Şimdi Ara

18 Ekim Direksiyon Sınavından Geçtim Oleyyyy Yihuuu !!! :)) TAVSİYELER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama ikinci seferde geçtim. Yeni sistem olmasından dolayı zorlaştırdılar.

İlk girdiğim direksiyon sınavında çok iyi olmama rağmen bırakmışlardı hakkımı yediler, helal etmiyorum. Bu sınava girenleri zengin felan sanıyorlar herhalde. Tek hata da bırakıyorlar, yılların şöförünü soksanız sınava kesin kalır o derece yani siz dikkatli olun.

Size tavsiyem heyecan yapmayın, direksiyon derslerinde nasıl rahatsanız sınavda da öyle olun. Heyecanlı olduğunuz fark edilirse direk kalıyorsunuz. Stop ederseniz kalıyorsunuz, hiç acımıyorlar.

Direksiyon sınavında 4 hakkınız var. Her sınavdan kalığınızda 100 TL para veriyorsunuz harç adı altında.

Sınav da hata yapmadığınızı düşünüyorsanız kursa söyleyin hakkınızı yedirmeyin. Elinizden geleni yapın.

Aşağıdaki linkteki forma göre sınava gireceksiniz, hiç hata yapmamanız lazım inceleyin derim formu

http://www.bahcelisurucukursu.com/FileUpload/op56410/File/drk.deg.formu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 21 Ekim 2014; 15:37:12 >

• Sınava girecek kişileri korkutmayın hocam bütün komisyonlar aynı değil. 1 kez stopu genelde görmezden geliyorlar.
  • Amacım korkutmak değil zaten başıma gelenleri söyledim. Evet komisyonlar aynı değil sorunda burada başlıyor, adamın biri 3 kere stop ettiriyor aracı geçiyor sınavdan. Biz birazcık heyecanlanınca güzel araç kullanmamıza rağmen hiç stop ettirmeden bırakıyorlar. Her önüne gelen öğretmeni komisyon üyesi yaparlarsa olacağı bu, milletin hakkını yiyorlar.Ben hakkımı helal etmiyorum. öteki tarafta görüşecez onlarla.Herkesi zengin sanıyorlar heralde en ufak hata da bırakıyorlar. Bazende sınav esnasında saçma sapan sorular sorup şaşırtıyorlar hata yapmamıza neden oluyorlar. Sırf ceplerine biraz daha para girsin diye. Zaten sınav formu bunu gösteriyor nasıl para tuzağı olduğunu.

Herkese başarılar. Aman sakın heyecanlanmayın sınavda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 23 Ekim 2014; 13:09:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.