Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coolbady

Araldan ön sipariş yapan tüm arkadaşlar bugün neyazıkki oynayamayacaklar... MNG kargoya teslim edilenler ve edilicek olanlar yarın dağıtıma başlayacakmış...

yarın dağıltılmaya başlancakmış derken? araçlar istanbuldan bu gece yola çıkmıyor mu? sabah elimde olur diye düşünüyordum ben
  • battle tag : Nocturne#2395

ekleyin hocam iniyor benimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coddy

Ülke değişmediğinden battle.net hesabımı değiştirdim. Battletag:Makina#2833 olarak değiştirirmisiniz listedeki tagimi

Ülke değişiyor. Hangi ülkeye değistirmek istiyorsan o ülkede adına kayıtlı bir faturayı blizzarda göndermen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataetgi

battle tag : Nocturne#2395

ekleyin hocam iniyor benimde :)

Ekledim hocam, hoşgeldin
  • hadi beyler başka girebilen yokmu 28 kişiyiz general chatte hiç turk yok daha :(
  • merhaba arkadaşlar benide gruba ekleyiniz lütfen.

91 doğumluyum
    battletag: anum11#2409

online olarak ilk oynadığım oyun cs, ikincisi ultima online, üçüncüsü diablo 2 ld dır. 2000 in başlarında diablo 2 ye başlamıştım. bayağı hoş güzeldi. ondan sonra wow a geçtim. ek paketler sayesinde oyun çok kolaylaştığı için 2-3 sene önce wowdan soğudum. diablo 2 de item, lvl, rune kasmak için gerekli bilgileri yerleşmiş sitelerden öğrenirdik. diablo 3 te böyle bir şans olmadığı için bir gruba katılmak istedim. haliyle artık internet cafelerde kimse takılmadığından eski diablocu arkadaşlarla(abilerle daha doğrusu) iletişim çoktan koptu. bu nedenle muhabbet edecek parti kuracak bi grupta olmak iyi olur. vatandan cd siparişi verdim 1-2 güne gelir heralde başlarız. eskiden hardcore oynardım ama artık casual mi oldum hala hardcore olabilirmiyim bilmiyorum. oyunu gördükten sonra anlayacağız bunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anum11 -- 15 Mayıs 2012; 2:12:28 >

• Ekledim hocam, hoşgeldin
  • beyler kımse yokmu oyunda hala general chat te bır tane turk yok
  • Oyundayım arkadaşlar isteyen ulaşabilir Gimilden#2685
  • ben şuan anum11 nickiyle default kanalındayım bi ara onun izinlerini açarsanız iyi olur.
  • Oyundayız :D
  • Beyler 94 doğumluyum.Beni de gruba ekleyebilirsiniz.Şimdi almaya gidiyorum oyunu.Battletag imzada.
  • ekleyin benide yas 27
  • @Mr.Shirt: Ekledim hocam, hoşgeldin

@kalpsiz23: Battle tag de alabilir miyiz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anum11

ben şuan anum11 nickiyle default kanalındayım bi ara onun izinlerini açarsanız iyi olur.

Online olduğunda hallederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

@Mr.Shirt: Ekledim hocam, hoşgeldin

daha oyunu bugun alcam alınca yazarım :D
  • coolbody naptın key geldi mi? benim kargo hala yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

@Mr.Shirt: Ekledim hocam, hoşgeldin

daha oyunu bugun alcam alınca yazarım :D

Tamamdır hocam, ekledim. Hoşgeldin
  • Hay bu aralın ben hala benim eski adrese gönderiliyor görünüyo kargo takipde,aralı aradım simdi geri donmelerini bekliyorum bana..
  • ben az önce gittim kargodan aldım paketi.çok şükür.sözde ön sipariş verdik........bu da aral ile yaptığım son alışveriştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 15 Mayıs 2012; 12:14:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.