Şimdi Ara

174 TL EZCOOL 240 GB SSD S280/240GB 3D NAND 2,5' 560-530MB/s (DRAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 174 TL EZCOOL 240 GB SSD S280/240GB 3D NAND 2,5" 560-530MB/s (DRAM)
    www.teknogolddepo.com
    EZCOOL 240 GB SSD S280/240GB 3D NAND 2,5" 560-530MB/s T
    https://www.teknogolddepo.com/240-gb-ezcool-ssd-s280240gb-3d-nand-25-560530-mbs-t

Bu fiyat segmentinde genelde dram-less iken bu SSD'de dram mevcut. Görsel 120GB'lık modele ait

Silicon motion:
    www.siliconmotion.com
    Silicon Motion - Products
    http://www.siliconmotion.com/A3.2_Partnumber_Detail.php?sn=7

174 TL EZCOOL 240 GB SSD S280/240GB 3D NAND 2,5" 560-530MB/s (DRAM)

• Kargo ile birlikte 184₺ oluyor . Kargoyu ücretsiz yapmanın yolu var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD CT240BX500SS1

Bu urunden daha mi iyi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilginiz olsun:
    Ezcool hdd ilk kullanımda win kurulurken uçtu. T.r Dis. firmayı aradım, servise gönderecegim gönderdiğin kargoyu sen öde dönüşü biz ödeyelim dediler.
  • Distribütörü aramak sizin hatanız olmuş, hemen satıcı ile iletişime geçip "ssd bozuk" deyip yollayacaktınız, anında değişirdi, iyi bir internet sitesinden almak gerek, n11, gf, hepsiburada gibi, bu tip problemlerde anında dgişim oluyor, sadece Ezcool değil Samsung dahi ilk kullanımda uçabilir, kul yapımı sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    değil.crucial bx500 çok önerilen bir ssd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Distribütörü aramak sizin hatanız olmuş, hemen satıcı ile iletişime geçip "ssd bozuk" deyip yollayacaktınız, anında değişirdi, iyi bir internet sitesinden almak gerek, n11, gf, hepsiburada gibi, bu tip problemlerde anında dgişim oluyor, sadece Ezcool değil Samsung dahi ilk kullanımda uçabilir, kul yapımı sonuçta
    Bilmiyordum arkadaşım teşke haberim olsaydı,
    iade değişim süresi bir ay sanıyordum. Ben Hdd'yi alalım 3-4 ay olduda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    İlk kullanımda win kurulurken yazmışsınız, yeni aldığınızı zannetmem baya doğal... Yine de büyük sitelerden alınmış ürünler garanti için de onlara yollanırsa daha iyi sonuç alınıyor :)

• quote:

İlk kullanımda win kurulurken yazmışsınız, yeni aldığınızı zannetmem baya doğal... Yine de büyük sitelerden alınmış ürünler garanti için de onlara yollanırsa daha iyi sonuç alınıyor :)
    doğal diyorsun yani... peki öyle olsun.
  • ideal fortis kart olan varmı arkadaslar
    174 TL EZCOOL 240 GB SSD S280/240GB 3D NAND 2,5" 560-530MB/s (DRAM)

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Ama dramsız. Dram farkettiyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene önce falan Ezcool U5 saat aldım. 175 liraya. Heves falan işte. O zamana göre iyi para bide
    Hiç memnun kalmadım. Ederi şuan 30₺ olan akıllı saatler...

• Adata ssd bozuldu 6/7 ayda. Geçen servise yolladım kargo parasını ben ödedim 15 TL... Daha da haber yok. ADATA endeks bilişim uzak durmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Endeksi aramazsan onlar sana dönmüyor. Ben rx 480 yollamıştım unuttum gitti. 5-6 ay sonra aradım,580 pulse gönderdiler.

• PTT AVM de 180 TL. Bu son zananlarda indirim diye gördüğüm şeyler sözde indirim oluyor hep maalesef.

• quote:

Distribütörü aramak sizin hatanız olmuş, hemen satıcı ile iletişime geçip "ssd bozuk" deyip yollayacaktınız, anında değişirdi, iyi bir internet sitesinden almak gerek, n11, gf, hepsiburada gibi, bu tip problemlerde anında dgişim oluyor, sadece Ezcool değil Samsung dahi ilk kullanımda uçabilir, kul yapımı sonuçta
    Yav he he samsungun bozuk çıkma ihtimali milyonda birse bununki onda birdir belki. Ne olduğu bilinmeyen bir marka. Bu fiyattan sattığına göre kalitesine değil, fiyatına güveniyor demek ki. İkisi de insan yapımı diye ikisini nasıl bir tutabildiniz neyin kafası bu merak ediyorum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Yav he he samsungun bozuk çıkma ihtimali milyonda birse bununki onda birdir belki. Ne olduğu bilinmeyen bir marka. Bu fiyattan sattığına göre kalitesine değil, fiyatına güveniyor demek ki. İkisi de insan yapımı diye ikisini nasıl bir tutabildiniz neyin kafası bu merak ediyorum gerçekten.

Alıntıları Göster
    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bir daha okuyun bakalım ben Ezcool ile Samsung'u bir tutmuş muyum? Elektronik aletin DoA (Dead on Arrival) olması oldukça doğal, Samsung'da dahi yaşanabilecek bir durum yazmışım, aynı kalitede mi yazmışım oraya? Ne kullanıp foruma giriyorsunuz anlamıyorum ki

• Hardrisk alma, harddisk al.
  • Yukkodan Ram aldık bozuk çıktı arena bilgisayar gönderdim 0la değiştirdiler kargo ücreti felan ödemedim alırken düzgün yerden ürün alın.

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    yukkodan adata xpg d80 ram aldım,şuanlık mis gibi kullanıyorum arena bilgisayar yukko bünyesinde her iki firmada tek kişi, dediğiniz gibi düzgün yerden ziyade servisi sağlam olması önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.