Şimdi Ara

170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene arabamı değiştireceğim ve 170.000TL ayrılmış bütçem var, aşağı yukarı bir miktar oynayabilir tabii ki.
    Bebeğimiz olduğu için evin arabası artık eşimin 2010 Tiguan'ı oldu.
    Ben de değiştirme zamanı gelmiş 2008 Mercedes C200K aracımı satıp, yerine havalı bir şey almak istiyorum.

Büyük küçük farketmez SUV, kamyonet, VAN tarzı istemiyorum. Onun haricinde herşey olabilir.
    Mesela 2012 Mercedes E coupe de olabilir, 1974 Corvette stingray de olabilir. Veya 2010 Porcshe Cayman, veya Shelby Cobra replica. 2009 BMW 7 de olur, 2001 Aston martin de, Bentley de. Yani sizce o fiyata, bugünün en havalı otomobilin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum. 2004 Ferrari F360 bile ilginç geliyor bana. Ama mesela bilmem kaç beygirlik Volvo S60 R design hiç ilgimi çekmiyor, hiç havalı değil.

Siz olsanız ne alırdınız?

• Havan batsın diyesim geldi mesajı okurken Kolay gelsin
  • Parayı bi Bond çantaya koyun yanınızda gezdirin.

Sağda solda cafede herkesin görebileceği şekilde açın sesli sesli gülün öyle daha havalı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam bunu alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 11 Şubat 2013; 21:34:04 >
  • 190 SL getirt yurtdışından.
  • Camaro.

• Çok havalı bak bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saydigin arabaların silecekleri pahalı olur, boşver.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59658772&p=1#59658772

• C63 Amg alın,motor sesinden herkes size bakar.Sizin deyiminizle "HAVALI" olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDino

Arkadaşlar bu sene arabamı değiştireceğim ve 170.000TL ayrılmış bütçem var, aşağı yukarı bir miktar oynayabilir tabii ki.
    Bebeğimiz olduğu için evin arabası artık eşimin 2010 Tiguan'ı oldu.
    Ben de değiştirme zamanı gelmiş 2008 Mercedes C200K aracımı satıp, yerine havalı bir şey almak istiyorum.

Büyük küçük farketmez SUV, kamyonet, VAN tarzı istemiyorum. Onun haricinde herşey olabilir.
    Mesela 2012 Mercedes E coupe de olabilir, 1974 Corvette stingray de olabilir. Veya 2010 Porcshe Cayman, veya Shelby Cobra replica. 2009 BMW 7 de olur, 2001 Aston martin de, Bentley de. Yani sizce o fiyata, bugünün en havalı otomobilin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum. 2004 Ferrari F360 bile ilginç geliyor bana. Ama mesela bilmem kaç beygirlik Volvo S60 R design hiç ilgimi çekmiyor, hiç havalı değil.

Siz olsanız ne alırdınız?

Hocam sana araba söyleyeceğim bende 170.000 tl olsaydı kesinlikle ama kesinlikle DÜŞÜNMEDEN Bmw z4 alırdım bu arabaya eskiden beri hastayım ama alma imkanım olmadığı için bakmak ile yetiniyorum %100 havalı bir araç söyleyim. 1 Saniye ss'sini koyacağım şimdi gerçekten harika bizim muğladada var bundan gelen geçen bakıyor geçerken

http://e89.zpost.com/forums/attachment.php?attachmentid=277281&stc=1&d=1244846827 bu linkteki araç.

Ah bu arabanın beyazı varya beyazı beni benden alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 11 Şubat 2013; 21:49:38 >

• 10 bine çaça sahin alip 160 bin liralik modifiye ederdim ben. Turkiye de tek olup ana haber bultenlerini gezersin yeminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Çok havalı bak bu

• Doğan L al

• cls iyi gider
  • Bu ne gereksizliktir arkadaş yaa...
  • yaş kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW al kardesim. 320cd iyi gider

•  170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?

• bmw 4 serisini bekle pişman olmazsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Havan batsın diyesim geldi mesajı okurken Kolay gelsin

Batsın valla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.