Şimdi Ara

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşılıklı değilse duygular birinden hoşlanman, biriyle çıkman çıkman son derece gereksiz boşuna dert boşuna stres.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

eğer kızlar istememeye devam ederse ilersi kötü ister istemez guy olursun
    çünkü kızlardan çok erkeklerle konuşursun sonra dokunuşlar hoşuna gider sonra sürtmeler başlar derken bakmışsın yatak

• quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

çünkü kızlardan çok erkeklerle konuşursun sonra dokunuşlar hoşuna gider sonra sürtmeler başlar derken bakmışsın yatak

anılarını paylaştığın için sağol bro

Gereken ayarı vermissin kaptan bize laf dusmez artik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde durum aynı ama ben teklif etmedim hic ve toplasan 20 kız arkadasım var yok ne yapacam bilmiyom tip desen 6/10 ama icraat 0

• çirkin bir şey denk getirirsen işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 22 Haziran 2012; 2:59:28 >
  • quote:

guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guyguy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy
    guy

• kardeş şaka bir yana normal birşey o kadarda takma eminim çevrende hiç sevgilisi olmamış bir sürü de kız vardır.kaldıki olanlarında çok bir tecrübesi olmamıştır.el ele tutuşup gezmeler sinema da öpüşmeler falan bunlar bir kaç ayda halledilecek şeyler çok takma kafana öyle ben çok tecrübesizim falan diye
  • quote:

GUY

GUY

GUY

GUY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 22 Haziran 2012; 3:00:31 >
  • Kardeşim beni yanlış anlamanı istemem ama bazı erkekler aynaya bakmadan gidip ona buna yazıyolar sonra niye kızlar kabul etmiyo niye sevgilim yok diye yakınıyolar davul bile dengi dengine demişler sende kendi ayarında birini bul çık mutlu ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Bi bitmediniz swf sini koymayı istememin tek sebebi şu kısaltarak yazmalar! Beni bitiriyor nefret ediyorum kısaltarak yazılmasından (mobil sürümdesin tamam da yine de..)

Kardes samsung androidin mesaj olayi adami kanser ediyor normaldede pek seri degilimdir harflere basnca yandaki harf vs cikiyor birde sorun oluyor yoksa apaci kizlar gibi yazmayi bende istemem :)

@2 haklisin hocam en iyi yontem yuzyuze konusmak ama nasil zorlayabiliriz bu sefr yuzsuz durumuna dusmeyelim

bende de android var klavye olarak tavsiyem : A.I Type free
    Önerileri kapatırsın temalardan iphone teması yaparsın tuşların boyutunuda %54 e ayarladın mı tamamdır

• Benimde hiç olmad :/ olmasını çok istiyorum ...

bu yıla kadarda istedim ama bu yıl iyice geldi istek . Baya bi uğraştım ama şöyle bişi olduğum uğraştığım her kız kankam oldu :/ tip olarak iyi gibiyimdir çokta kötü değilim . 186 boy 90 kg ama göbeğim pek belli olmaz fitness falan yapıyorum kalıplı dururum falan yani tipte problem yok .
    Son ulaştığım sonuçsa konuşurken o şeyi sağlayamamam. Yani o sevgili potansiyelini hissettirememem. Çok iyi başlayan olaylar yaşadım , aynı gün baya ilerlediğim sevgili gibi takılmaya başladığım ama sonradan bi anda kankaya bağlanan olaylar...

Özet : Aynı yaştayız benimde hala olmadı . Son bi kaç aydır zorluyorum bu zorlamalar sonucu 20-30 civarı kız kankam oldu .Olmasını çok istiyorum...
  • Bende aynı sayılırım. boyum 1.87 kilom 93 müdür nedir anlamadım gitti. O kadar kızla çıktım, hiç birine teklif etmedim hep karşıdan geldi fakat aşık olduğum hiç bi kızla çıkmadım sorun burda... "Nasıl sevgili edinirim" bu kadar saçma soru yok adam akıllı aşık ol öyle çık yoksa harbiden 1-2 hafta anca sürer ilişki diyeceğin şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

quote:

GUY

GUY

GUY

GUY

İngilizce fakiri olunca böyle rezil oluyo insanlar

• oluyorda noluyor sanki kendimden hiç beklemezdim ama ayrıldıktan sonra dışarda sarılan 2 sevgili görünce böyle duygulanıyorum benimde bir kıza sarılasım geliyor ama bu aralar elime sarılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 22 Haziran 2012; 4:01:35 >
  • quote:

tecrübe konusuyor dikkate alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Gercekten arkadaşım var diyorsan gerek yok emın ol. hayatını helekı o yaslarda cok kafana takılır. heleki ilk deneyım yaş 17 girecegin bunalımı düşünemiyorum

birde sen toysun duygularınla hareket edersın ( benım gibi ) sonradan çooook aglarsın cook ama bi yerden baslamak lazım diyorsan çirkin kızlarla Traning yap 2 aşamayı başarı ile tamamlarsan lisans a başla ama mantıklı hareket ettigini anladıgın anda.

çirkin kızlarla training yap biraz experience kas ondan sonra ver elini deru slotu ordanda artık kasıl kasılabildiğin kadar sonra czde 2 priest party grup yaparsınız noluyo lan training nedir abi adfsgaergrertaeh

• kim kardashian 14unde kaybetmis... Artik neyi onuda siz bulun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdeniz86

kim kardashian 14unde kaybetmis... Artik neyi onuda siz bulun..

Buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdeniz86

kim kardashian 14unde kaybetmis... Artik neyi onuda siz bulun..

Abicim onların 14 yaşındaki halleri bizim kızların 17-18'lik haliyle eşit uzun lafın kısası iyi bile dayanmış,adamlar 12 yaşında baba oluyor.Bu arada başlığı açan arkadaş bana da açılan bir iki kişi oldu ancak konuşacak cesaretim yoktu rezil olmaktan korkardım,hala da öyle gözüme çarpan bir kaç kız var ama her zamanki gibi karşı taraftan bir sinyal bekliyorum.

Eğer bu kadar çok sevgili istiyorsan düzgün bir fotoğraf çektir aç bir ask.fm hesabı hafta da en az 3 tane kız düşürürsün.Mahallede elbet dikkatini çekmiş bir kız vardır , varsa arkadaşına nabız yoklattır baktın olumlu küçük bir sürpriz ile tekif et (bir gül bile olur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 22 Haziran 2012; 6:38:39 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.