Şimdi Ara

18 yaşındayım gelecekle alakalı planımı anlatıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam olmazsada çok önemli değil, 1500 lira eksikle de yaşanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerdeki planın yurtdışında yaşayabilmek olsun bari kaliteli hayat yaşa
  • 19 yaşımdayım haziranda mezun oldum okul bitmeden önce geleceğe dair çok planım vardı hiç biri tutmadı mezuna kaldım hem iş hem ders çalışmayı birlikte götürmeye çabalıyorum.Aldığım para mesailerimle birlikte normal bir memur ile aşağı yukarı aynı.Askere gidip gelene kadar devam edip tecrube kazansam geldikten sonra devam etsem maaşımda yükselir.

Üniversiteye gidip gitmemek konusunda kararsızım sırf bu yüzden.Bir yanım diyor hayallerini kovalamaya devam et vazgeçme.Bir yanım diyor hayallerin için üniversiteye gitsen üni bitince yine işsiz kalacaksın bu sefer yaş olacka 25-26 bu yaştan sonra kolay kolay kimse yetiştirmek için almaz bir işe.Devam et çalış okuyacaksan açıktan oku.

Para konusunda hayal kurmayacaksın.Ay başında aldığın para 4000 olsun 4000 giderin olur aldığın para 10000 olsun 10000 giderin olur.Bekârken kenara parayı attın attın evlendikten sonra kesinlikle atamazsın.Çoluktu çocuktu üstüne borçlu çıkarsın ay sonunda.

• Ajıtasyon yapan, fabrikadan çıkmış düzene uyma hayalleri kuran itici bir insan daha. Bu gece iyi akıyor, blok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the minutemen

quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Adam yerine konulmayacak adamlar burda gelip bos bos cevaplar veriyorlar. Hayalleri buyuk olsa ne olur. Sen bosver onlari.

üyelik tarihi 2015 bay bay blok

Agirina gittigi icin degil haksiz oldugum icin bloklasaydin zoruma gitmezdi ama bu durum zoruma gitti.

• 1998Özge_SaoPaulo kullanıcısına yanıt
    4-6 senelik derken? Bildiğim kadarıyla att'lerde sadece 2 yıllık var

• Hocam sen daha 18 yaşından baslamissin ileriki 10 senenin planlamasını. Hayat senin planladığını gibi gitmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Eyvallah hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Burda o kadar kişi yazmış bi adam gibi yorum yapan sizsiniz. Hepsi saçmalamışlar.

Ne demek hocam rica ederim. Bunlar ne zaman ciddi ne zaman troll olacaklarini bilmeyen "zihni velet" surusu.

• dersinizEMRE kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yurtdışısı ya nerde o para

• evdeki hesap çarşıya uymaz ama hayal kurmak güzeldir
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Bakın konu 2 sayfa oldu ama hala adam gibi cevap yazan 2-3 kişi var. Hani ben sadece olumlu eleştiri istemiyorum, olumsuzda olur elbette ama en azından troll cevap olmasın

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Umut fakirin ekmeği

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer hayal kurmazsak, ileriye nasıl bakalım? Her kararı spontane mi verelim? Çok başarılı olmuş insanlara bak, hepsi 10-20 sene sonrası için hayal kurmuş. Ve hepside başarılı olmuş. Yani adamların bi hedefi varmış. Ve bu hedef için uğraşmışlar

• Faturalar nasıl daha ucuz oluyo
  • quote:

quote:

quote:

Adam yerine konulmayacak adamlar burda gelip bos bos cevaplar veriyorlar. Hayalleri buyuk olsa ne olur. Sen bosver onlari.

Agirina gittigi icin degil haksiz oldugum icin bloklasaydin zoruma gitmezdi ama bu durum zoruma gitti.

18 yaşındayım gelecekle alakalı planımı anlatıyorum

• quote:

quote:

Üyelik tarihi 2015 olunca söyledikleri yanlış mı oluyor?

• Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım, yani elektrik, su falan çok gerekli değil

• Aynen hocam, bunlar üyelik tarihi ile bilgiyi karşılaştırıyor. Sanki en eski üye olan çok alim, ülema...

• hayat biz planlar yaparken başımıza gelen olaylardır demiş bir filozof

hayallerinde gördüğüm pürüzleri söyleyim, üniversite okurken bir kıza aşık olup üni'nin olduğu ilde kalacaksın veya kızın memleketine taşınacaksın.

hadi kendi memleketine gittin, cukka yapmaya başladın, senin cukka yaptığını gören akrabalar başına üşüşecek (özellikle dayın varsa dayıya dikkat et), borç isteyecekler, acındıracaklar, senden borç koparırlarsa geri vermeyecekler.

hadi bunu da geç, ticaret kolay değil, ne dükkanı açarsan aç yanına karşına mutlaka rakip açar. işler bozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

quote:

Üyelik tarihi 2015 olunca söyledikleri yanlış mı oluyor?

Evet hocam oyle oluyor siz yoksa bu kurali bilmiyor musunuz?
    Misal o arkadas 2011de uye olmus, ben 2010da uye olsaydim onu bloklama ve asagilama hakkim vardi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.