Şimdi Ara

170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

Orijinalden alıntı: tcg

Millet çok pis kıskandı konuyu açanı. Bu konuda dalga geçmekden başka bişey yapmazlar. Geçen yolda camı açıp bu miniye bu kadar para verilir mi diyen şahin sürücüleri geldi aklıma :) bence bulabiliyorsan shelby al. Varsa bana da linkini atarmısın? Teşekkürler

Bu sahincilerin miniye dediklerinin videosu var mı cok merak ettim

Aynen varsa pm atabilirmisiniz videoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: OlIzVel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-x-clusive-maserati-gransport-4.2-104033599/detay#

Buyrun işte, hiç aklıma gelmemişti bu aracın bu fiyata düşmüş olabileceği.
    Sonra da diyorsunuz bu kadar parası olan adam buraya mı sorar diye? Sormasan bilemeyecektim.

Teşekkür ederim, şu an listemin ilk sırasına yerleşti. 20.000km'de 2007 model spider var bir tane de, hem de Fer-Mas çıkışlı, fatura kayıtları varmış. Şu eksik faturalı olan girişlerden değil, var ya Sibel Can'ın arabasına el koydu devlet, onun gibilerden değil.

• Saydıklarınız arasında en güzeli PORSCHE CAYMAN.Ama havalı tabiri yanlış arkadaşlar bu konuda haklı.Haz almayı kendinize bırakın diğer insanlara hava atmak yanlış ve boş bir ego.Kendi kendinizi avutursunuz.Kimsenin umrunda değilsiniz sonuçta insanlar bakar geçerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDino

quote:

Orijinalden alıntı: OlIzVel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-x-clusive-maserati-gransport-4.2-104033599/detay#

Buyrun işte, hiç aklıma gelmemişti bu aracın bu fiyata düşmüş olabileceği.
    Sonra da diyorsunuz bu kadar parası olan adam buraya mı sorar diye? Sormasan bilemeyecektim.

Teşekkür ederim, şu an listemin ilk sırasına yerleşti. 20.000km'de 2007 model spider var bir tane de, hem de Fer-Mas çıkışlı, fatura kayıtları varmış. Şu eksik faturalı olan girişlerden değil, var ya Sibel Can'ın arabasına el koydu devlet, onun gibilerden değil.

Hocam aracı alırsanız şuraya illaki foto koyun balonlar eşliğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Saydigin arabaların silecekleri pahalı olur, boşver.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59658772&p=1#59658772

vuuu!!! cok fena yakalamıssın adamı

Fena cakmissin ..be dostumm..

• @kaybolmayan kumanda

Arkadasım keske kalsaydı mesajin ne de güzel yazmıştın.

• zeplin iyimiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

quote:

quote:

Millet çok pis kıskandı konuyu açanı. Bu konuda dalga geçmekden başka bişey yapmazlar. Geçen yolda camı açıp bu miniye bu kadar para verilir mi diyen şahin sürücüleri geldi aklıma :) bence bulabiliyorsan shelby al. Varsa bana da linkini atarmısın? Teşekkürler

hocam bizzat benim başıma denk geldi ankarada. kırmızı ışığa gelmeden korna basıp selektör yaptılar kırmızı ışıkda yanıma geldiler. camı açtım hayırdır dedim. adam bu arabaya ne kadar verdin dedi. noldu dedim. öyle merak ettik dedi. bende söyledim. sonra puahhaha bu arabaya bu kadar para vermiş gerzek filan diye dalga geçtiler. bende camı kapattım. sport moda alıp kickdown yaptım. bir daha da görmedim adamları. en sonra arkamda bir nokta halindeydiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

quote:

quote:

hocam bizzat benim başıma denk geldi ankarada. kırmızı ışığa gelmeden korna basıp selektör yaptılar kırmızı ışıkda yanıma geldiler. camı açtım hayırdır dedim. adam bu arabaya ne kadar verdin dedi. noldu dedim. öyle merak ettik dedi. bende söyledim. sonra puahhaha bu arabaya bu kadar para vermiş gerzek filan diye dalga geçtiler. bende camı kapattım. sport moda alıp kickdown yaptım. bir daha da görmedim adamları. en sonra arkamda bir nokta halindeydiler

