Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani oyunda türkçe yazı içerik olacak diyorlardı galiba söylentiden öteye gidemedi maalesef :S
  • Trabzona gelen siparişimi iptal edicekler, bana bugun yeni bir diablo 3 göndericekler ama ilk ince key'i maille atıcaklar.. beklemedeyim ve benimde son alışverişim aralla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Trabzona gelen siparişimi iptal edicekler, bana bugun yeni bir diablo 3 göndericekler ama ilk ince key'i maille atıcaklar.. beklemedeyim ve benimde son alışverişim aralla..

rezillik diz boyu cidden ya
  • i'm in !!!
  • Diablo 3 şuan yüklemekteyim daha önceden Dota ve LoL oynadım ilk defa diablo oynıcağım vatana millete hayırlı olsun

Doğum tarihi: Ağustos 1993

Battle.net Tag:Pkamgreaw#2525
  • quote:

i'm in !!!

hadi bakalım farene kuvvet
  • Beyler oyun şuan kurulum aşamasında.Act 1 i bitirdikten sonra coop yapacak var mı?Birlikte bile bitirebiliriz oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

i'm in !!!

hadi bakalım farene kuvvet

Eyw
  • Oynayanların yorumları nasıl merak ediyorum, DII oyuncuları özellikle, bir puanlama alsak 10 üzerinden?
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama oyunu yükledim battle.net ve sıfreyı yazıyorum ama login kısmına tıklanmıyor nedenini bilen yardımcı olursa sevinirim
  • ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: teffek

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama oyunu yükledim battle.net ve sıfreyı yazıyorum ama login kısmına tıklanmıyor nedenini bilen yardımcı olursa sevinirim

battlenet "e-mail" adresini ve sifreni yazman gerek

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 15 Mayıs 2012; 15:49:00 >
  • beyler bu guest pass leri nasıl kullanıyoruz.ben de bir arkadaşımı oyunu denemesi için davet edeyim diyorum???

Edit: Problem solved

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 15 Mayıs 2012; 17:26:32 >
  • arkadaşlar oyunu d2 ile kıyaslarsak grupça baal farmlama(item ve xp için), ve kişisel mephisto farmlama item için gibi olayları göz önüne alarak vereceği zevk ne derecede gözüküyor. onu çok merak ediyorum. sırf d2 deki oyun taktiklerim nedeniyle wizard açacağım ilk karakterimi. ve wizardla mephisto farmlamayı ve hell baal da coop farmlamayı severdim(ki leve 95-96 olana kadar tek kişi yapamazdık zaten.)

bir de şeyi merak ediyorum coop ta daha çok güzel item düşme şansı oluyormu d2 deki gibi. bunları bilen yada oyunu oynayıp az buçuk fikir sahibi olan varsa cevap bekliyorum.
  • sabah eskisehir d&rden aldim is cikisina kadar nasil durdum tahmin edemezsiniz simdi kuruyorum giricem oyuna
    biraz hevesimi alip karakterimi oturtunca coop yapariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

sabah eskisehir d&rden aldim is cikisina kadar nasil durdum tahmin edemezsiniz simdi kuruyorum giricem oyuna
    biraz hevesimi alip karakterimi oturtunca coop yapariz

daha çıkamadım

• Coop isteyen ts'ye gelip ses versin
  • Oyunu sabah alıp akşamı işte zor edenlerdenim :) kuruyorum şu anda hoş bir müzik eşliğinde.
  • evdeyim ve kuruyorum party rock dinleyerek
  • Sabah 10.30 da oyun elime ulaştı, gün bitmek bilmedi

Şu an oyundaqyım ama arkadaşımı bekliyorum "start" için. Gece 01.00'e kadar yolu var. Ama hevesimi almadan coop a gelmem herhalde. Bana oyunu karıştırcak gibi geliyo her yaratığı varili chest kendim patlatmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.