< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
17 Yaşındayım Yalnızım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nüfus arttıkça insanlar yalnızlaşıyor neden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yks gireceksen çalışmalara başla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya napıcan arkadaşı
Eninde sonunda yalnız kalıyor insan zaten merak etme. Sen daha erken ulasmissin o durağa. Hevesini alınca sen istemeyeceksin kimseyle arkadaşlık etmek. Yaşın itibariyle adrenalin salgilamak istiyorsun doğal olarak. Öyleyse çık dışarı, bir işe gir, para kazan, birileriyle tanış, sosyalleş. Korkmanin insana faydası yok bazen. Üniversite bir yere kaçmıyor merak etme. Hem meslek seçimini daha aklı başında yaparsın. Ama yine de her gün 1 saat ders çalış. Veya çalışmaya çalış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17 yaşında birebir aynı problemden dolayı konu dışına bende böyle bir konu açmıştım dün gibi hatırlıyorum... Yaşım 24 oldu hala aynı durumdayım, umarım üniversitede kafa dengi birileriyle karşılaşıp arkadaş edinebilirsin benim aksime. Benim Üni yıllarımda yapayanlız geçti maalesef araya korona falanda girdi zaten 1.5 yıl çöp oldu.
Mahalle arkadaşların ile konuşmuyormusun hocam, belki onlara yazıp takılmayı falan teklif etsen dışarı çıkarsınız ne bileyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 1 Şubat 2023; 23:24:1 > -
Kendine kız arkadaş edinmeyi dene. Sadece sevgili anlamında değil. Normal arkadaş olarak. Bu sayede eğer çekingenlik varsa yavaş yavaş atmaya başlayacaksın.
Bi kızla tanıştım aslında ama kız benden çok uzaktaydı aramızda şehirler vardı hayatımda tanıdığım en iyi insandı belkide,belkide az insan tanıdığım için bana öyle geliyodur kız sanırım bana karşı biseyler hissetti çünkü ben yakışıklı bı insan değilim ama benden fotomu istedi bende attim ve fotokopi çıkarıp duvarına asmış. Bana uzak mesafe ilişki kitabı önerdi (şu anda onu okuyorum) ben de bana karşı biseyler hissetti sandım ve soğuk davrandım bugün sabah itibarı ile engel yedim 4-5 aydır konuşuyorduk ama böyle olması daha doğru heralde
Onlarla da çok az anca ayda 1 kere felan çıkar birşeyler yaparız o kadar arada bir grupta muhabbet döner orda konuşuruz
Neden soğuk davranınız?
Ayrıca önerim beraber vakit geçireceğiniz bir arkadaş edinmeniz reel ortamda. Okuldan olur eğer gidiyorsanız dersane olur vs.
ilk adımı sen atsan dışarı mışarı çağırsan hocam gelmezlermi
-
Kıza soğuk davranma sebebim kızın hayatında duvarında fotom yer alacak kadar önemli bı yer kazanmisim. Bana iltifat ediyodu felan ben ona iltifat ettiğim zaman yapma aşık olucam diyordu belkide aşıktı uzak mesafeden ilişki olamayacağı için bende kesmek zorunda hissettim
Okuldan arkadaşım var onla arada bir oyun oynarız o kadar edinme konusunda benim mi sıkıntım var bilmiyorum
Sanmıyorum hocam dışarı çıkıp ne yapacağız derler
okuldan falan yakın oldugun kimse varmı hocam
-
Var hocam ayda 1kere pese gideriz birde arada oyun oynarız
Kız arkadaş önermemin sebebi hayatınız düzene girecektir. Kendinizi rahat hissedeceksiniz. Karşı cinsle iletişim her zaman daha zordur. Zora alışınca arkadışlık becerileriniz gelişecektir.
O kız bana iyi geliyodu ama mantıklı olanı yaptım
tamam hocam bu kişilere daha sık yazmayı dene, sen üstlerine git, buluşmayı konuşmayı sen teklif et. anca böyle oluyor yakınlaşma olayı denendi onaylandı
sonra pişman olursun, keşke iletişimi sürdürseydim diye çünkü belli bir zamandan sonra çevrende kimse kalmıyor özellikle lise veya üniversite sonrasında yapayanlız kalıyorsun.
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X