Şimdi Ara

17000-18000 Araç tavsiyesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17000-18000 tl arası dizel veya lpg'li araç arıyorum. Bora, 307, Megane 2... Konfor, yakıt, performans bakımından beni üzmeyecek araç arıyorum. 2001 model üstü araçlar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligs1905 -- 17 Mayıs 2010; 18:19:27 >

• bizim burdaki mitsubishi servisinde lancer var bir tane.sorunsuz konforlu güzel araçtır

http://www.sahibinden.com/2006_model_mitsubishi_lancer_1_6_52_000km-86WQQaXQQ24439917WQQpXQQdisplayitem
  • Mondeo mk3 al donanımı yüksek araç
  • quote:

bizim burdaki mitsubishi servisinde lancer var bir tane.sorunsuz konforlu güzel araçtır

http://www.sahibinden.com/2006_model_mitsubishi_lancer_1_6_52_000km-86WQQaXQQ24439917WQQpXQQdisplayitem

Lancer konfor çok kötü.. Yine de sağol baktığınız için.
  • Bizde bu fiyatlar arası araba alma niyetindeyiz ama 17-18 bin e Bora ve Megane2 bulamazsın belki 2004 megane2 hb bulabilirsin. Araştırısan bu fiyata megane1 leri satıyorlar. Bu fiyata 307 , Astra classic, Megane1, Ford Focus bulabilirsin.
  • megane 2 rahat alınır ne alınmamasından bahsediyosun sahibinden.com öneririm sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

megane 2 rahat alınır ne alınmamasından bahsediyosun sahibinden.com öneririm sana

Bende sana öneririm. Zaten yazdımı gibi anca 2004 megane2 hb bulabilir.
    Senin gördüğün 17-18 bine olan megane2 ler ya ticari taksiden cıkma yada 160 bini geçmiş kazalı 2004-2005 megane lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 17 Mayıs 2010; 23:35:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/search.php?b[detay_5_min]=2004&b[detay_5_max]=9999999999&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[adswithphoto]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=23615&c=23615&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=14
    hepsimi taksi çıkması sence uğraşsam 10 tane temiz megane bulurum. Abartmayın bu kadar meganeları renault ilgi alanım değildir ama o fiyatlarda çok megane 2 var
  • ben bunları bir kaç aydır araştırıyorum temiz bir megane2 yi 20-21 den aşağı bulamaz. Zaten olsa biz çoktan alırdık
  • hb 1.4 temiz megane bulunur
  • Bora iyi bir araç babamda benzinli 1.6 comfortline var ..resmen yakıtı yola döküyor..14 lt 100 km de lpg taksan neye yarar..
    Birde çıldırtan ve kronik bir sorun olan altını yere vurma sıkıntısı..Araba yüksek gözüksede özellikle ön tarafı çok alcak örneğin şehirler arası yolculukta kamyonların yaptıkları izlerde bile altını vurabiliyor.
    1.9 dizelleri bende düşünmüştüm. ama sırf altını yere vurma olayı beni vazgeçirmeye yetti. Arka koltuklar 3 kişi oturunca baya sıkıntı yaratıyor uzun yol gidilmez ole geniş gözüküyor ama baya sıkıntılı..

Lancer bende araştırıyorum. Ve ilk kez burda birisi konfor berbat diye bir yorum yazdı...Acaba bu bir tecrübe mi yoksa duyum mu?
  • tavsiyem skoda octavia elegance veya collection. 2003-2004 model makyajlı eski kasa. genel olarak bora ile neredeyse çoğu motor-iç mekan- ve altyapısı ortak. artı olarak 540 litrelik devasa bir bagajı var. collection bulabilirseniz. esp+elektirkli hafızalı sürücü koltuğu ve xenon farlar ve far yıkamaları mevcut.
  • lancer'a konforsuz diyorsanız sanırım D ve E sınıfı araçların konforuna alışıksınız
  • Bir tanıdığımız 2006 otomatik megane2 yi sanırım 65 binde falandı 17500 e aldı. Nerden buldular bilmiyorum ama denk gelince geliyor arkadaş.
  • Sağolun arkadaşlar Bora almaya karar verdim. Neden derseniz tanıdığımızın da Bora'sı var. 1.9 tdi elegance.
    Adam otobanda çok rahat 200 yapıyo. Çok rahat ve görünüşüde mükemmel araba.

quote:

lancer'a konforsuz diyorsanız sanırım D ve E sınıfı araçların konforuna alışıksınız

Evet arkadaşım 2001 model Vectra aracım vardı. Borcum yüzünden satmak zorunda kaldım. Hayırlısı şimdi Bora almayı düşünüyorum.
  • Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 18 Mayıs 2010; 21:42:41 >
  • Sağol BenTugay kardeşim...
  • Forum donanım saygı-değer üyeleri ben bir Bora buldum. 2001 model, 1.9 tdi, 115000 kmde, kaza darbe vs. yok. Fiyatı 17750 tl.
  • Arkadaşlar acil cevap bekliyorum. Adamın başka müşterileri de varmış benden cevap bekliyor.
  • iyi baktırın motoruna ve gövdesine

ben o yaşlarda dizel araç almazdım ama tercih sizin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.