Şimdi Ara

18 yaşındayım gelecekle alakalı planımı anlatıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the minutemen

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Adam yerine konulmayacak adamlar burda gelip bos bos cevaplar veriyorlar. Hayalleri buyuk olsa ne olur. Sen bosver onlari.

üyelik tarihi 2015 bay bay blok

Üyelik tarihi 2015 olunca söyledikleri yanlış mı oluyor?

yaramaz çocuk öğretmenine cevap veriyor sana kocaman bir BLOK

Çok üzüldüm lütfen bloklamayın beni bu benim için ÖLÜM KALIM MESELESİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

quote:

Adam yerine konulmayacak adamlar burda gelip bos bos cevaplar veriyorlar. Hayalleri buyuk olsa ne olur. Sen bosver onlari.

üyelik tarihi 2015 bay bay blok

Üyelik tarihi 2015 olunca söyledikleri yanlış mı oluyor?

Evet hocam oyle oluyor siz yoksa bu kurali bilmiyor musunuz?
    Misal o arkadas 2011de uye olmus, ben 2010da uye olsaydim onu bloklama ve asagilama hakkim vardi.

Alıntıları Göster

get lost ahahahahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 22 Aralık 2016; 22:0:32 >

• blekwolf B kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle aşk'a çok inanmıyorum işin açıkçası. En azından kendi neslimi sevmiyorum

Dayı olayına gelince, dayım bizim sülalenin zengini ayrıca eğer borç para isterse de veririm. Bana çok yardımcı oldu bugüne kadar

Evet ticaret zor iş. Arkası gözükmez, bi gün para kazanırım, ikinci gün zarar ederim ama sonuçta denemedim demem.

Ne demiş şair; insanlar ölürken hep pişman ölür, ya yaptıklarından, ya yapmadıklarından

• Up
  • Doğ çalış ev ve araba al öl mantığını geçmeniz lazım
  • Planlar ve bütçeler hiçbir zaman tutmaz.Uzun vade de hepimiz ölüyüz sonuçta.İyi bir üniversite kazan ondan sonra düşünürsün gerisini ilk derslerini düzelt.
  • Diyelim ki kpss tutmadı, o zaman bir b planın var mı?

Bir de askerden döndükten sonra kpss için ders çalışmaya başlayacağım demişsin. Askerden döndükten sonra herşey çok daha zor olabilir mental açıdan.
  • Up
  • Sen bunlari yaptiginda 75000 TL ile iyi bir araba almak imkansiz olacaktir

• Dostum ben de Att idim olmadı yapamadım şimdi edebiyat okuyorum nedense edebiyatı daha çok seviyorum.
  • Bana sorarsan hayalin sonu hic tatmin edici degil, mis ibbi yasarim demissin, mis gibi yasam nedir biraz acarsan orayi, ne yaparsin mesala paran ve zamanin olursa? Ben dil ogrenmeni ve 4 yillik bir universite okumani tavsiye ediyorum. Notlarini da yuksek tutmaya calis.
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Para ve zaman olduktan sonra herşey yapılabilir. Ama ben önce yatırım yapmak istiyorum. Ev alıcam inşallah. Çocuklarıma miras bırakayım. Eğer çok para kazanırsam İstanbula geri dönerim, insan gibi yaşarım en azından. Tabii önce bi ev falan almak şart. Sonuçta İstanbul'da kirada oturmak akıl kari değil

• Hocam bende edebiyatı severim. Hatta şiir yazıyorum. Geçen hafta okulda şiir yarışmasında 3. Oldum hatta

• multiTYRT kullanıcısına yanıt
    5754688468762768462867568562668896668. sahibinden şahin alırım

• Kendine 500 nereye ayiriyorsun bre zındık ayda sadece vergiye o kadar vericeksin zaten maaşın yetmeyecek 5 senede o para birikmez daha fazla reality pls
  • Kira fatura yemek keyfi ve teknoloji harcamaları derken elinde para kalmayabilir hocam yine de her şey sana bağlı bunu gerçekleştirebilirsin hayırlısı olsun
  • Evdeki hesap çarşıya uymaz lafını büyüdükce öğreneceksin çoçuk. İnsanlar Hesap Yaparmış Kaderde Gülermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Hocam herşey nasip zaten. Ama kafada bi plan yapmak lazım bu devirde

umarım hayallerine kavuşursun.
  • Hocam saydığınız şeyler bence bi süre 2. Planda tutulabilir. Yani bi telefonu 2.5-3 sene kullanırım, zaten ananemler hamarattır,her gün farklı şeyler yerim. Yani bence insan isterse bu parayı rahatça biriktirir gibime geliyor

• Kpss kısmına kadar okudum orda durdum. Bilgim kadarı ile att çok ataması yapılan bir bölüm değil ve hemşireler filan da seçip kalabalık ediyor sanırsam. İşin zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.