Şimdi Ara

18 yaşına kadar sevgilisi olmayan, platonik takılan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım yakışıklı sayılırım 1,86 boyum var. Şimdiye kadar 3-4 kızdan hoşlandım ama hiçbirine açılmadım ben onlardan adım bekliyorum biliyorum çok saçma ama böyle kızlarla konuşamıyorum muhabbet açamıyorum bi kızla konuşurken içimden ne muhabbeti açsam diyorum çok boş bi konu ama böyle içimi de buraya döktüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Kızlar hiç konuşmaya çalışmazmı neden hep erkek konuşmaya çalışıyor çevremde hep öyle bende ilk konuşamıyom muhabbet yeteneği 0

• Forumun gerçek alfa erkeklerine sor. Seni yetiştirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oyleyim ama benim bir samimi arkadasim bile yok

Bunun sebebi tipsizlik

O kizlar yakisikli erkegin pesinden kosar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Püü sen bitmissin tukenmissin sen

• artık bu işler 15 yıl önce gibi değil o zamanlar bile biz kütüphanede kafede manitacılık yapıyorduk artık teknoloji var bir tuşla kütüphane ortamı elinin altında kuruyorsun bir tanışma programı tanıyorsun kızları ama 18 yaşında insan biraz deli fişek olur doğru aşkı doğru insanı çok fazla insan tanıyarak bulabilirsin o yüzden birden fazla kişi ile irtibatta ol yanlış anlaşılmasın gidip 5 sevgili yap demiyorum 2-3 tane flört yap sonra seçeneklerin en iyisi hangisi ise yola onla devam et red edilmek dünyanın sonu değildir sizi red eden kişiyi hiç umursamadan hayatınıza devam ederseniz sizi çekici bulacaktır bu şekilde red eden kızın red ettiği kişiye dönmesi ihtimali %30'dur bu ilişkilerde fena bir oran sayılmaz bu şekilde ilişki tecrüben artar 24-25 yaşından sonra gerçekten aradığın insandaki özellikleri bulursun sonrası sana kalmış

ek olarak ben bir kızla ne konuşulur bilmem diyorsan biraz kültürlen kitap sinema dizi en basit konular artık her kızın takip ettiği 10 dizi var her şeyi devletten bekleme birazcık insanlar neler yapıyor neler izliyor gözlemle

• 11.sinifta oldu benim bana acildi whatsapptan sev olduk guluyoz el ele tutusuyoz opusuyuz iyi hos ama beni cok daraltiyo diye ayrilmistim zaa ondan beridir kiz arkadasim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bilader kizlara espri yap onlari guldur
    Bos bos konusma yoksa senin is olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerim Okanbay

Bu mesaj silindi.
    Kayra son zamanlarda yorumlarını çok beğeniyorum. Çok kaliteli yazıyorsun.

• Bende de olmuyor reis ya 20 yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı aslında hiç kiz arkadaşım da yok sanırım sorum biraz da bende galiba ben beceremiyorum pek bu işleri

• Yakışıklı olduğunu nerden biliyosun?

• Liseyi bitirene kadar hiçbir kızla flört bile etmedim, ünide 22 yaşına kadar sadece kısa süreli takıldıklarım oldu, sonrasında ciddi bir ilişkiye başladım 3 sene sürdü. Şu kadarını söyleyeyim ciddi ilişki özellikle senin yaşlarında tamamen zaman kaybı. Ben sırf nasıl bir deneyim olduğunu merak ettiğimden giriştim fakat şu anki aklım olsa asla yapmam. Öncesinde istediğim gibi takılıyordum canımın istediğiyle konuşup görüşüyordum istediğimde konuştuğum kızla muhabbeti bir anda kesiyordum. Ama ciddi ilişkiye başladığında arkadaş olarak bile olsa diğer kızlarla rahat rahat konuşamıyorsun. Ciden çok sıkıntılı hiç bulaşma derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.