Şimdi Ara

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 16 yaşındayım, 2 saat öncesine kadar kendimden 1 yaş büyük bi sevgilim vardı İlk defa aşık olmuştum, ilk defa sevmiştim diyodum ama bana öyle geliyormuş, DH li abilerim derdi bu yaşta ne aşkı ya git eğlenmene bak diye de inanmazdım. Sevgili olmadan önce diğer liselilerden farklı olucağımızı düşünüyodum, daha farklı bi aşk olucaktı bizimkisi, birbirimizi her zaman sevicektik ve hiç ayrılmayacaktık Yaklaşık 1.5 aydır birlikteydik. İlk defa sevgilim oluyordu. Biraz takıldıktan, zaman geçirdikten sonra bi heves olduğunu, gelip geçici olduğunu anladım Yaklaşık 2 saat önce ayrıldık saçma bi nedenden dolayı Şöyle bi geriye dönüp bakıyorum sinemada yiyismek, parkta öpüşmek, birbirimize sıkı sıkı sarılmak dışında güzel, romantik, tatlı bişey yaşamamışız İnan bu yaşta bi anlık zevklerden başka hiç bi anlamı yok sevgili olmanın, gezip dolaşmanın.
    Kısaca özetleyeyim neler yaşadığımızı, neler yaşayacağını, nelerle karşılaşacağını ;
    İlk hafta el ele tutuşuyorduk, parkta, bahçede el ele oturup muhabbet ediyorduk, güzel vakit geçiriyorduk, onu gerçekten sevdiğimi düşünüyodum.
    2. hafta ilk haftanın aynısıydı nerdeyse, biraz daha yakın hissediyorduk artık, biraz daha iyiydik, birbirimizin yanında daha rahattık.
    3. hafta artık konuşmaktan, elele gezmekten sıkılmıştım, zevk vermiyordu. Bi akşam okulun konseri vardı. Konser çıkışı oturduk konuşuyorduk, birden dudağına tatlı bi öpücük kondurdum. İlk kez dudağından öpmüştüm bi kızı.
    4. hafta dışarı çıktık yemek yedik, sinemaya gittik. En arkadaydık, film boyu deli gibi öpüştük, Öyle konser gecesi dudağına kondurduğum gibi küçük bi öpücük değildi. Tv deki sevişme sahnelerinde öpüşürler ya öyleydi aynı. O kadar güzel gelmişti ki o şekilde öpüşmek. Film bittikten sonra 2. bi filme girdik Orda da aynı şeyler hep ona da bana da zevkli geliyordu.
    Neyse hocam 1 hafta daha geçti bu şekilde tatile girdik, Biraz değişiyordu kafa yapım, Önceden aşık olduğumu düşündüğüm kızı, şimdi bi zorno yıldızı gibi görüyordum ve daha fazlasını istiyordum.
    Yaz tatiline girdik 2 hafta görüşemedik, telefonla konuşuyoduk sadece. Bu gün telefonda konuşurken ne bu soğukluk filan dedim, bilmiyorum ya buluşmayınca yüzünü unuttum, sevgili olduğumuzu unuttum resmen arkadaş gibiyiz dedi. Bana da öyle geliyor ama düzelicez merak etme dedim Neyse konuştuk biraz daha ben dedim istersen ara verelim 1-2 ay. O da üniversite sınavlarına hazırlanıcak bu sene. Ailesi asla istemiyor bi sevgilisi olmasını, O da ailesinin güvenini boşa çıkarmaktan korkuyor. Ben 1-2 ay ara verelim diyince o da dedi hazır böyle olmuşken, soğumuşken, birbirimizi unutmuşken ayrılalım dedi. Eğer ayrılmazsak ilerde hiç ayrılamayacağız, kavga edersek, oldu da ilerde ayrılırsak çalışmamı ve sınavımı çok kötü etkileyecek bunlar dedi. Ama ben seni seviyorum, sınavı birlikte halledicez dedim toparlamaya çalıştım Beceremedim yüzüme gözüme bulaştırdım. Beni seviyo musun diye sordum seviyorum dedi. Ee nasıl arkadaş kalabilcez dedim. İkimiz için de daha iyi böylesi dedi. Ya sınavdan sonra dedim. Sınavdan sonra eskisi gibi olucaz dedi. Ben sinirlendim iyice, biliyo musun artık ne aşkına, ne sevgine hiçbir şeyine inanmıyorum, böyle bir nedenden dolayı ayrılabilecek kadar ruhsuzmuşsun, hiç mi sevmedin, yaşadıklarımızın senin için bi önemi yok mu dedim. Kararlıydı ayrılmakta ayrılıyoruz dedi kapattı telefonu Aradım bir daha telefonunu kapatmış Sonra mesaj attım bidaha düşün, beni düşün, bizi düşün dedim. Cevap gelmiyor ayrıldık yani. Ne mi değişti hayatımda ? Yerine yenisi gelene kadar sarılıcak, öpecek, sevişicek bi arkadaşım yok artık

