Bildirim
18 yaşını doldurdum lütfen içeri
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
lo napayım kaymakamlığa mı gideyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 5 Ocak 2015; 11:51:20 > -
Bana 1,5 yılda 2000 TL girdi. Aylık 156 TL girmeye devam ediyor. Kaymakamlıktan işini halledebilirsin. Ailenin gelirine göre sana giren borcu tespit ediyorlar. Babanın maaşı nekadar çoksa sanada okadar çok giriyor. Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenimine devam ediyorsan sıkıntı yok kısmını atlamışsın, diğer arkadaşlar görüpte endişelenmesin. -
Hükümet konağına gittim, 2 tane kağıt verdiler, onları doldurup birde kimlik fotokopisiyle birlikte vereceğim, oradanda başka yere yönlendireceklermiş arkadaşlar.Gitmeyen falan varsa izlediğim yol bu -
ya iş bu tür işleri hiç sevmem uğraşacağız şimdi benim gireli baya oluyor birde ne biçim devlet la bu -
1995 doğumluyum açık öğretim üniversite okuyorum 2.sınıftayım bana borç gözükürmü lise bitince direk yazıldıydım okula.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X