< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1700-1900 civarına ne alayım? (2. sayfa)
-
-
Ev3 un şehir dışı 500km gitmesi için o yolda 60km h ile ilerlemeniz lazım,120 130a sabitleyip giderim derseniz 300km sonra nurtopu gibi bir biten batarya uyarınız olur
Elektrikli aracı sürekli şehir dışı mı kullanacaksınız,arada uzun yola mi çıkacaksınız?
Ev3 b sınıfı,togg c sınıfı suv, kıyas götürecek araçlar değiller
Togg varken 50 km fazla menzilin hesabı yapılmaz,araba faiz kampanyası ile inanılmaz ucuza geliyor zira.
Yani siz şu kadar şarj ederim kâr ederim diyorsunuz ya, ev3e parayı peşin basıp toggda uzun vadede ödüyorsunuz o kısmı atlamışsınız
Ve donanım olarak yok yok denilecek seviyeye geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Kasım 2024; 1:59:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Renault Captur 2024
İmkanınız varsa inceleyin ve test sürüşü yapın.
-
500 km şehir içi gidebilir ama şehir dışında mümkün görünmüyor hocam.
Ağırlık avantajı var ama batarya küçük, Togg ile aynı menzil olur muhtemelen. Daha fazla gidemez aynı şartlarda, hele öyle 150 km fazladan menzil imkansız. Maalesef
Hangi şehirde bu kullanım değerleri?
-
Sabit bir şehir yok genelde Bursa ve izmir çiğli tarafı rahat trafikte.
-
Şu an elektrikli araç almak için çok erken.
Tavsiyem Audi, Volvo modellerine bakmanızdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elektrikli denince benim için Tesla'dan gerisi hikaye.
-
Şehir içi menziline 774km vermiş, fabrika verisi.
Yanlış anlaşılmasın ben Ev3'ü malzeme kalitesi, donanımı ve boyutarı nedeniyle eledim.
Şahsi düşüncem her halukarda Togg'dan 100-150km daha uzun menzil verir.
Haklısınız hocam, Togg'a daha yakınım son tahlilde
ben 2.5 a kadar araç bakıyorum. en dolu modeli alacağım. tucson alacaktım ama ev3 aklıma yattı gibi hem aynı donanım hem 600bin daha ucuz. menzili de gayet iyi. uzun yolda bile rahat 500 çıkarıyor deniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X