Not : Arkadaşlar hala seviyorum ya yardım edin lütfen nasıl toparlayabilirim

• Hep manuel ha vah vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

16 yaşındayım, 2 saat öncesine kadar kendimden 1 yaş büyük bi sevgilim vardı İlk defa aşık olmuştum, ilk defa sevmiştim diyodum ama bana öyle geliyormuş, DH li abilerim derdi bu yaşta ne aşkı ya git eğlenmene bak diye de inanmazdım. Sevgili olmadan önce diğer liselilerden farklı olucağımızı düşünüyodum, daha farklı bi aşk olucaktı bizimkisi, birbirimizi her zaman sevicektik ve hiç ayrılmayacaktık Yaklaşık 1.5 aydır birlikteydik. İlk defa sevgilim oluyordu. Biraz takıldıktan, zaman geçirdikten sonra bi heves olduğunu, gelip geçici olduğunu anladım Yaklaşık 2 saat önce ayrıldık saçma bi nedenden dolayı Şöyle bi geriye dönüp bakıyorum sinemada yiyismek, parkta öpüşmek, birbirimize sıkı sıkı sarılmak dışında güzel, romantik, tatlı bişey yaşamamışız İnan bu yaşta bi anlık zevklerden başka hiç bi anlamı yok sevgili olmanın, gezip dolaşmanın.
    Kısaca özetleyeyim neler yaşadığımızı, neler yaşayacağını, nelerle karşılaşacağını ;
    İlk hafta el ele tutuşuyorduk, parkta, bahçede el ele oturup muhabbet ediyorduk, güzel vakit geçiriyorduk, onu gerçekten sevdiğimi düşünüyodum.
    2. hafta ilk haftanın aynısıydı nerdeyse, biraz daha yakın hissediyorduk artık, biraz daha iyiydik, birbirimizin yanında daha rahattık.
    3. hafta artık konuşmaktan, elele gezmekten sıkılmıştım, zevk vermiyordu. Bi akşam okulun konseri vardı. Konser çıkışı oturduk konuşuyorduk, birden dudağına tatlı bi öpücük kondurdum. İlk kez dudağından öpmüştüm bi kızı.
    4. hafta dışarı çıktık yemek yedik, sinemaya gittik. En arkadaydık, film boyu deli gibi öpüştük, Öyle konser gecesi dudağına kondurduğum gibi küçük bi öpücük değildi. Tv deki sevişme sahnelerinde öpüşürler ya öyleydi aynı. O kadar güzel gelmişti ki o şekilde öpüşmek. Film bittikten sonra 2. bi filme girdik Orda da aynı şeyler hep ona da bana da zevkli geliyordu.
    Neyse hocam 1 hafta daha geçti bu şekilde tatile girdik, Biraz değişiyordu kafa yapım, Önceden aşık olduğumu düşündüğüm kızı, şimdi bi zorno yıldızı gibi görüyordum ve daha fazlasını istiyordum.
    Yaz tatiline girdik 2 hafta görüşemedik, telefonla konuşuyoduk sadece. Bu gün telefonda konuşurken ne bu soğukluk filan dedim, bilmiyorum ya buluşmayınca yüzünü unuttum, sevgili olduğumuzu unuttum resmen arkadaş gibiyiz dedi. Bana da öyle geliyor ama düzelicez merak etme dedim Neyse konuştuk biraz daha ben dedim istersen ara verelim 1-2 ay. O da üniversite sınavlarına hazırlanıcak bu sene. Ailesi asla istemiyor bi sevgilisi olmasını, O da ailesinin güvenini boşa çıkarmaktan korkuyor. Ben 1-2 ay ara verelim diyince o da dedi hazır böyle olmuşken, soğumuşken, birbirimizi unutmuşken ayrılalım dedi. Eğer ayrılmazsak ilerde hiç ayrılamayacağız, kavga edersek, oldu da ilerde ayrılırsak çalışmamı ve sınavımı çok kötü etkileyecek bunlar dedi. Ama ben seni seviyorum, sınavı birlikte halledicez dedim toparlamaya çalıştım Beceremedim yüzüme gözüme bulaştırdım. Beni seviyo musun diye sordum seviyorum dedi. Ee nasıl arkadaş kalabilcez dedim. İkimiz için de daha iyi böylesi dedi. Ya sınavdan sonra dedim. Sınavdan sonra eskisi gibi olucaz dedi. Ben sinirlendim iyice, biliyo musun artık ne aşkına, ne sevgine hiçbir şeyine inanmıyorum, böyle bir nedenden dolayı ayrılabilecek kadar ruhsuzmuşsun, hiç mi sevmedin, yaşadıklarımızın senin için bi önemi yok mu dedim. Kararlıydı ayrılmakta ayrılıyoruz dedi kapattı telefonu Aradım bir daha telefonunu kapatmış Sonra mesaj attım bidaha düşün, beni düşün, bizi düşün dedim. Cevap gelmiyor ayrıldık yani. Ne mi değişti hayatımda ? Yerine yenisi gelene kadar sarılıcak, öpecek, sevişicek bi arkadaşım yok artık

