Bildirim
17k dan mezuna kalmak (ss'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ne alakası var kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya senin şu ek puanlı yerleştirme yazan kısımların neden dolu ben onu anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: cagdasus
Ne alakası var kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elanoro -- 12 Temmuz 2015; 11:10:37 > -
hocam öğretmen lisesi öğretmenlik yazarsak ek puan veriyo ondan öyle -
Boğaziçi'nin ygs ile alan bölümlerine bakabilirsin.Ayrıca elektrik makine inşaat mekatronik mühendisliği filan düşünmüyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: cagdasus
hocam öğretmen lisesi öğretmenlik yazarsak ek puan veriyo ondan öyle -
düşündüm hocam da odtü endüstri istiyodum hedefle büyüktü bu sıralamadan mühendislik yazmak istemiyorum -
haa tamam o zaman :D bu arada lys netlerin hiç fena değil eğer tıp istiyorsan kalmalısın her birinden bir kaç net bile artırmak yeterli olur -
işte o bi sene gözümü korkutuyo aynı stres aynı sinir -
Ben sana şöyle söyliyim sadece sıralamaya göre tercih yapma ileride sevebileceğin meslekleri ve iyi üniversiteleri araştır ikisine uygun bir tercih yap.Sıralaman iyi çünkü. -
bence hayallerine ulaşmak için bir sene o kadar uzun bir süre değil istemediğin bii yere gidip hayatın boyunca bunun pişmanlığını yaşayabilirsin -
ailem ve hocalar da aynı şeyi söyledi ilk başta baya yazcam diyodum da haklılar haklısınız o yüzden bırakıcam gibi yine de bi yıl işte az değil -
Kesinlikle mezuna kal
YA NE MEZUNU ARKADAŞ BU ADAMIN STRESINI SIZ MI YAŞAYACAKSINIZ
Eğer istediğin meslekeleri alabiliyorsan sadece üniversite için seneye bırakma önemli olan sensin üniversitenden önce. Ben de aynı durumdayım ama o stresi yaşayamam bidaha, ayrıca seneye daha iyi olacak diye bir garantin de yok.
-
Mezuna kal sürekli lys calıs
17 binden 5040'a çekmiş
ah be güzel kardeşim bırakmasaydın ya şu lys yi ygsnin içine etmiyeydin ne güzel olurduquote:
Orijinalden alıntı: 11mf
17 binden 5040'a çekmiş
edit:tarihi sonradan gördüm adam yerleşmiş bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportmen_ -- 26 Ağustos 2016; 17:10:10 > -
Sonuç ne oldu ?
5040 esogü tıp.
Profiline baktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kyk nevresim değiştirme
- salladım tuttu pdf
- 3. dereceden polinom nasıl yazılır
- zor trigonometri soruları
- uyku açan kahve
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X