Şimdi Ara

170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDino

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Saydigin arabaların silecekleri pahalı olur, boşver.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59658772&p=1#59658772

vuuu!!! cok fena yakalamıssın adamı

Nerden yakaladı?
    170.000 liralık arabaya binebilecek olmam, 20 liralık malı 44 liraya alacağım anlamına mı gelir? Yoktan ytere kazık mı yeseydim?

Parayi nasil biriktirdiginiz belli oldu ustu acik bir arac tercih edin, havaya doyarsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vuuu!!! cok fena yakalamıssın adamı

Nerden yakaladı?
    170.000 liralık arabaya binebilecek olmam, 20 liralık malı 44 liraya alacağım anlamına mı gelir? Yoktan ytere kazık mı yeseydim?

golfe kım bınıyor hocam sızın aılede?

mercedesın sılecek sıstemlerıne 65 euro dıyolar da ondan dedım;

http://mercedesparts.sahibinden.com/index.php?b[custom_cat]=112293

Golf'e bebek olmadan önce eşim biniyordu, bebek arabası bagaja sığmayınca onu verip Tiguan aldık.
    Ben ise 2007 Aralık ayından beri 2008 C200K'ya biniyorum.

Hem tut ki kuru sıkı hava atıyorum; Len 2008 Mercedes'le hava mı olur? Yalan söyleyecek olsam, 2012 Porsche'ye biniyorum, 1milyon dolar da param var, Bentley mi alayım, Bugatti mi diye sorardım. Yanlış mı?

golfun sıleceklerı ıle ılgılı konuyu buraya koyan arkadasa pek dogru gelmemıs sanırım. neden boyle oldugunu sorgulamak ıster mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Parayı bi Bond çantaya koyun yanınızda gezdirin.

Sağda solda cafede herkesin görebileceği şekilde açın sesli sesli gülün öyle daha havalı olur

• Camaro
  • Hepsini gereksiz yatirmayin bir arabaya, zaten degeri ileride düsecek bir teneke parcasi icin.

Bebeginiz varmis, bence biraz ona ayirin. Fakat bebek icin yeterli imkan var ise size CLS 350 CGI önerebilirim.
  • quote:

Amanın. Çık çık çık.
  • quote:

Arkadaşlar bu sene arabamı değiştireceğim ve 170.000TL ayrılmış bütçem var, aşağı yukarı bir miktar oynayabilir tabii ki.
    Bebeğimiz olduğu için evin arabası artık eşimin 2010 Tiguan'ı oldu.
    Ben de değiştirme zamanı gelmiş 2008 Mercedes C200K aracımı satıp, yerine havalı bir şey almak istiyorum.

Büyük küçük farketmez SUV, kamyonet, VAN tarzı istemiyorum. Onun haricinde herşey olabilir.
    Mesela 2012 Mercedes E coupe de olabilir, 1974 Corvette stingray de olabilir. Veya 2010 Porcshe Cayman, veya Shelby Cobra replica. 2009 BMW 7 de olur, 2001 Aston martin de, Bentley de. Yani sizce o fiyata, bugünün en havalı otomobilin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum. 2004 Ferrari F360 bile ilginç geliyor bana. Ama mesela bilmem kaç beygirlik Volvo S60 R design hiç ilgimi çekmiyor, hiç havalı değil.

Siz olsanız ne alırdınız?

bu konu fake gibi yaaa. hem üslup üslup değil, hem ne bileyim. olmamış yani :S

• Jaguar tabiki ama eski kasa.. XJ

170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?

• Keşke boş beleş mesaj yazıp durucağınıza çalışşsanızda sizinde 170 bininiz olsa sizede araba önersek. Adamın parası okadar yazmış havalı ne alabilirim demiş önericeğiniz araba varsa önerin yoksa yazmak zorunda değilsiniz. Hatta boş beleş mesajlar atıp kendinize güldürücekseniz hiç yazmayın daha iyi. Şuraya biri gelse 50 bine havalı ne alabilirim dese milyon tane araba önerirsiniz 170 bin olunca yok adam ol yok zeplin al çekemiyosan yazma arkadaşım.

e46 M3 CSL alabilirsin ufak bir kısmına mesela çokda havalı olucağına eşi benzeri zor bulunur bi araca binmiş olursun herkes bakmaz sadece anlayan bakar bence havalı olmaktan daha önemlidir bu. Başka açıdan AMG de alabilirsin sevdiğin bir modelden o paralara seçenek çok.
  • Tehlikeli işler yapıyorsunuz bence burda böle şeyler yazmak bana göre doğru dil . Kötü niyetli insanlar bu yazınızı okuyo olabilme ihtimalleri yüksek
  • şimdi araba almak için 170.000 tl yi gözden çıkaran birisi gelip burada ne alayım diye danışmaz.. çünkü o kadar paran varsa bir yerlere gelmişsin demektir. buradaki uçuk kaçık gençlerin saçma sapan tekliflerine bakmaman gerekir...

eeee hal böyle olunca, açtığınız bu konuya insanın inanası gelmiyor... heleki 170.000 tllik bir araç alacaksanız havalı olsun diye de yazarsanız kimse inanmaz... tam bir liseli muhabbeti olur çıkar..