Not : Arkadaşlar hala seviyorum ya yardım edin lütfen nasıl toparlayabilirim

nası tanıstın bari onuda anlat hocam :D

• İyi yanları da var emin ol. Sevgiliyle yaşananlar hoş güzel oluyor fakay bu uzun sürüp bağlılığa ve aşka dönüşürse bittiğinde kalan anılar acı veriyor. Unutulamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

nası tanıstın bari onuda anlat hocam :D

Hocam aynı okuldayız. Kız voleybolcu, her öğle arası voleybol oynuyor. Ben de girdim bir gün voleybola o ara tanıştık, pek konuşmuyoduk okulda, sonra face den ekledim telefon numarasını aldım, telefondan devam ettik, sonra buluşmaya başladık, Sonra bi baktık sevgili olmuşuz. Şimdi de ayrıldık YGS/LYS yüzünden DH yardımcı olun sizde ben bu kızı geri istiyorum

• 19. yasindayim hic sevgilim olmadi denedim ama nasip olmadi hic.. birilerinin bana deger vermesini cok istiyorum... arkadaslarim bana artik gay gozuyle bakiyo..bi yardimci olun ne yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

eğer kızlar istememeye devam ederse ilersi kötü ister istemez guy olursun
    çünkü kızlardan çok erkeklerle konuşursun sonra dokunuşlar hoşuna gider sonra sürtmeler başlar derken bakmışsın yatak

Guy ne lan
  • Guy diyenler ne dediklerini bilmiyorlar sanırım, komik olmaya çalışıpta gay gibi olmak böyle bir şey olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

19. yasindayim hic sevgilim olmadi denedim ama nasip olmadi hic.. birilerinin bana deger vermesini cok istiyorum... arkadaslarim bana artik gay gozuyle bakiyo..bi yardimci olun ne yapayim

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooBadUMad?

quote:

Hocam yani 15 yasima kadar 94 kgydim bu zamana kadar olmamasi kiloyla alakali olabilir ilk teklf ettgm kiz ayni anifdaydk gecen sene cok yakindk iste zatn hrkes sevgili saniodu snra bn teklf ednce zamn istedi bikc gun snrrra seni seviyorum ama sadece arkadas olarak k bkma faln dieride ark araciligyla 3 ay oncee

Böyle konuştuysan zaten oyalamasi hata.

• 23 yaşındayım..sevgiliye gerek yok..hayatına anlam katan insanlar edin.zaten varsa onlarla mutlu yaşa..sonra hayat arkadaşın mutlaka gelir bir gün seni bulur
  • quote:

quote:

19. yasindayim hic sevgilim olmadi denedim ama nasip olmadi hic.. birilerinin bana deger vermesini cok istiyorum... arkadaslarim bana artik gay gozuyle bakiyo..bi yardimci olun ne yapayim

neye guldun anlamadim

• quote:

quote:

quote:

neye guldun anlamadim

Ben anladim

• quote:

Beyler bu yasimiza geldik 1 kizla bile cikmadim 2 sene once 94 kg 169dum simdi 73 kg 173um geneli tipimin iyi oldugu soyler ama kizlarla muhabbet kuramiyorum (sevgi anlaminda) simdiye kadar 2 kiza teklif ettim ikiside kabul etmedi bende uzak durmyi tercih ettim ama bu durum cevreminde baskisiyla iyice canimi sikmaya basladi. Ne yapmaliyim nasil sevgili yapabilirim?

İlk baş bi o oturdugun yerden kalk usta Şansızmışsın diyelim , kızları tavlamanın yolu dilden geçer. Eğer agzın iyi laf yapıyorsa kızlar senin yanında mutlu oluyorsa iş bitmiştir . İlk başta gözüne kız kestir sonra kızın arkadaşlarıyla tanış ortama gir kendini sevdir beraber vakit geçir sonra telefonunu iste hatta sen istemeden telefonlar birbirinize verilmiş olur .. Etrafına bak eğer kızlarla sürekli arası iyi olan bi erkek arkadaşın varsa onunla samimi ol yanında takıl kendiliginden gelir sonrası birde şuandan itibaren ilk çıkacagın kişinin tipine çok önem verme yani idare olsun yeter ama çıkıyorsan sürekli göz önünde ol sürekli sizden bahsederler insanların aklında kalırsın

Bkz : xxx ile xx çıkıyormuş ohaa yaa şok oldum . Ama çocukda fena değilmiş haa nasıl çıkmış bu kızlaki diye gider kulaktan kulaga muhabbet yayılır böylece isim yapmış olursun dikkat çekersin çok kolayca

Not : Sakın yılışık davranma ağırdan sat kendini yeri gelince esprini yap yeri gelince tavrını koy her gün aynı kişilerle takılma arkadaş çevreni değiştir kendiliğinden gelecektir devamı unutma her ürünün bir alıcısı vardır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.