Şimdi Ara

170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

quote:

quote:

Belki adam doğru söylüyor. Belki gercekten bütçe bu ve sordu 170 e ne alayım diye. İlk mesaj bana pek ergen mesajı gibi gelmedi.

Neyse 330 ci cabrio m paket öneririm. Cabrio iki türlü havalidir.
    Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

sen daha üyeliğini sildirmedinmi yahu. kesin ve net konuşuyordun , hatta bana hodri meydan dedin..
    geçenki toyota garanti konusu elinde fena patladı..
    ama helal olsun nasılda kıvırdın...

electrostatic, cihanair, ve sen güya dalga geçecektiniz ama fena çuvalladınız değil mi...

o yüzden arabalar hakkında yorum yazmasan iyi olur birşeyden haberin yok bilgin yok sağa sola sallayıp durma..

Sana cok uzun bir mesaj yazdım ve geri sildim.
    Gece gece senin yüzünden ne mesajım silinsin nede banlaniyim.

Çok umrumda değil, ister yaz ister sil... Ama şu bir gerçek ki çok fena çuvalladınız, ben olsam bir daha foruma yazacak yüzüm olmazdı... Hem konuyu aç hem dalga geç sonrada konu elinde patlasın... Çok kötü bir durum...

Sonra çıkıp bayiyi aradım de , ben hariç herkesten özür dile konuyu kapat... Ayıp beeee...

He he.
    Bosuna uğraşıyorsun seninle muhattap olmayacağım.
    Senin mı yoksa benim mı forumu bırakması gerektiğini düşünüyorsan ac foruma konuyu kimin gereksiz olduguna forumdaslar karar versin.

Ben amele değilim boş işlerle uğraşmam... Kesin emin olmadığım durumlarda da konu falan açıp kendimi rezil etmem...

Heleki özür dilemek zorunda kalacağım konuları hiç açmam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belki adam doğru söylüyor. Belki gercekten bütçe bu ve sordu 170 e ne alayım diye. İlk mesaj bana pek ergen mesajı gibi gelmedi.

Neyse 330 ci cabrio m paket öneririm. Cabrio iki türlü havalidir.
    Hava atmak icin,
    Hava almak icin.

sen daha üyeliğini sildirmedinmi yahu. kesin ve net konuşuyordun , hatta bana hodri meydan dedin..
    geçenki toyota garanti konusu elinde fena patladı..
    ama helal olsun nasılda kıvırdın...

electrostatic, cihanair, ve sen güya dalga geçecektiniz ama fena çuvalladınız değil mi...

o yüzden arabalar hakkında yorum yazmasan iyi olur birşeyden haberin yok bilgin yok sağa sola sallayıp durma..

Sana cok uzun bir mesaj yazdım ve geri sildim.
    Gece gece senin yüzünden ne mesajım silinsin nede banlaniyim.

Çok umrumda değil, ister yaz ister sil... Ama şu bir gerçek ki çok fena çuvalladınız, ben olsam bir daha foruma yazacak yüzüm olmazdı... Hem konuyu aç hem dalga geç sonrada konu elinde patlasın... Çok kötü bir durum...

Sonra çıkıp bayiyi aradım de , ben hariç herkesten özür dile konuyu kapat... Ayıp beeee...

He he.
    Bosuna uğraşıyorsun seninle muhattap olmayacağım.
    Senin mı yoksa benim mı forumu bırakması gerektiğini düşünüyorsan ac foruma konuyu kimin gereksiz olduguna forumdaslar karar versin.

Ben amele değilim boş işlerle uğraşmam... Kesin emin olmadığım durumlarda da konu falan açıp kendimi rezil etmem...

Heleki özür dilemek zorunda kalacağım konuları hiç açmam...

Burak yakamı arkadasım. Senin hayatta yapamayacağın bir davranış özür dilemek.
    Ben sana amelesin mı dedim. İkidebir yazıp duruyorsun.
    Fanatiklik gözünü kör etmiş. Yazdığın mesajlar hep ters ve eleştirel. Benim mesajımı okuma, ciddiye alma ve alintilama o zaman. Ben ameleyim sen aristokrat. Sen yoluna ben yoluma.

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

10 bine çaça sahin alip 160 bin liralik modifiye ederdim ben. Turkiye de tek olup ana haber bultenlerini gezersin yeminle.

Caca ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

10 bine çaça sahin alip 160 bin liralik modifiye ederdim ben. Turkiye de tek olup ana haber bultenlerini gezersin yeminle.

Caca ne lan

quote:

şimdi araba almak için 170.000 tl yi gözden çıkaran birisi gelip burada ne alayım diye danışmaz.. çünkü o kadar paran varsa bir yerlere gelmişsin demektir. buradaki uçuk kaçık gençlerin saçma sapan tekliflerine bakmaman gerekir...

eeee hal böyle olunca, açtığınız bu konuya insanın inanası gelmiyor... heleki 170.000 tllik bir araç alacaksanız havalı olsun diye de yazarsanız kimse inanmaz... tam bir liseli muhabbeti olur çıkar..

