Şimdi Ara

18 Yıllık Hattı Vodafone'a Taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18 yıllık Turkcell hattımızı Vodafone'a, Vodafone Red Medium tarifesine taşımayı düşünüyoruz. Turkcell'de 1500DK 1000+ sms 4GB internet için 80 küsür TL teklif edildi. Vodafone'da Red Medium tarifesi 2000DK 22 ülke dahil her yöne, 2000 SMS ve 5GB interneti aile indirimi ile ( vodafone redli bir başka aile üyesinin referansı ile gerçekleşiyor ) 49TL'ye kullanılabiliyor. Bir de spotify premium üyeliği veriliyor ki bu benim her ay düzenli kullandığım bir servis ve böylelikle tarife 39TL'ye geliyor diyebiliriz.

Fikrinizi almak istedim. Turkcell'de kalmak için bir sebep var mı sizce?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explicit Content -- 21 Kasım 2015; 23:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile indiriminde referans numaranın redli olmasına gerek yok herhangi bir faturalı hat olması yeterli. Ben geçen ay biraz zorda olsa yaptırdım sözleşme ve taahhütnameye okudum. Müşteri hizmetleri eksik bilgi verebiliyor. Red L tarifesindeyim aylık 65 lira ödeme.

• Sarı kutunuzu kullandınız mı? Kullandıysanız sorun yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof. Dr. MEZARCI P kullanıcısına yanıt
    Sarı kutunun detaylarında, örnek veriyorum, T50 aldığınızda 24 ay Turkcell de kalmayı taahhüt etmeniz gerektiği yazıyor

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki ben bu yakında taşınacak hattı referans gösterip kendi hattımı da aile indiriminden yararlanabilir hale getirebilir miyim?

• Explicit Content E kullanıcısına yanıt
    Bu konuda net bilgim yok. Ama indirim şartlarında benim bildiğim Vodafone'da mevcutta herhangi bir faturalıya kayıtlı olmanız durumunda başka operatördeki hattınızı da taşıyıp indirim tanımlayabilirsiniz. Dediğim gibi cep shoplar ve müşteri hizmetlerinin bu bilgiler konusunda çok eksiği var isterseniz Vodafone Forum sayfasında bu konuyu aratın yazışmalar size fikir verebilir. İndirim konusuyla ilgili 3-4 gün Vodafone müşteri hizmetleriyle sosyal medyadan ve telefonla görüştüm. Ayrıca taahhütname ve şartları iyi okuyun. Aile indirimi de bu sene sonuna kadar geçerli.

Teşekkür ederim.

Fikirler Vodafone'a geçilmesi yönünde mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nisandan sonra görücem ben sizi

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Nisanda 4,5 g uygulamaya girse fiyatlar artacak diye dediniz herhalde :)

Fiyatlar artmaz yanlış bilgidesiniz operatör 2 gb vericeğine 4 gb aynı fiyata verebilir tabi lte destekli operatör yapar bunu en hızlı kim hizmet veriyorsa artık.

• 1997'den beri kullandığım turkcell hattımı geçen sene aralık ayında vodafone'a taşıdım, şu ana kadar memnunum, birkaç gün önce vodafone'dan aradılar, 1 yıllık taahhüt sürem doluyormuş uzatmak istermisiniz diye, 1 yıl daha uzattım, turkcell'den geçme sebebim kullandığım tarifeye zam yapması ve geri almamasına kızmıştım, o zamanlar turkcell'de 49 tl'ye 1000 dk her yöne, 1000 sms, 1 gb internet kullanıyordum, bu tarifeyi 60 küsür liraya çıkardılar, zam yapmayın aynı ücretten devam edin bari dedim, yapmadılar, 17 yıllık müşterileriyim, 1 gün olsun fatura aksatmadım buna rağmen yapamayız dediler, ben de o zaman bütçemi düşünmek zorundayım dedim ve vodafone'a geçtim, 1 senedir tüm vergiler vs dahil faturam her ay 30.5 lira geliyor, ses kalitesi ve internet hızı olarak da hiç sorun yaşamadım.
  • hakan_kell H kullanıcısına yanıt
    Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

• Bulunduğunuz yerde Vodafone çekimi iyiyse geçin tabi..
    Neden 30 tl daha fazla veresiniz,kim daha uygun hizmet verirse ona geçin
    Hiçbiri babamızın şirketi değil..
    Biraz da kalite olayı var;
    Avea ve Vodafone kullandım,birkaç faturalı hattım var,MH'ne çok işim düşüyor,bunların müşteri hizmetlerinin bilgisizliği ve ilgisizliği bıktırıyor insanı..
    Şuan Turkcell kullanıyorum

• hocam bencede değiştirin aynı hizmetlere en fazla ücret isteyen tukcell.
  • Vodafone haksızlığa uğradığınız anda hakkınızı yer. BTK'yı bile bu tip konularda tamamen kendilerine bağlamışlar. Elin İngiliz'i gelip bizim ülkemizde bizim hakkımızı yiyor, bir şey yapamıyorsun. Kesinlikle uzak durulmalı Vodafone'dan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.