Şimdi Ara

17200tl Lenovo İdeapad Gaming 3 i5 11300h rtx3050 8gb 256ssd 1tb hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam bu seviyedeki RTX3050 laptopların ederi maksimum 16 bin lira. 512GB SSD'li şu cihazı almak daha mantıklı.

akakce.com
    Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBAEY.002 Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-45-nh-qbaey-002-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1776242819.html
  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt

Direk sahadayım bu ay fiyat olarak öne çıkan bir modeldi bu ay 6kere değişim iade oldu bu modelde iyi araştırmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaHaNee006 -- 28 Ekim 2022; 1:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat piyasaya göre uygun.
    Kasa kalitesi iyi ekran kartı iyi işlemci idare eder, ram düşük 8gb takviye yapılabilir, ssd+hdd var daha ne olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlara bu laptop alınmaz, üstelik lenovo. Pişmanlık yaşarsınız. Rtx 3050'li laptoplar elde kaldı. Kasım'da Black Friday gününü bekleyin, bakın kaç TL'ye düşüyor bu ürünlerin fiyatı.

• firatgokdemir kullanıcısına yanıt

hocam kur çok oynak black friday de laptoplarda ciddi bir indirim olacağını düşünmüyorum ben

• BaHaNee006 kullanıcısına yanıt

dayanıklı laptop tavsiyeniz var mı rtx 3060 lı ya da 3050 ti lı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kur oynak ama ben Lenovo Legion RTX 3080'li laptop'u bu fiyatın bir tık üstüne aldım. Şuan 50 bin TL'den aşağı RTX 3080 laptop bulamazsınız. Sonra ne oldu ? 1 yıl sonra kendiliğinden pert, garantisi uluslararası garanti diye Türkiye dahil değil diye kabul etmedi, İngiltere garantisi, burada oturumunuz yoksa tamir edemeyiz diye kabul etmedi. Amazon'dan iade için çok uğraştım, aldığım para çektiğim strese değmedi, hintli müşteri hizmetlerinin gadrine uğradım, ırkçılık yaptılar, bir ton macera.

Peki Türkiye'de yaşayacağınız macera ne olur ? Bir süre sonra laptop'un elinizde patlama olasılığı yüksek. Lenovo Black screen reddit üzerinden arattırın, şaşıracaksınız. Peki sonra garantiye verdiniz hadi diyelim tamir edilecek ama muhtemelen anakart değişecek gene sorun ve tüm bu sinir stres sonucu bir yığın para dökmüş ve zamanınızı kaybetmiş olacaksınız.

Lenovo'dan kaçın, 3050'den uzaklaşın. Laptop'da 3080 bana yetmiyordu. Witcher 3'te ultra ayarlarda takılma yapıyordu. Öyle yağ gibi akma gibi bir şey söz konusu değil, Microsoft Flight Simulator'ü zar zor oynuyordum sürekli fps drop problemi ile karşılaşıyordum.

Şimdi siz Lenovo legion değil, alt modeli ideapad 3050'nin peşinden gidiyorsunuz, ucuz bu fiyata bulamayız diyorsunuz. Belki bulamayabilirsiniz ama bu fiyatın lenovo için fazla pahalı olduğunu yaşayan bilir.

• 22bin TL civarı monster 3050ti 12700h işlemcili laptopa ne dersiniz,monster tavsiye eder misiniz? Daha çok yazılım amaçlı kullanılacak,monsterleri hiç bilmiyorum, kronik sorunları var mı,servisleri nasıl?
    m.n11.com
    Monster Abra A5 V19.3.7 i7-12700H 16 GB 500 GB SSD 4 GB RTX3050Ti 144Hz 15.6" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/monster-abra-a5-v1937-i7-12700h-16-gb-500-gb-ssd-4-gb-rtx3050ti-144hz-156-w11h-dizustu-bilgisayar-18715670?magaza=monster

• Değerli arkadaşlar 4 gb RTX 3050'ye ne kadar takmış durumdasınız, ihtiyaçları karşılayacak laptoplar değil bunlar. Almayın kardeşim bu laptopları, mecburen indirecekler, paşa paşa indirecekler. Çoğu şirketin laptoplar elinde kaldı. Black Friday, büyük indirim olacak. Uluslararası haberleri takip edin. İlla benim param var, harcamak istiyorum, RTX 3050 almak istiyorum diyorsanız, siz bilirsiniz ama paranız değerliyse, zor toparladıysanız, zor kazandıysanız veya ailenizi zor ikna ettiyseniz RTX 3050'den uzak durun. Gerçekten ihtiyaçlarını karşılayan bir kart değil. Ben RTX 3080 Laptop kullandım Photoshop neural filters kullanırken bilgisayar kitleniyordu. Hadi siz bu işlemleri yapmayacaksınız gene ihtiyaçlarını karşılayan bir kart değil, bir kere VRAM 4 gb, çok çok düşük.

• Açıkcası mutlaka her hafta sonu bir markada benzer özelliklerde benzer fiyatlar yapılıyor aşağı yukarı bu fiyatlar oluyor genelliklede kampanyaları takip ederseniz sizlerde görürsünüz mutlaka

yerli yabancı "herkes" legion öneriyor. Ben çok güveniyordum sizin yorumunuzu görene kadar hatta fiyatların biraz düşmesini bekliyordum, bana 3060 lı yeter. Ama bu mesajınızdan sonra korkmadım değil, diğer yandan lenovo bile böyleyse diğerlerini hiç almayalım o zaman  

• Arkadaşlar, bende büyük umutlarla bilgisayarı aldım, bir yığın proje vardı. İlk 1 sene belirli problemlerle ama sıkıntısız kullandım. Şarjı dolu, fişe takılıyken lenovo vantage üzerinden bios güncellemesi yaptı ve bilgisayar kitlendi, sonra da açılmadı. Çözüm diye sundukları beş para etmezler şeyler. bios pilini çıkar, bataryayı sök, tak, desarj yap vs. Benim tahminim bios güncellemesi yaparken bu güncellemeyi adam akıllı test etmiyorlar ve bu yüzden muhtemelen bios brick oluyor ve genelde anakart kısa devreden dolayı perte çıkıyor.

