaa snn yanına yakısıo mu hm hıcde yakısıklı deil .s .s" tarzında...

@AhmetD*

çok doğru söylemişssin aslında ama bende bunu düşünerek öyle çok çok güzel kızlara teklif etmedim o iki kızda orta halliydi diyelim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Bi bitmediniz swf sini koymayı istememin tek sebebi şu kısaltarak yazmalar! Beni bitiriyor nefret ediyorum kısaltarak yazılmasından (mobil sürümdesin tamam da yine de..)

Kardes samsung androidin mesaj olayi adami kanser ediyor normaldede pek seri degilimdir harflere basnca yandaki harf vs cikiyor birde sorun oluyor yoksa apaci kizlar gibi yazmayi bende istemem :)

@2 haklisin hocam en iyi yontem yuzyuze konusmak ama nasil zorlayabiliriz bu sefr yuzsuz durumuna dusmeyelim

@2 ne ya ? Harbi ergen

• quote:

Hocam yani 15 yasima kadar 94 kgydim bu zamana kadar olmamasi kiloyla alakali olabilir ilk teklf ettgm kiz ayni anifdaydk gecen sene cok yakindk iste zatn hrkes sevgili saniodu snra bn teklf ednce zamn istedi bikc gun snrrra seni seviyorum ama sadece arkadas olarak k bkma faln dieride ark araciligyla 3 ay oncee

anifdaydk
    anifdaydk
    anifdaydk
    anifdaydk
    anifdaydk
    anifdaydk
    anifdaydk
  • şu aşk meşk olaylarını ne kadar büyütüyosunuz ya illa biri çıkıcak karşına ne kasıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

Bi bitmediniz swf sini koymayı istememin tek sebebi şu kısaltarak yazmalar! Beni bitiriyor nefret ediyorum kısaltarak yazılmasından (mobil sürümdesin tamam da yine de..)

Kardes samsung androidin mesaj olayi adami kanser ediyor normaldede pek seri degilimdir harflere basnca yandaki harf vs cikiyor birde sorun oluyor yoksa apaci kizlar gibi yazmayi bende istemem :)

@2 haklisin hocam en iyi yontem yuzyuze konusmak ama nasil zorlayabiliriz bu sefr yuzsuz durumuna dusmeyelim

@2 ne ya ? Harbi ergen

crazyosse'den sonra mesaj atan kimse @2 oluyor cahil kardesim :)

@Nikopoll

mobilde olduğu ve neden öyle yazıldığını önceki mesajda belirtmiştim makara yapma girişimlerin boşa yani :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

@2 ne ya ? Harbi ergen

@Nikopoll

mobilde olduğu ve neden öyle yazıldığını önceki mesajda belirtmiştim makara yapma girişimlerin boşa yani :)

Cahil ama sevgilisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: sensusbenkonuscam

quote:

quote:

quote:

quote:

@2 ne ya ? Harbi ergen

@Nikopoll

Cahil ama sevgilisi var

ulan ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sensusbenkonuscam

quote:

quote:

quote:

quote:

@2 ne ya ? Harbi ergen

@Nikopoll

Cahil ama sevgilisi var

bırak şunu ya, alıntılama sistemini bilmiyor gelmiş burada sözlük ağzıyla konuşuyor sonra da cahil biz oluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

eğer kızlar istememeye devam ederse ilersi kötü ister istemez guy olursun
    çünkü kızlardan çok erkeklerle konuşursun sonra dokunuşlar hoşuna gider sonra sürtmeler başlar derken bakmışsın yatak

GUY

GUY

GUY

GUY

Bu nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

İyi arkadaşların varsa, sevgiliye gerek yok arkadaşım
    Sevgiliye ihtiyacın yok.

17 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı ama mutluyum çünkü çok iyi arkadaşların var bence sevgili bulucağına arkadaş bul sevgilinin ömrü en fazla bir yıl ama arkadaş bir ömür olabilir :) Duracell reklamı gibi konuştum be :))))

• sen nabıyon ya
    sen nabıyon ya
    sen nabıyon ya
    sen nabıyon ya
    sen nabıyon ya
    sen nabıyon ya
    sen nabıyon ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.