Şimdi Ara

18.01 pazar internet bag. kesilen varmı avr.yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun oglen pc basındaydım ve bır anda gıttı net modeme bakıyorum sorun yok gırdım modem arayuzune servıs saglayıcı ıle ılgılı bı problem oldugunu anladım.aradım lanet smile ı (25 gun oldu gecelı bıktırdılar) soylenen atakoy de hat iyılestırme calısması var ondan kesık yan bınadakı arkadaslarım gırerken nete ttnet den ben burada gıremıyorum dedım basladı sallamaa olabılır gıbı zeval okumaya neyse sorum bugun nette kesılme olan varmı
    yada bunlar hala bızı keklıyorlarmı. bu arada daha 10 dk olmadı gelelı bunuda belırteyım.

yer : z.burnu
    servıs : smıle adsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 18 Ocak 2009; 16:13:06 >

• evet arkadasşım bendede öğlen 12 de birden kesildi 2 3 saat yoktu saat 15 de geldi bende smile den bağlanıyorum
    telefon açtım operatör çalışma var dedi ama net resmen sürünüyor sayfalar açılmıyor adamı sinir ediyor
    baglantı 2 kbs düşün resmen sürünüyoruz bu smilenin online sayfasıda açılmıyor adamlara sordum yapılıyor dediler
    değişen birşet yok faturamıza bakamıyorum bunu yapıcaklarına gitmişler paralı film sayfası açmışlar
    daha benim fatura gelmedi fatura<ları görmemek içinmi bilerek açmıyorlar anlamadım
  • beylikdüzü
    quote:

Orjinalden alıntı: parlamenter

evet arkadasşım bendede öğlen 12 de birden kesildi 2 3 saat yoktu saat 15 de geldi bende smile den bağlanıyorum
    telefon açtım operatör çalışma var dedi ama net resmen sürünüyor sayfalar açılmıyor adamı sinir ediyor
    baglantı 2 kbs düşün resmen sürünüyoruz bu smilenin online sayfasıda açılmıyor adamlara sordum yapılıyor dediler
    değişen birşet yok faturamıza bakamıyorum bunu yapıcaklarına gitmişler paralı film sayfası açmışlar
    daha benim fatura gelmedi fatura<ları görmemek içinmi bilerek açmıyorlar anlamadım
  • parlamenter dostum aynı bolgede kı arkadaslarına sordunmu pekı baglanamama sorunu onlarda yasamıslarmı (ozellıkle varsa ttnet lıler sor)yoksa bu kesıntı sadece smıle a ozel bı durummu

bu arada suan baglantı hızı ııı bende umarım senınkıde duzelmıstır.
  • bugün saat 11 gibi modemi açtım fakat bağlanamadım. 3-4 saat sürdü bu böyle sanırım. Sonra baktığımda düzelmişti.
    ttnet Adsl
    yer : Zekeriyaköy/Sarıyer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.