Şimdi Ara

18 yaşında büyük olmak nasıl bişey ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl bir duygu ???

• İki ay sonra değil anlamak, yaşamış gibi olursun..
  • 18 altı ve üstü arasında hiçbir fark yok. sadece yazın askerlik kağıdı geliyor o kadar.
  • hiçbişey farketmiyor arkadaşım rahat ol...sadece 1 yaş daha artıyor...ama 25-26dan sonra ulan be yaşlanmaya az kaldı demeye başlıyor insan...hayat daha bir anlam kazanıyor o zaman...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by theDarkTemplar</i>
    <br />18 altı ve üstü arasında hiçbir fark yok. sadece yazın askerlik kağıdı geliyor o kadar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

puhaaaaaaaaaa haklısın bilader sonra 18 olduğuna olacağına pişman oluyon...

• 27 ye gel anlarsın nası bişi felek otumuşsa omuzlarına yürüde görem seni [:o)]
  • ufcan +1
  • Bu senin kendi yaşamına bağlı. Eğer benim gibi manyak ve deli hatta çılgın biriysen çok fark ediyor. 18 demek özgürlük demek :)))
  • ne özgürlüğü yaaa, 18 oldunmu yaşamak için bir kaç senen kalmış demektir. Para kazanma yaşın geliyor olm, eşek gibi çalışacan...
  • tamam para kazanma yaşın geliyor ama çocukluktan çıkıyorsun. her yerin kapısı sana açılıyor yaş sınırı yoq. gerçektende özgürlük demek 18 yaş ama biz geçeli çok olduda ne oldu? bence değerini bil askerliğin geliyor yaşa gez dolaş istediğiin yere git. (yapa bilirsen) sen 18 oldun yolun açık artık hadi sana hayatta kolaylıklar dilerim sürüne bilirsinde yaşaya bilirsinde.
  • yeterki sen hayatı yaşamak iste. Çalışmak felan bahane olamaz. bende çalışıyorum ama hayatımı yaşamayı hiç ihmal etmiyorum. Hiçbirşey yapmakan çekinme hayatta.

Açık ol.

Gez, gör, vur, kır,sev sevil ve eğlen.

Kızları ihmal etme :))
  • saolun walla...
  • Hehe. reca dostum :PP
  • Sadece serbestçe sigara alabiliyorsun gece 2 den sonra bara polis geldiğinde herhangi sakıncalı bir durum yoksa gözaltına alınmıyorsun ehliyet alabiliyorsun ve heygidinin be 18 oldum diyorsun.

Onun dışında pek bariz birşey yok..
  • 18 yaşına gelmek diğer yaşlarla aynı fakat sorumlulukların hersenekinden daha fazla artığı artık bir şeyler yapma gereksinimi duyduğun yada hayattını belirlediğin yaşlarda biri.Bir başka açıdan da ülkende söz sahibi olduğun yeni haklara ve yükümlüğü olduğun şartlar vardır.Yani hapse girersen ıslah evine değil direk ceza evine girmektesin bunun gibi ne kadar parlak bir örnek olmasa en belirgin özelliği bu.

Ama yaşladığının farkına varacaksın eskiden ben bunu yapardım demeye başlayacaksın ve herzaman yaşamını biraz daha sorgulayacaksın dostum...
  • kendi kendine banka hesabı açabileceksin artık...
    ne kadar önemli bi olay huhahahahhhhhhh
  • 18 oldunmuydu hayat yavaş yavaş sana gerçek yüzünü göstermeye başlıyor demektir.Ama istediğini yapmak,devletin ve kuruluşların seni adamdan sayması ve trafik polisi çevirdiği zaman ehliyetini kasıla kasıla göstermenin de tadı bir başka,onu da söyliyim yani..
  • ahhh ahh when I was a 18 ......
  • Bende bu $ubat'ta 18 oluyorum. Ya$laniyoruz. uhu uhu ben buyumek istemiyorum..
  • 6 yıl oldu 24 yaşına oldunuz bakalim hayatlariniz nasil geçti =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.