Şimdi Ara

18 yaşını doldurdum lütfen içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler devlet herkese borç çıkarıyormuş,

Gelir testi falan yapılıyormuş ne yapacağım nasıl bir süreç izleyeceğim bilenler lütfen açıklasın

Not: Öğrenciyseniz sıkıntı yok beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 5 Ocak 2015; 14:46:37 >

• lo napayım kaymakamlığa mı gideyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 5 Ocak 2015; 11:51:20 >
  • Bana 1,5 yılda 2000 TL girdi. Aylık 156 TL girmeye devam ediyor. Kaymakamlıktan işini halledebilirsin. Ailenin gelirine göre sana giren borcu tespit ediyorlar. Babanın maaşı nekadar çoksa sanada okadar çok giriyor. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenimine devam ediyorsan sıkıntı yok kısmını atlamışsın, diğer arkadaşlar görüpte endişelenmesin.
  • Hükümet konağına gittim, 2 tane kağıt verdiler, onları doldurup birde kimlik fotokopisiyle birlikte vereceğim, oradanda başka yere yönlendireceklermiş arkadaşlar.Gitmeyen falan varsa izlediğim yol bu
  • ya iş bu tür işleri hiç sevmem uğraşacağız şimdi benim gireli baya oluyor birde ne biçim devlet la bu
  • 1995 doğumluyum açık öğretim üniversite okuyorum 2.sınıftayım bana borç gözükürmü lise bitince direk yazıldıydım okula.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 23 hiç olmadı
    2 yıl önce açıldı
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.