Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Bu ikisi farketmiyor yani? O zaman Windows 64-bit seçip herhangi birini indiriyorum...

Evet hocam farketmiyor
  • Beyler Diablo 2 yi win7 de çalıştıramadım, 3 öncesi bir nostalji olmasını istedim ama oyun açılınca 256 k ranler birbirine girmiş bir şekilde açıldı bir çözümü var mı dır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 9 Mayıs 2012; 14:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

91'liyim ekle hocam...

Battle tag varsa, onu da söyler misin hocam...

Ekledim
  • quote:

Beyler Diablo 2 yi win7 de çalıştıramadım, 3 öncesi bir nostalji olmasını istedim ama oyun açılınca 256 k ranler birbirine girmiş bir şekilde açıldı bir çözümü var mı dır?

arkada ekran çözünürlüğü ekranını acık bırak hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

91'liyim ekle hocam...

Battle tag varsa, onu da söyler misin hocam...

Ekledim

Battle tag'imde Colibri

Colibri#2918

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 9 Mayıs 2012; 14:52:58 >
  • Hocam yanında sayı olması gerekiyor ama
  • Colibri#2918
  • quote:

Beyler Diablo 2 yi win7 de çalıştıramadım, 3 öncesi bir nostalji olmasını istedim ama oyun açılınca 256 k ranler birbirine girmiş bir şekilde açıldı bir çözümü var mı dır?

Şuan evde değilim mobildeyim eve gidince size bi torrent atayım sorun çözülüyor ben de dün akşam indirdim aynı amaçla bu sabah yükledim oynadım sorun yok win7 64bit ve 32bitte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Şuan evde değilim mobildeyim eve gidince size bi torrent atayım sorun çözülüyor ben de dün akşam indirdim aynı amaçla bu sabah yükledim oynadım sorun yok win7 64bit ve 32bitte

Tamam pm bekliyorum teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar,

1989

zlatan61#2882

eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan61

Selam arkadaşlar,

1989

zlatan61#2882

eklerseniz sevinirim.

Ekledim hocam, hoşgeldin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Tamam pm bekliyorum teşekkürler.

İlginç. Geçen gün Win 7 64 bit sistemime Diablo 1 kurdum. Tıkır tıkır çalıştı hiç bir ayar patch vs kurmadan. Hatta oyunu bir tur bitirdim anıları canlandırmak adına Ancak arada oyun simge durumuna geçiyordu rahatsız edici sıklıkla değildi. Ekran kartı ve driverlarla ilgili olmalı yoksa Diablo 2 haydi haydi çalışır

• beyler noldu ts işi??? oyun çıkacak takımımız yok. işi bilenler ses versin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

beyler noldu ts işi??? oyun çıkacak takımımız yok. işi bilenler ses versin arkadaşlar

Coolbady TS işini halletti ama henüz IP ve password yollamadı. Yarın yollar sanırım.
  • Arkadaşlar yarım saat içinde hem ts hakkında bilgi hem de ts ip ve sifresini vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 10 Mayıs 2012; 0:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Arkadaşlar yarım saat içinde hem ts hakkında bilgi hem de ts ip ve sifresini vereceğim

Yarım saat oldu hocam şuan mobildeyim eğer vereceksen bilgileri pc e geçeceğim
  • Öncelikle http://www.gezginler.net/indir/teamspeak.html adresinden kendi işletim sisteminize göre olanını (32/64 bit) indirip yüklüyoruz. TS yi açtığımızda sol üst köşeden "Connections" ardında "Connect" i tıklıyoruz

Server Address: 46.28.237.48
    Nickname: Battle Taglarımızı kullanırsak oyunda birbirimizi eklememiz açısından daha iyi olur
    Server Password: 1453

Konuşma ayarı:
    TS'nin üst kısmından "Settings > Options" açılan yeni pencerenin sol kısmındaki "Capture" yi tıklıyoruz.
    Push-To-Talk: Bir tuşa atama yaparak o tuşa bastığınızda sesinizi iletir. Seçtiğinizde sağındaki aktif hale geçen butonu tıklıyoruz ve ardından ilk bastığımız tuş konuşma tuşumuz olarak atanıyor.
    Voice Activation Detection (Önerdiğim): Herhangi bir tuşa basmadan sadece konuştuğunuzda sesinizi iletir. (Skype vesaire gibi programlardaki rahatsız edici background soundun burada olmaması TS yi iyi yapan özelliği) Mouse click - klavye tuşlarının sesleri ve ya oyunun sesi aşırı derecede açık olmadığı sürece karşıya ses iletmez.(zaten headset kullanıyorsanız hiçbir probleminiz olmaz)

İlk kez girdiğinizde "Guest" olarak bağlanmış olucaksınız ve "Default Channel" dısında bir kanala giremezsiniz. Fakat ya ben ya da "Johnnyatomic" kesin online oluruz ve rankınızı "Normal" olarak değiştiririz. Böylece Hon kanalları hariç her kanala girebilirsiniz.
    Bunu yapmamızın sebebi sonuçta büyük bir forumda server ip ve password paylaşımı yaptığımızdan, gereksiz kişilerin girip bizi ve sizleri rahatsız etmesini engellemek.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

4 Days 23 Hours 21 Min 8 Sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 10 Mayıs 2012; 1:09:59 >

• "Failed to connect to server" , bağlanamıyorum hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Server Address: 42.28.237.48
    Nickname: Battle Taglarımızı kullanırsak oyunda birbirimizi eklememiz açısından daha iyi olur
    Server Password: 1453

Hocam şimdi connect olmayı denedim yalnız Failed to connect to server hatası alıyorum
  • bağlantı sağlanamıyor, varmı bir gelişme
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.