Şimdi Ara

176XX Makinelerde Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Temmuzda Aldığım monster 17624 (gtx680m) makinayı bir türlü performs anlamında farklı bulmadım.Arma 3 yükledim her anlamda kasmalar oluyor.Driver güncel aslında aslını değil beta kullanmaktayım.Windows puanlamasını bir türlü anlamış değilim neyse bir yardım ederseniz sevinirim...Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre233510 -- 17 Eylül 2013; 20:16:00 >

• Resimde puanlamayı göremedim.http://www.nvidia.com.tr/geforce-experience/ Bu sayfada ki programı deneyin.
  • imzadaki alet. 670 ekran kartı

• StranGe_PassenGer kullanıcısına yanıt
    Hakikaten canavarmış,maşallah
  • Pilde mi oynadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Hakikaten canavarmış,maşallah

Valla teslimat gecikti vs ama harbiden adamlar kaliteli mal yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre233510

Arkadaşlar Temmuzda Aldığım monster 17624 (gtx680m) makinayı bir türlü performs anlamında farklı bulmadım.Arma 3 yükledim her anlamda kasmalar oluyor.Driver güncel aslında aslını değil beta kullanmaktayım.Windows puanlamasını bir türlü anlamış değilim neyse bir yardım ederseniz sevinirim...Şimdiden teşekkürler.

Beta sürücüsü de kullansanız bu sonuç anormal bir sonuç. 7.6-7.7 gibi bir puan alıyor olmanız gerekirdi. Bence notebookunuz ile gelen sürücüyü bir deneyin tüm ayarlar standartta kalsın ve testi tekrar çalıştırın bakalım ne çıkacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.