Video sanmıştık bizde hocam. İyi yapmışsınız gerçekten

•  170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?
  • Corvette C6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-ferro-motors-2004-ferrari-360-modena-f1-114322508/detay
    istersen ilandaki arabamı satabilirim sana temiz kullanılmıştır ama aldıktan sonra bi hamama getirmen şart:)
  • ford mustang gt 2010 model tam senlik hocam.

• e63 amg veya jaguar xj
  • daha havalısı yok
  • Yeni cikacak bmw 4.20d olabilir, yil sonuna gelecek diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Jaguar tabiki ama eski kasa.. XJ

170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?

Çok görkemli bir araç.Yapılmış bazı otomobillere sınıf belirleyemiyorum, bu da onlardan biri.Üstelik almaya kalksanız uçuk fiyatlara da satılmıyor.Muhteşem.

O zaman sizin bunu da beğenmeniz lazım Jaguar başkadır bambaşka zevklerimizin kesişmesini de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 12 Şubat 2013; 20:44:06 >

•  170.000 TL'ye kadar en havalı otomobil nedir?
  • ne iş yapıyorsunuz hocam ve yaşınız kaç çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDino

Ortam pis gerilmiş.
    Arkadaşlar sakin olun, kıskananları ve çekemeyenleri rahatlatalım biraz.

Ben aslında 17 yaşındayım. Babam bakkal, annem evlere temizliğe gidiyor. Bırakın 170.000'lik araba almayı, Beşiktaş'a gidecek dolmuş param yok. Bu mesajı da bir internet kafeden yazıyorum, zira evde bilgisayarım yok. Aaaa ne evi ya, benim evim bile yok. Dayımgillerin kömürlüğünde yatıp kalkıyoruz.
    Durum budur, şimdi rahatladınız mı biraz?
    Elalemin haline vaktine fesatlanacağınıza, halinize şükredin. Durduk yere çocuğun ateşi 39 dereceye çıktı, nazara bak taaa nerelerden geliyo dedim. Aaa bir uyandım rüyaymış, 17 yaşında çulsuzum ben, ne bebeği, ne ateşi di mi ya?

Bu arada beni ciddiye alan almayan herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte eğlendik işte. Biri hariç, küfür eden bir kişi var, zaten bir hesabı kapanmış yenisini açmış, belli ki saldırgan bir kişilik, tedaviye ihtiyacı var gibi görünüyor. Allah eşine, anasına babasına sabır versin, zor bir hayatı olmalı.

Replica linki isteyen biri vardı, retroworks diye google arama yaparsa Antalya'lı bir firma çıkıyor. Olur da kömürlükten kurtulursam bir replica çekeyim altıma diyorum.
    Yönetime de mesaj attım, bu sitenin adını donanımhaber.com yerine züğürthaber.com diye değiştirsinler, meğer zenginlere açık değilmiş burası. Bilsinler, gelmesinler.

Mutlu olun, sevgiyle kalın. En tehlikeli insan mutsuz insandır, ister sarayda yatın ister kömürlükte, yeterki mutlu yatın, mutlu kalkın. Para da mutlu insanı sever haa, dediydi dersiniz. Mutsuz, huysuz ve saldırgan insanı sevmez para, gitmez ona, tesadüfen gittiyse de kaçar ilk fırsatta.
    Hadi bakalım şimdi de edebiyat düşmanları saldırsınlar..... iki laf ettik diye bir de lafa giydirsinler.....

Bunlar gereksiz adamlar takmayın. Kıskanç kursaksiz herifler.

Pm atin size danisabileceginiz forumu söyleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.