TV dizisi "Çocuklar Duymasın"da canlandırdığı "Havuç" karakteri ile tanınan Furkan Kızılay, 18 yaşına girdikten sonra daha önce ailesinin yönettiği kazancını kendi inisiyatifiyle harcamaya başladı. Kızılay, ehliyetini alır almaz kendine Mercedes'in C220 modelinden satın aldı. Yaklaşık 49 bin euroya 105 bin TL olan siyah renkli otomobiliyle Florya sahilinde gezintiye çıkan Furkan "Önemli olan ehliyet almak değil, herkesin otomobil kullanırken dikkatli olması gerekiyor" dedi. 10 yaşında şöhreti yakaladığını ama bunun kendisini hiç değiştirmediğini söyleyen Furkan Kızılay "18 yaşında olmak çok güzel, ÖSS sınavında stres yaşadım ama yeni otomobilimle bu stresi atıyorum. Arkadaşlarımla geziyorum" diye konuştu. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=154536&cat=150&dt=2009/06/23
tabiki çalışıp kazandı Allah çalışana daha çok versin 18 yaşında mercedes ile başlamak herkesin harcı değil sonuçta oyuncu olup tanınmak kolay bir şey değil
Kazasız belasız kullansın
Gezdiği arkadaşları da pek şeker şeyler
Misafir 23.06.2009 18:07 zamanında o diziyi izleyenler kacırmayanlar hadiniz buyrunuz sizede bi tur verir belki :))
Misafir 23.06.2009 18:04 bende o yaşlarda yken dün gibi hatırlıyorum eskart almıştım tramvay bileti.
Hahah bittim yorumlara.:)
Allah daha iyilerini nasip etsin ne diyelim
Şaka maka Türkiyenin en Kült dizilerinden birinde oynadı bu havuç kafa.
Çocuklar duymasını 1-2 sene içerisinde tekrardan çıkarmayı düşünüyorlar.
2 sezonluk bir dizi olacağı konuşuluyordu.
yalanada bak 49bin avroya kim bulmus c220cdi yı..yuh artık ..65bin avroluk arabaya 49bin avro yazmıslar ..
la bi gidin işinize arabada ayrıca amg pack panoroma var..c180k 1.6 almıs c220 dio yada bu adamlar kazma..
Alsın,hakkıdır...Az mı izledik o diziyi her akşam.
hayırlı olsun diyelim.
Hayırlı olsun. İnşallah yoldan çıkıpta sapıtmaz. Kazasız belasız kullanır.
Hayırlısı olsun. Eskiden güldürüyodu baya bizi
Saçma sapan yorumlar okumadıgıma hem şaşırdım hem sevindim...
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın.
Şans işte herkeze gülmüyor . Güldümüde tam gülüyor. Zamanıda vurdu şöhret artık sırtı yere gelmez. İyi günlerde binsin.