Şimdi Ara

18.000 tl bütçe bayan için tam otomatik araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 18.000 bütçe ile YOKUŞTA KESİNLİKLE KAYDIRMAYAN. Bayan için araç tavsiyelerini bekliyoruz

1-2 parça ( tavan ve kaput dışında boya olabilir 1 parça değişende olabilir )

Bizi üzmücek sorun çıkarmıcak şanzımanda problemi olmayan ideal boyutlarda

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim peug 206 1.4 dusundum ama kullanan varmı ? Bizi üzer mi

Şimdiden tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 mitsubishi lancer inceleyin derim. ama ilanlara baktimda zam gelmis 20000 den asagi yok. colt geri kaydirie colta bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Mayıs 2014; 22:53:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam peg 206 için yorumlarınız nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

Hocam peg 206 için yorumlarınız nedir

206 alın hocam temiz birşey 18 bine güzel arabalar bulursunuz.tam bir bayan arabası.onun dışında corsa fiesta clio falan bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

206 alın hocam temiz birşey 18 bine güzel arabalar bulursunuz.tam bir bayan arabası.onun dışında corsa fiesta clio falan bakın derim

206 hakkında şanzıman problemlerı olur mu size yada km olarak yuksek km sorun cıkartırmı

• kime göre yüksek km bana göre yüksek km 150 bindir tabi 1 yılda 2 yılda 150 km binilen araç çok binilmiş bakımları aksatılmış bakılmamış olabilir yaşına göre mesela 2002 model 150km önemli değildir geri kalan 12 yıl içinde o aracın bakımları yapılmıştır bakımları aksatılmamış olur genelde. onun dışında 200 ü devirmiş araçları tavsiye etmem bir motorun ömrü nekadarki merso audi bmw hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mersedes-motolu-araba-yetkili-servis-bakimli-158874123/detay

Not: İlan örnektir.

bu araba çok az yakıyor kokluyor resmen 45lt 1depo ile 1000 km yol yapan bi arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam forumda. tavsiye ederim benzinlisini dizel hakkında bi fikrim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

206 hakkında şanzıman problemlerı olur mu size yada km olarak yuksek km sorun cıkartırmı

Pejo 206 2006 model arabam 30 binde şanzuman yedi 3500 tl masraf yaptı yaptırıp hemen elden çıkardım kesinlikle otomatik 206 tavsiye etmem
  • Temız yok hocam ztn bugun gıttım adam sadece kapı ve camurlukda boya var dedı ama bır gıttım kaput ve tavanda koskoca gunes yanıgı , eee dedım kardes bune burda boya yok dıo :)) ya bi miktir git dedım cıktım geldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.