Şimdi Ara

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde sevgilim oldu ama sevdiğim kişi hiç olmadı bence hiç canını sıkma sevgili boş iş eğer sevmiyosan hatta sevmediğimden dolayı kaç tane kızı geri çevirdim inan bana sevmiyorsan boş
  • Bırak olmasın.
  • 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

bu yaşlarda sevgili işi yalandır, sen kendine sevgili yada aşk arıyor olabilirsin ama bir kızda direkt başka şeyler ara bu yaşta hayatını yaşa eğlen barlara git, mala vur . Bu yaşlarda herşeyi yaşa sonra kendine çeki düzen verecek yaşlara geleceksin.

Ben de hic eglence asamasina gelmeden kendime ceki duzen asamasina girdim >< kendimden nefret ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sciuridae

quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Bi bitmediniz swf sini koymayı istememin tek sebebi şu kısaltarak yazmalar! Beni bitiriyor nefret ediyorum kısaltarak yazılmasından (mobil sürümdesin tamam da yine de..)

Kardes samsung androidin mesaj olayi adami kanser ediyor normaldede pek seri degilimdir harflere basnca yandaki harf vs cikiyor birde sorun oluyor yoksa apaci kizlar gibi yazmayi bende istemem :)

@2 haklisin hocam en iyi yontem yuzyuze konusmak ama nasil zorlayabiliriz bu sefr yuzsuz durumuna dusmeyelim

Şöyle;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/6873/gercek-kesit-amp-kaleci-sacli-adam039-in-masum-yalani

Can... Yanlış bir telefon numarası yaşamına genç yaşta nokta koydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alphabetagama

30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Kardeş naptın sen?
     17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Orijinalden alıntı: alphabetagama

30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Kardeş naptın sen?
     17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı..

hocam senin durum daha vahimmiş

• Hiç bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoversInJapan

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

eğer kızlar istememeye devam ederse ilersi kötü ister istemez guy olursun
    çünkü kızlardan çok erkeklerle konuşursun sonra dokunuşlar hoşuna gider sonra sürtmeler başlar derken bakmışsın yatak

guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guyguy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy

guy ne lan ingilizce fakirimisiniz

• Bende 17 yaşındayım benimde 1 kere oldu. 1 yıldan fazla çıktık o da iç dünyamın içine etti öyle ayrıldık daha kendimi yeni yeni toplamaya başladım. Ondan öncesinde öyle takıldığım kızlar oldu ama hiç sevgilim olmadı. Hiçte yokluğunu hissetmedim. Güzel ortamın olsun kız ve erkek arkadaşların olsun tamamdır ne gerek var sevgiliye. İstesem çıkardım bir çok kız arkadaşım var ama uğraşılır mı bunlarla ya. Dıştan bir hareketlerini gözlemlesene bir tane normal çıkmaz içlerinden. Bir tane normal olduğunu düşündüm 1 yıl sonra birden ayrılalım dedi. Ayrıldık şimdi sürünüyor he umrumda mı tabikide değil seviyorum ama ileride ciddi düşünürüm. Şuan hiç uğraşacak halim yok yani. Ondan güzel kankaların olduktan sonra eğlendikten sonra boşver gitsin. Hiçte takma umursamazsan onlar peşinden koşar rahat ol dostum.
  • 17 yaşına kadar içime pek kapanıktım.kimseyle doğru dürüst konusmazdım.o zamana kadar 2-3 kız teklif etmişti sanırım lisede.ama istemedim.17 yaşında bir kızla tanıştım çok iyi anlaştık.teklif ettim ve 4 yıldır birlikteyiz ve nişan bile yaptık aile arasında.okul falan bitince evleniriz inş.onun da benim de ilk ilişkimizdi.yani hayatımda 1 kızla çıktım
  • quote:

Beyler bu yasimiza geldik 1 kizla bile cikmadim 2 sene once 94 kg 169dum simdi 73 kg 173um geneli tipimin iyi oldugu soyler ama kizlarla muhabbet kuramiyorum (sevgi anlaminda) simdiye kadar 2 kiza teklif ettim ikiside kabul etmedi bende uzak durmyi tercih ettim ama bu durum cevreminde baskisiyla iyice canimi sikmaya basladi. Ne yapmaliyim nasil sevgili yapabilirim?

Boyun kısa dostum kilolu da sayılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

benimde sevgilim oldu ama sevdiğim kişi hiç olmadı bence hiç canını sıkma sevgili boş iş eğer sevmiyosan hatta sevmediğimden dolayı kaç tane kızı geri çevirdim inan bana sevmiyorsan boş

Aynı sekilde ben ger ay birilerinden hoşlanırım 6 yasımdan beri ama hiç asık olmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 20 yaşındayım benim de hiç olmadı. Genel olarak kafam daha rahat ama insan bazen istiyor konuşacak birilerini. Zamanla herşey olur, 25 yaşında 55 tane kızla çıkıp geleceğimin belli olmamasındansa , 25 yaşında bir kişiyle çıkmış olurum o da evleneceğim kişi olur daha iyi.
  • Hiç sevgilim olmadı.Sorun etmiyorum hiç, belki kızlarla konuşsam olucak(yani öyle birşeyler hissetim biakç kızdan) ama uğraşamam hiç abuk subuk.Evlenmeyi de düşünmüyom ilerde de vazektomi yaptırcam çocuğumda olmasın tek başıma ölürüm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 7 Ekim 2014; 11:14:33 >
  • Nası sevgili lan keçi sevgili mi insan sevgili mi ?
    Edit:Bende 17 yaşındayım.1.90 boy 95 kiloyum 2 tane mesene 1 tane sucu motoru eşek yüküyle param var taliblerimi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepsilight

quote:

Beyler bu yasimiza geldik 1 kizla bile cikmadim 2 sene once 94 kg 169dum simdi 73 kg 173um geneli tipimin iyi oldugu soyler ama kizlarla muhabbet kuramiyorum (sevgi anlaminda) simdiye kadar 2 kiza teklif ettim ikiside kabul etmedi bende uzak durmyi tercih ettim ama bu durum cevreminde baskisiyla iyice canimi sikmaya basladi. Ne yapmaliyim nasil sevgili yapabilirim?

Boyun kısa dostum kilolu da sayılırsın

evet hocam fit değilim bel kısmında yaglanma var ama çok abartılcak kadar degil
  • siz burda zaman harcicaginiza.. kitap okuyun.. yeni cümleler öğrenin.. sonra özgüveniniz bi anda gelsin başlayin kizlarla muhabbetlere.. emin olun kizlari güldürün sonrasi kolay.. zaten sizde bi süre sonra acilirsiniz..

özellikle edebiyati tavsiye ederim şiirler güzel sözler vs.. cok etkisi olur
  • Olur böyle vakalar türk polisi yakalar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.