şahsen ben araba alacak olsam heleki 170.000 tl lik bir araç bakıyorsam, hangi aracı alacağıma kendim karar verebilirim. sağa sola danışmaya gerek yok... hele bu foruma asla danışmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şahsen ben araba alacak olsam heleki 170.000 tl lik bir araç bakıyorsam, hangi aracı alacağıma kendim karar verebilirim. sağa sola danışmaya gerek yok... hele bu foruma asla danışmam..

• En makyajlı kasasından bir A5 2.0 TDI diyorum. Ha, benim havamı kim takar, orası meçhul ama ne demişler? Bana göre süt, onlara göre çululata.
  • Belki adam doğru söylüyor. Belki gercekten bütçe bu ve sordu 170 e ne alayım diye. İlk mesaj bana pek ergen mesajı gibi gelmedi.

Neyse 330 ci cabrio m paket öneririm. Cabrio iki türlü havalidir.
    Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdi araba almak için 170.000 tl yi gözden çıkaran birisi gelip burada ne alayım diye danışmaz.. çünkü o kadar paran varsa bir yerlere gelmişsin demektir. buradaki uçuk kaçık gençlerin saçma sapan tekliflerine bakmaman gerekir...

eeee hal böyle olunca, açtığınız bu konuya insanın inanası gelmiyor... heleki 170.000 tllik bir araç alacaksanız havalı olsun diye de yazarsanız kimse inanmaz... tam bir liseli muhabbeti olur çıkar..

+1
  • Gerçek havalı bir taşıt. Yolda tıs tıs diye de ötüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Belki adam doğru söylüyor. Belki gercekten bütçe bu ve sordu 170 e ne alayım diye. İlk mesaj bana pek ergen mesajı gibi gelmedi.

Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

sen daha üyeliğini sildirmedinmi yahu. kesin ve net konuşuyordun , hatta bana hodri meydan dedin..
    geçenki toyota garanti konusu elinde fena patladı..
    ama helal olsun nasılda kıvırdın...

electrostatic, cihanair, ve sen güya dalga geçecektiniz ama fena çuvalladınız değil mi...

o yüzden arabalar hakkında yorum yazmasan iyi olur birşeyden haberin yok bilgin yok sağa sola sallayıp durma..
  • quote:

quote:

Belki adam doğru söylüyor. Belki gercekten bütçe bu ve sordu 170 e ne alayım diye. İlk mesaj bana pek ergen mesajı gibi gelmedi.

Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

sen daha üyeliğini sildirmedinmi yahu. kesin ve net konuşuyordun , hatta bana hodri meydan dedin..

electrostatic, cihanair, ve sen güya dalga geçecektiniz ama fena çuvalladınız değil mi...

o yüzden arabalar hakkında yorum yazmasan iyi olur birşeyden haberin yok bilgin yok sağa sola sallayıp durma..

Sana cok uzun bir mesaj yazdım ve geri sildim.
    Gece gece senin yüzünden ne mesajım silinsin nede banlaniyim.

• quote:

quote:

quote:

Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

Çok umrumda değil, ister yaz ister sil... Ama şu bir gerçek ki çok fena çuvalladınız, ben olsam bir daha foruma yazacak yüzüm olmazdı... Hem konuyu aç hem dalga geç sonrada konu elinde patlasın... Çok kötü bir durum...

Sonra çıkıp bayiyi aradım de , ben hariç herkesten özür dile konuyu kapat... Ayıp beeee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 12 Şubat 2013; 2:13:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

Çok umrumda değil, ister yaz ister sil... Ama şu bir gerçek ki çok fena çuvalladınız, ben olsam bir daha foruma yazacak yüzüm olmazdı... Hem konuyu aç hem dalga geç sonrada konu elinde patlasın... Çok kötü bir durum...

Sonra çıkıp bayiyi aradım de , ben hariç herkesten özür dile konuyu kapat... Ayıp beeee...

He he.
    Bosuna uğraşıyorsun seninle muhattap olmayacağım.
    Senin mı yoksa benim mı forumu bırakması gerektiğini düşünüyorsan ac foruma konuyu kimin gereksiz olduguna forumdaslar karar versin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.