Bildirim
1700TL LİMİTLİ BUZDOLABI ALICAZ YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İçi biraz kücük gibi hocam , Samsung iyiymişte garanti yetkili servisi sıkıntı olurmu acaba -
yok bende aldım ücretsiz gelip açtılar kurdular tanıtımını yapıp çıktılar gayet iyi. -
Sizce nasıl dolap iyimi hocam , boyutu küçük geldi sanki . Birde kargo kaç günde geldi ek garanti yaptırdınızmı ? -
kargo siparişin ertesi günü elime geldi gayet güzel bir biçimde 444 77 11 aradım. servis oluşturdum. yok gayet iyi büyük resimde görüldüğü gibi değil ürün güzel.
sitedeki çalışanlarda daha sonrasında arayıp memnun konusunda bilgilendirme aldılar. iyi bir hizmet al bence -
Size ne kadara mal oldu hocam , hediye çeki vs kullandınızmı -
1298 TL kargo dahille geldi artı bonus kazandım. toplam bana 1298 tl mal oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: fkhan
Size ne kadara mal oldu hocam , hediye çeki vs kullandınızmı
Hocam bu helboy mudur nedir, dikkate almayın yazdıklarını. Kendisi kullanıcı değil, linkini verdiği sitenin çalışanı ya da sahibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
quote:
Orijinalden alıntı: fkhan
Size ne kadara mal oldu hocam , hediye çeki vs kullandınızmı
Hocam bu helboy mudur nedir, dikkate almayın yazdıklarını. Kendisi kullanıcı değil, linkini verdiği sitenin çalışanı ya da sahibi.
Ciddimisiniz hocam, mesaj sayisi dikkatimi cekti ama insan kötü düşünemiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X