Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim görüşüm normal mode solo bitirilmeli :D sonra co-op oynanmalı. Bu arada kurulum da çok yavaş yoksa bana mı öyle geldi:). SSD ye kuruyorum bakalım ne olacak.
  • yanlış yere yazmışım +30 a yazacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 15 Mayıs 2012; 19:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qualesh

Benim görüşüm normal mode solo bitirilmeli :D sonra co-op oynanmalı. Bu arada kurulum da çok yavaş yoksa bana mı öyle geldi:). SSD ye kuruyorum bakalım ne olacak.

Ssd ye hIzlI kuruuyor. Setup dosyalarIda ssd de olmali tabi. 5-10 dk da kurdu benim pc
  • Ben de normal modu solo bitirip ardından co-op gitme fikrindeyim, suan oyundayım ve ts de cok az kısıyı goruyorum
  • Dikten yüklüyorum son mesjımdan bu yana %12 ilerledi anca. Diski ssd ye mi kopyalasam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Ben de normal modu solo bitirip ardından co-op gitme fikrindeyim, suan oyundayım ve ts de cok az kısıyı goruyorum

bir çok kişi halen cd sini alamamıştır benim gibi. benim oyun bugün kargoya verilmiş vatandan almıştım. yarın elimde olur diye düşünüyorum. ama belki öbürgüne bile sarkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anum11

quote:

Ben de normal modu solo bitirip ardından co-op gitme fikrindeyim, suan oyundayım ve ts de cok az kısıyı goruyorum

bir çok kişi halen cd sini alamamıştır benim gibi. benim oyun bugün kargoya verilmiş vatandan almıştım. yarın elimde olur diye düşünüyorum. ama belki öbürgüne bile sarkabilir.

yada birçok kişinin benim gibi final ve vizeleri vardır

• Oyunu baya aradiktan donra buldum ve aldim ama anca cumartesi girebilecegim ne yazilkki.
  • Kene#2200

1987.
  • Oyundayım ekleyin
  • Official forumda millet ağlıyor tonla hata veriyormuş. Oyundan atıp tekrar oyunu açamama şuan en çok sıkıntı olanı sanırım.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4916972036

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DareJedi -- 15 Mayıs 2012; 20:55:38 >

• Ben de bir adet "guest key" alabilir miyim elinizde varsa? Öğrenciyim, şimdi almaya kalksam 110TL çok gelecek birden üstelik sınavlar da var. Hem bir denemiş olurum oyunu. Şimdiden teşekkürler.
    Natrium#2865
  • oyunu kuruyorum.
    lanet olası
    yine uykusuz geceler başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Ben de bir adet "guest key" alabilir miyim elinizde varsa? Öğrenciyim, şimdi almaya kalksam 110TL çok gelecek birden üstelik sınavlar da var. Hem bir denemiş olurum oyunu. Şimdiden teşekkürler.
    Natrium#2865

Yolladım.

Başvuranlar eklendi. Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Ben de bir adet "guest key" alabilir miyim elinizde varsa? Öğrenciyim, şimdi almaya kalksam 110TL çok gelecek birden üstelik sınavlar da var. Hem bir denemiş olurum oyunu. Şimdiden teşekkürler.
    Natrium#2865

Yolladım.

Başvuranlar eklendi. Hoşgeldiniz

Sağolun, yarın akacak D3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 15 Mayıs 2012; 21:11:51 >

• İmzanda yazıyor :)

Ekleyin benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

İmzanda yazıyor :)

Ekleyin benide

Ekledim, doğum yılını da alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

quote:

Dostum bende aynı durumdayım. Vizeler finaller var ama bi yandan içim içimi yiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

quote:

quote:

Dostum bende aynı durumdayım. Vizeler finaller var ama bi yandan içim içimi yiyor...

Ya okul 1 dönem uzayacak yada geç oynayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

quote:

quote:

Benimde vize finalden başım dertte ama oyun oynarken vicdanımın''yarın da final vardı hiç çalışmadık'' deyip oyunu rezil etmesini istemediğimden
    final sonrasına gönül rahatlığıyla oynamak için erteledik bir süre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektronicWolf -- 15 Mayıs 2012; 21:32:26 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.