şahsen ben araba alacak olsam heleki 170.000 tl lik bir araç bakıyorsam, hangi aracı alacağıma kendim karar verebilirim. sağa sola danışmaya gerek yok... hele bu foruma asla danışmam..

kesinlikle katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 12 Şubat 2013; 3:40:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

O parayı havalı olmak yerine adam olmak için harcayın bence.

Ego tatminci liseli kardesimiz de geldi. Çay çekin kardesime

• Pazarlık ile 170 bin liraya alabilirsiniz
     170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?
  • tabi ki camaro
  • quote:

+1 paçalardan artistlik akıyor tamam zevk filanda 170.000 az para değil 100.000 lirasına al 70.000 de çocuğuna kalsın ne bileyim

edit bana soracak olursan 520d, A6 2.0 TDI, E 220 CDI bunlar bana çok güzel geliyor nedense biraz araştırırsan bu 3 model arasında bir çok karşılaştırma yapılan siteler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 12 Şubat 2013; 8:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Gerçek havalı bir taşıt. Yolda tıs tıs diye de ötüyor.

o kadar bütçe yok adamda, fakir bu

• Tabiki Cayman

• E250 dizel in gideri var hocam.

Yada coupe hastasıysanız benim gibi 3.20 coupe de olur
  • A5 2.0 tdi quattro ambition

yeni çıktı 77 bin eurocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Boske -- 12 Şubat 2013; 9:13:53 >
  • Millet çok pis kıskandı konuyu açanı. Bu konuda dalga geçmekden başka bişey yapmazlar. Geçen yolda camı açıp bu miniye bu kadar para verilir mi diyen şahin sürücüleri geldi aklıma :) bence bulabiliyorsan shelby al. Varsa bana da linkini atarmısın? Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun cılkı çıkmış millet 10 bin e araba alıcam yardım yazar o kadara araba alınır mı git bisiklet al der dalga geçersiniz.
    Millet 170 bin e araba alıcam der sen züppemisin diye dalga geçersiniz burada insani değerleri veya insanların ekonomik durumlarını yargılamıyoruz burası forum bilgi paylaşımı yapıyoruz farkına varın bunun.

Konu sahibi arkadaşıma da önerim :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-5.20d-38000km-de-borusan-ici-bej-full-plusfull-113125382/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheApproachingCurve -- 12 Şubat 2013; 9:57:09 >

• quote:

şimdi araba almak için 170.000 tl yi gözden çıkaran birisi gelip burada ne alayım diye danışmaz.. çünkü o kadar paran varsa bir yerlere gelmişsin demektir. buradaki uçuk kaçık gençlerin saçma sapan tekliflerine bakmaman gerekir...

eeee hal böyle olunca, açtığınız bu konuya insanın inanası gelmiyor... heleki 170.000 tllik bir araç alacaksanız havalı olsun diye de yazarsanız kimse inanmaz... tam bir liseli muhabbeti olur çıkar..

şahsen ben araba alacak olsam heleki 170.000 tl lik bir araç bakıyorsam, hangi aracı alacağıma kendim karar verebilirim. sağa sola danışmaya gerek yok... hele bu foruma asla danışmam..

ağzına sağlık birader.

• F30 BMW 3.20 ci m pack
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

Millet çok pis kıskandı konuyu açanı. Bu konuda dalga geçmekden başka bişey yapmazlar. Geçen yolda camı açıp bu miniye bu kadar para verilir mi diyen şahin sürücüleri geldi aklıma :) bence bulabiliyorsan shelby al. Varsa bana da linkini atarmısın? Teşekkürler

Adamlar haklı. Örnek veriyorum miniye 80 bin lira mı verdin?
    O şahinci 8 tane farklı renkte şahin alıp, her gün kıyafetinin rengine göre araç seçebilir.
    Çünkü şahinlerin euroNcap testlerinde bölünerek sahibini dışarı atıp kazalardan koruma diye bir gerçeği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Ego tatminci liseli kardesimiz de geldi. Çay çekin kardesime

Liseyi bitireli 19 sene oldu. Çay içinde teşekkürler.

• Mercedes Cls(fiyatı hakkında bir bilgim yok). Veya yeni gelecek olan Cla'yı da bekleyebilirsiniz. Ya da diğer bir seçenek: audi s6. Şu arabanın farlarındaki ledleri gördükçe kendimden geçiyorum.

• Yas kac dıyesım var nedense yaa.Tahmınımce 18 altısın yada dogru soyluyorsun cocugun oldu vs dıye ama daha buyuyememıssın..!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.