Birde müşteri hizmetlerini açınca size fişi takılımıydı, sarjı dolumuydu diyorlar. Binlerce kullanıcı internete mesaj girmiş, görmüyor musunuz ? Bilerek yapıyorlar. Ben hayatımda çok ticaret yaptım, hep akıllı davranmaya çalıştım, mutlaka kullanıcı yorumlarını dikkate aldım ve ilk defa lenovo'da dikkate almadım. Paramla rezil rüsva oldum.

Sizde paranızla rezil olmak istiyorsanız, lenovo tercih edebilirsiniz. Ayrıca o soğutması çok süper, hiç ısınmıyor falan diye yorum yapanlara aldanmayın. Bakın ben 1 yıllık süreçte zaten bilgisayarın normal ısısı 70 - 80 derecelerde, yoğun işlem yaptığınızda 90 derece 100 derece. Hele yazın felaket. w-a-s-d tuşlarının altındaki ısıdan dolayı parmakların yandı arkadaşlar, şaka değil, baya bildiğiniz siyah oldu. O yüzden yazında bir çok işlemde yavaşlamak zorunda kaldım.

Yani reklamlara, kısıtlı zaman diliminde yapılan benchmark sonuçlarına, 5 dakikalık oyun deneyimi ile gösterilen ürünlere kesinlikle ve kesinlikle al-dan-ma-yın. Lanet olsun bunlara deyip aslında tamamen windows'tan kopup, direk apple ve macos'a geçmeyi düşünmedim değil ama işte arm'nin bir çok uygulama ile uyumsuz çalışması büyük sorun.

Lenovo, agresif satış politikası uygulayan bir şirket. Yani satışı yap, gerisini düşünme. En azından bu başlıkta okuyan arkadaşlara kaba bir bilgi vereyim. Şirketlerin, hisseleri olur, borsa da işlem görür, yatırım alırlar ve şirket hissedarlarına ayrıca büyümeyi göstermeleri gerekir dolayısıyla bilançoyu şişirmenin en pratik yolu masrafı azaltmak, satışı şişirmektir. Lenovo, bol satış yaparak notebook piyasasında 1 numaraya kadar yükseldi. %25'e kadar pazar payına sahipti yanılmıyorsam. Şimdi 1. sırada kalmak ayrı sorun, burada karlılığı devam ettirmek ayrı sorun, satış sonrası desteği vermek ayrı sorun. Lenovo, müşteriye değil, hissedarlarına ve büyümeye odaklandığı için satış sonrası desteği kıstı ve salladı, yeterli kaynak ayırmadı, üstelik ürünlerinin stabilitesine önem vermedi. Bir süre sonra sorunlar devleşti ve patladı. Bizde işte o patlayan yüzdenin içinde bir vatandaş olarak, istatistiklerde yer alıyoruz.

• 3 gün önce bu laptopu 15.999 a aldım ben aldıktan sonra amazon stokları tükendi hepsiburada ve trendyolda listelerimde kayıtlı bir laptoptu satıcılar 16 civarlarından 18.500 - 19.999 fiyatlarına çıkardı black friday 11.11 gibi günlerde sözde indirim yapacaklar çakallar.

amazon
    ACER Nitro AN515-45 AMD Ryzen 5 -5600H islemci 8GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia 3050 Harici 4GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B081VBJNRL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Şu dönemde masaüstü pc çok daha mantıklı. Pandemi sürecinde notebook almanın ciddi avantajı vardı, ancak şuan durum tam tersi. 20 bin liranın biraz üzerine rx6800'lü, i7/r7 işlemcili pc monitörü ile birlikte alınabiliyor.

• Laptop bileşenlerinde üretim fazlalığı olduğu için önümüzdeki bir yıl içinde dolar bazında fiyatların düşeceği söyleniyor. Acil değil ise ihtiyacınız ertelemeniz öneriliyor. RTX3050'li laptoplar daha birkaç ay önce 15'e çok rahat bulunabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 29 Ekim 2022; 13:26:57 >
    lenovo olunca noluyor ? f/p markalarindan biri. asus, dell, hp ... hangisinde en ucuzu ise ondan alınmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp

Tam anlayamadım hocam. Cihazı yurtdışından mı aldınız? Ya da TR'den alıp yurtdışına gidince mi bozuldu ve garantiye almadılar?

Şimdiye kadar hiç Lenovo laptopum olmadı ama Legion serisine baya ısınmıştım. Sayenizde Lenovo'dan tamamen soğudum şu an :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo ile ilgili yaşadığım sorun ve gidişat burada. Bu yazıyı okursanız, belki biraz zaman kaybedersiniz ama paranızın ederini alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/lenovo-legion-7-16achg6-ve-amazon-co-uk-uzerine-bir-yazi--154054638

Şuan Türkiye'de RTX 3080'li laptopların fiyatları ortada sanıyorum, işte ben RTX 3080'li bir laptop alarak bu mağduriyeti yaşadım, uğradığım zararın matematiğini kolayca yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.