Şimdi Ara

170 000 tlye kadar arac ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam araba almayı dusunuyor.Eski aracın piyasa değeri 60 000 tl felan taksitten ne kadar nefret etsede taksite girmeye ikna oldu gibi duruyor.Aynı zaman da yakıt danda tasarruf etmek istiyor.Eski arac SsangYong 2.0 motorlardan, zamanında aynı fiyata tiguain vardı almadı bunu aldı 8 senedir başının etini yiyorum.Sizin önerileriniz nedir ,bu fiyat aralığına en uygun ne alınır. Bir de n11 geçen sene kampanya yapmıştı bu sene de yapar mı, oyle kampanyalar var mı?O tiguain çok içim de kaldı.Çok yakar makar ama belki ikna ederim.8 sene önce çok istemiştim gidip ssanyong almışlardı.Araba kötü demiyorum ama 22 yaşına geldim ehliyet almadım süresim gelmiyor arabayı.

• 60 binin üstüni krediyle mi tamamlayacaksınız inşallah ben yanlış anlamışımdır
    Hayatında çalışıp para kazanmadığın belli bu yaşta babaya kredi çektir içinde kalmış arabayı al bin babada çalışsın ödesin, bide çok yakar makar ikna edermiş gittiğim bi işyerinde çaycı kadın vardı oğluma iphone x alcam demişti asgari ücretli zavallı kadıncağız abla dedim oğlun senden nasıl isteyebilir o telefonu 4 ay oğluna hi telefon almak içinmi çalışacaksın dedim evet demişti yazık gençliğe bşz çocukken 5 liralık dondurma isteyemezdik anamızdan babamızdan şimdiki veletler iphonex tiguan istiyor eğitim sisteminin sonuçları bunlar hep neyse bence sen çocuk gibi babana yalvaşmışsın babanda başından atmak için he demiş sende heycanla konu açmışsın aklı başında olan hiçbir insan bu devirde mevcut aracını satıp üstüne 2birim daha kredi çekip araba almaz gerçekler bu evlat
  • The caliph hocam bayram tatili öğrenciler basmış yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60bin üzerine 110bin kredi filan düşünüyorsanız bence unutun, öyle bir dünya yok. babanıza gareziniz yoksa yapmayın öyle bir şey.
    nakitimiz var diyorsan, sıfır alacaksanız ve aile aracı arıyorsanız insignia olabilir. belki passat bulunabilir boş paket.
    ikinci el diyorsanız tertemiz mercedes c180, bmw 3 veya 5 serisi bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 binin üstüni krediyle mi tamamlayacaksınız inşallah ben yanlış anlamışımdır
    Hayatında çalışıp para kazanmadığın belli bu yaşta babaya kredi çektir içinde kalmış arabayı al bin babada çalışsın ödesin, bide çok yakar makar ikna edermiş gittiğim bi işyerinde çaycı kadın vardı oğluma iphone x alcam demişti asgari ücretli zavallı kadıncağız abla dedim oğlun senden nasıl isteyebilir o telefonu 4 ay oğluna hi telefon almak içinmi çalışacaksın dedim evet demişti yazık gençliğe bşz çocukken 5 liralık dondurma isteyemezdik anamızdan babamızdan şimdiki veletler iphonex tiguan istiyor eğitim sisteminin sonuçları bunlar hep neyse bence sen çocuk gibi babana yalvaşmışsın babanda başından atmak için he demiş sende heycanla konu açmışsın aklı başında olan hiçbir insan bu devirde mevcut aracını satıp üstüne 2birim daha kredi çekip araba almaz gerçekler bu evlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 6 Haziran 2019; 14:30:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60.000 TL'nin üzerini krediyle tamamlayacaksanız hiç gerek yok almayın araba. Şu faiz oranlarında yapılan en saçma en zarar işlerden biri olur ama 2.el 60.000 TL'ye kadar VW Golf , Focus 2009-2011 arası tercih edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.