Şimdi Ara

1700 TL'ye bilgisayar toplamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, canla başla çalışarak iki yılın sonunda (üç haftada bir gerekirse iki işte çalışarak) 1700 TL gibi bir bütçe oluşturdum.
    Aklımda Exper Actıon Dex265 almak vardı ama yorumların yüzde yetmişi çok kötü, otuzu iyiydi vazgeçtim.
    GTA 5 oynamak (ve onun düzeyinde oyunlar örneğin, Crysis, Far Cry ve eğer bu bütçeye mümkünse Watch Dogs gibi oyunlar oynamak) istiyorum bilgisayarda.
    Bir ekranım, hali hazırda 2 GB NVidia Ge-Force GT 630 ekran kartım var.
    Yardımcı olacak arkadaşların photoshop ve video kurgu programlarını da kullandığımı göz önüne alarak yorum yapmasını rica edeceğim.

Herkese teşekkürler.

• hocam 100 lira daha ekleyip bu sistemi alabilirsiniz. medium high ayarlarda soylediginiz oyunlari rahatlikla 60 fps de oynarsiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

belki hdd kasa ve psu dan biraz kisarak bu sistemi 1700 e alabilirsiniz hocam. son nesil ve guncel sistem ileride yukseltmeye acik hocam. her parcasini rahatlikla upgrade edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 27 Nisan 2016; 14:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ErayUz E kullanıcısına yanıt
    Alternatif.
    sinerji.gen.tr
    Kasa olarak bu ürünü de tercih edebilirsin:http://www.sinerji.gen.tr/deep-cool-tesseract-bf-mid-kasa-siyah-psu-yok-pmu3439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 27 Nisan 2016; 14:34:09 >

• Tristan23 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam sizin verdiginiz sistem daha uygun

• Teşekkürler hocam.
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
    Güç kaynağı olarak Aerocool VX önerilmişti başka bir siteden tek farkı o oldu. :)
    1700 lirayı tırnaklarımla kazıya kazıya kazanınca mecbur sıkı araştırma lazım dedim üç beş siteye yazdım cevaplar güç kaynağı dışında ayrı.
    Emeğiniz için teşekkür ederim kasayı toplayınca size buradan fotoğraf atarım Allah razı olsun.
  • Bu gün Vatan Computer'a gittim her şeyden önce önerdiğiniz kasa yoktu.
    Sonra da başka bir kasa ekledi (kendinden güç kaynağı olan) ve fiyat o kasa daha ucuz olmasına rağmen 2000 lira oldu.
    Açıkçası daha fazla biriktirmek istemiyorum.
    Acaba Vatan Computer dışında nerede toplatabilirim daha ucuza?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayUz

Bu gün Vatan Computer'a gittim her şeyden önce önerdiğiniz kasa yoktu.
    Sonra da başka bir kasa ekledi (kendinden güç kaynağı olan) ve fiyat o kasa daha ucuz olmasına rağmen 2000 lira oldu.

Online alışveriş yapmaya güveniyorsan şu sitelere bakabilirsin kardeşim:

www.hepsiburada.com == www.incehesap.com == www.ebrarbilgisayar.com
    == www.mikroset.com.tr ==www.sinerji.gen.tr == www.buroteknik.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 27 Nisan 2016; 20:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Bu gün Vatan Computer'a gittim her şeyden önce önerdiğiniz kasa yoktu.

Online alışveriş yapmaya güveniyorsan şu sitelere bakabilirsin kardeşim:

www.hepsiburada.com == www.incehesap.com == www.ebrarbilgisayar.com
    == www.mikroset.com.tr ==www.sinerji.gen.tr == www.buroteknik.com

Bilgisayarın montajı ve kart sıkıntım var.
    Direkt nakit almam gerekiyor ama sanırım bu sitelerde de bunu yapamam değil mi? :(
    Teşekkür ederim yine de bilgi için sağ olasın.

• istanbulda iseniz sinerji.gen.tr den direk gidip alabilirsiniz. vatanda fiyatlar pahali

• quote:

Direkt nakit almam gerekiyor ama sanırım bu sitelerde de bunu yapamam değil mi? :(

Sinerji veya Teknobiyotik gibi siteler belli bir ücret karşılığı montaj işini de yapıyorlar.. Ayrıca çoğu sitede kart haricinde banka havalesi,
    kapıda ödeme gibi seçenekler de mevcut.. detaylarına bakarsan belki ilgilenebilirsin.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Sinerji veya Teknobiyotik gibi siteler belli bir ücret karşılığı montaj işini de yapıyorlar.. Ayrıca çoğu sitede kart haricinde banka havalesi,
    kapıda ödeme gibi seçenekler de mevcut.. detaylarına bakarsan belki ilgilenebilirsin.. :)

Hemen bakıyorum teşekkürler.
  • quote:

Hemen bakıyorum teşekkürler.

Önemli değil arkadaşım.. inşallah istediğin gibi bir site bulur ve sorunsuz alışveriş yapabilirsin.. :)
  • Hocam geçen hafta hepsiburadadan sistem dizdim %10 indirim vardı parça başına ve vatandan 3100 e topladığım sistemi 2700 e aldim. İstersen acelen yoksa mobil uygulamada sürekli oluyor indirimler. Sende yakala birini çek direk. Kurulumu kendim yaptım evde sikintisiz ürünler tavsiye ederim ;) aynı fiyata daha ucuz toplarsin. Örnek verim sadece i5 6600k aldım işlemci vatanda 870 lira en ucuz sitelerde 830 lira civarı ben HB den indirim ile 760 al aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Hocam geçen hafta hepsiburadadan sistem dizdim %10 indirim vardı parça başına ve vatandan 3100 e topladığım sistemi 2700 e aldim. İstersen acelen yoksa mobil uygulamada sürekli oluyor indirimler. Sende yakala birini çek direk. Kurulumu kendim yaptım evde sikintisiz ürünler tavsiye ederim ;) aynı fiyata daha ucuz toplarsin. Örnek verim sadece i5 6600k aldım işlemci vatanda 870 lira en ucuz sitelerde 830 lira civarı ben HB den indirim ile 760 al aldım.

İşim dolasıyla en geç bu Pazar'a kadar lazım olmasa ben de öyle düşünürdüm dostum ama malesef :(
    Bilgi için çok teşekkür ederim ama umarım başka arkadaşların işine yarar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.