Şimdi Ara

177 TL (Kodla 157 TL) | Bloody Ml160A Mouse | Amazon.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün hakkında pek bir fikrim yok ama fiyatı piyasanın baya altında, hem de satıcı "amazon.com.tr". "Uygulamadan verilen ilk siparişlerde 20 TL promosyon" koduyla birleştirilirse 157 TL'ye mal olur. Piyasadaki fiyatı 280 TL'den başlıyor. İlgilenen arkadaşlara faydası olur diye linki buraya bırakıyorum.
    www.amazon.com.tr
    Bloody Ml160A Siyah C3 Aktif Lazer 8200Cpi-Isw,Isc: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B016E4RH1K
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Lazer yazıcı sandım, gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ tuşu nasıl kullanıcaz? özellikle fps oynarken. değişik tasarım olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman kayıplarını önlemek için başlığı düzenledim hocam
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Ben de ürün hakkında pek bilgiye sahip değilim ama diğer sitelerdeki yorumlarda MMORPG tipi oyunlar için ideal olduğundan bahsetmişler,
  • fps için kötü mür olur çünkü sağ tuş olarak 5 numaraya tıklamak gerekir ya da herhangi bir tuşu ayarlamamız lazım ama tuşlar ufak olduğundan sıkıntı yaratırmı bilemem

orada bir yorum var ve sağ tuşun çabuk bozulduğunu söylüyor. Bi an gözüme hoş geldi ama macera aramamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 18 Haziran 2020; 21:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

fps için kötü mür olur çünkü sağ tuş olarak 5 numaraya tıklamak gerekir ya da herhangi bir tuşu ayarlamamız lazım ama tuşlar ufak olduğundan sıkıntı yaratırmı bilemem

orada bir yorum var ve sağ tuşun çabuk bozulduğunu söylüyor. Bi an gözüme hoş geldi ama macera aramamak lazım
    Hocam ürün hakkında inceleme videoları var Youtube'de belki bir fikir verebilir. Promosyon kodu da Amazon uygulamasına "ilk defa" giriş yaptığınızda hesabınıza yükleniyor hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon 200/80 indirim
    geçen yıl açıldı
    Amazon 150&#39;ye 60 İndirimi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    bir kaç video izledim ama sağ tuş olayı biraz sıkıntı olabilir bir de amazondaki yoruma takıldım. Adam almış 2 haftada tuş bozulmuş

• Biraz çabuk bozulan model. ben 2 tane bozdum arkadaşlar

oyun amaçlı kullanmıyorum ama

• Ürünü almıştım, 1-2 hafta kullanmaya çalıştım. İlk günden bilekte ağrılar yapmaya başladı, geçmeyip ağrılar artmaya başlayınca kutusunda kaldırdım köşeye. Aşırı büyük ve sağ tuş garip bir hissiyati var. Eli ortalama olanlar için tavsiye etmiyorum.
    Unlock versiyon olduğu için programına ek ücret vermiyorsunuz, programında yapılabileceklerin neredeyse sınırı yok ve hazır templateleride mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 24 Haziran 2020; 9:18:16 >
  • bence mouseyi şifrelemişler şifreyi girince mouse aktif hale geliyor :)

görsel olarak güzel ama işlevsel olarak pratik olacağını düşünmüyorum.
  • Bloodynin programi var onu indirip tuslara makro filan atiyosunuz ben kullaniyorum oto spray atiyor mesela, tum kursunlar ayni yere gidiyor dosyalar heryerde mevcut indirip programa ekliyosunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 177 TL (Kodla 157 TL) | Bloody Ml160A Mouse | Amazon.com.tr

15 sene oldu
    hala daş gibim
  • kapsonlukotceket kullanıcısına yanıt
    Mouse oynuyor yani oyunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamaninda 175e deathhadder almistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.