|
33 yaşına kadar eli kız eline değmemiş erkek ile
-
-
27 yasimdayim
Suana kadar beni seven kizlari ben sevmedim
Sevdiklerime kavusamadim
Tam bir defa gecen sene karsilikli oluyorduki.... Kiza yol vermek zorunda kaldim çünkü kız ucuk biriydi icki sigara bar pavyon gezip duruyordu
Aslinda biri daha karsilikli olacaktı ama o da baskalarina kuyruk salliyor gibi geldi gozume belki paranoya yaptim bilmiyorum (çıkar dedigim kisiyi çıkarmadi instadan) her yerden blokladim...
Anormal ve anti sosyal oldugumu kabul ediyorum :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 4 Temmuz 2024; 1:30:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimden biliyorum kesinlikle normal değildir.Hep birşey eksikmiş gibi hissediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yaş kaç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 6 Temmuz 2024; 20:33:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artilayip gecin
-
karagecelerde neyapiosunuz hocam merak ettim
-
ölmk için yalvarıyom napim .d
-
Kardeş siftahın var mı ?
Ya ablasının elini tutmuşsa?
Bu kadar iş bilmezlik de olmaz... bunun tek sebebi bunu yaşayan kişidir. İlla Bi şey denk getiririrdiniz
Tipsizliktende olabilir benimde ilk sevgilim 24 yaşında oldu 12-13 kere reddedildim hepside tipsizsin dedi
Tipin ve paran yoksa evet şansın daha düşük ama yine de kimse boş kalmaz bir şekilde devran döner. İs bilmemekle alakalı bence. Mesela bak sen 24 yaşında yapmissin 33 yaşında yapmayana göre bu da başarı ne diyim
alakası yok hocam zaten 1.70 altı boyunda bir erkeğin mümkünatı yok sevgilisi olmaz ben bile 1.78 boyunda olmama rağmen kaç kere kısa olduğum için reddedildim gençliğinde kucaktan kucağa gezen kızı bulana boşta kalmıyor diyorsan bilemem artık
24 yaşında eli bi kaç sefer kız eline değmiş ama vajina nedir bilmeyen biri?
-
Çok saçma. Kendini buna inandirma.
gerçek konu dışılı dedigin böyle olur hamzoş konseydeki herkes örnek alsın karagece25 i
-
Trde çoğu erkeğin 30 yaşına kadar sevgilisi olmuyor 30 yaşındada gençliğinde alfaların kucaktan kucağa gezdirdiği bir kızla evleniyorlar bunuda inkar edemezsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 7 Temmuz 2024; 11:47:57 >
Aynen öyle
Prnoooooooooo :::(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X