Şimdi Ara

180 boy 78 kilo sizce kaç kilo vermeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
19.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar sizce kaç kiloya düşmem gerek 180 boyundayım 78 kiloyum düzgün bir vücut için kaç kiloya düşmem gerek teşekkürler

edit : son durum boy 186 kilo 76, 1 sene aralıklarla ( ramazanda,vizeler de gidemedim)spor salonuna gittim göbek tamamen gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CroxLine -- 9 Eylül 2014; 15:47:10 >

• 1.85 75.5 kiloyum 1 yıl önce 87 kiloydum. 12 kilo verdik göbek göğüs duruyor. hesap et yani. çalışmadan olmayacak bu iş. yağlar hala duruyor.
  • gayet iyi bence. ama 72 73 olsan daha iyi olur gibi
  • İyi geceler beyfendi boyunuza göre 5-6 kilo vermeniz gerekmektedir.
  • Spor yap bence kilon iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

1.85 75.5 kiloyum 1 yıl önce 87 kiloydum. 12 kilo verdik göbek göğüs duruyor. hesap et yani. çalışmadan olmayacak bu iş. yağlar hala duruyor.

185 70 kiloyum bende 75 olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 19 Mart 2012; 1:16:06 >
  • 1.84 67 kiloyum doktora gitmiştim kilo almak için ölçtü biçti boyun ve kilon orantılı dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

1.82 boy 88 kg olan bir arkadaş var hiç yağ yok çok sert bi vücudu var normal duruyor ne fazlası var gibi nede eksisi ama bazı kişiler boy1.85 kilo 75 oluyor yinede yağlar falan belli oluyor kıyafetle bile vücudunda kas olmalı body e gitsen vücudu geliştirsen senin için çok daha iyi olur. Benim boy 1.82 civarında 1.83 de olabilir kilom 68 di bi ara çok zayıf kalıyordum güreşte falan koşarken bile zorlanıyordum sonra 75 kiloya çıktım baya protein besinlerle zaten kendimi bildim bileli sabah 2 yumurta bal sucuk falan günde 1 litre süt bazen daha fazla ve bol et li yemekler yiyordum bu aralar hamur işleride soktum araya baya iyi oldum kendimi sağlam hissediyorum koşarken daha rahatım :)

ama sen 5-6 kilo versen iyi olur

cevaplar için teşekkürler

hacı 5-6 kilo verirsen diyonda göbek var baya :) eskiden 2 ay gitmiştim bodye kol 31 cm kol kası var ama göbekte var :D yine gidicem 3 ay bodye inş veririm 5-10 kilo

• Kas oranın çok düşük değilse boydan 10 kilo aşağısı bence idealdir.
  • Aynı boydayım, belki 1-2 santim kısayımdır, ve 66 kiloyum ama kendime zayıf diyemiyorum. Kas yağdan daha ağırdır, sadece boy-kiloya göre yorum yapılamaz. Çok kaslı olduğunu için benden 12 kilo fazla olabilirsin, yine de benden iyi gözükürsün. Sen en iyisi bir SS koy, kesin bir şey söyleyelim. İstersen ben de koyarım karşılaştırırız.
  • 1.80mt. boy, 120kg
    kaç kilo vermeliyim ve en önemlisi nasıl vermeliyim?

Rejimin hiç faydası yok, bıraktıktan sonra daha beter kilo alınıyor.
  • benim boy 1.87 kilo şu an 76 göbeğim büyük ölçüde azaldı etrafımdakiler yok diyor ama bende sanırım eskiden kalma bi korku olduğu için göbeğim var gibi geliyor:D yağlı hiçbişe yemedim 6 aydır kola, abur cubur hepsini hayatımdam çıkardım artık aramıyorum o tür şeyleri zaten:D geçen yarım bardak kola içim dedim ilk yudumdan sonra bıraktım tadı o derece kötü geldi:D yağlı yemekleri bırakmanın yanında evde kondisyon bisikletiyle çalıştm düzenli olarak. sonuç olarak düzenli spor ve düzgün bi beslenmeyle yağlardan kurtulabilirsiniz:D 1 nisandan sonra da body e başlamayı düşünüyorum.

edit:110 kilodan düştüm yazmayı unutmuşm:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 19 Mart 2012; 21:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Aynı boydayım, belki 1-2 santim kısayımdır, ve 66 kiloyum ama kendime zayıf diyemiyorum. Kas yağdan daha ağırdır, sadece boy-kiloya göre yorum yapılamaz. Çok kaslı olduğunu için benden 12 kilo fazla olabilirsin, yine de benden iyi gözükürsün. Sen en iyisi bir SS koy, kesin bir şey söyleyelim. İstersen ben de koyarım karşılaştırırız.

hacı bende kastan çok yağ var ama bodye gitcem inş yaza kadar toparlarım vucudumu şimdi olmasada yarın eklerim ss yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

1.80mt. boy, 120kg
    kaç kilo vermeliyim ve en önemlisi nasıl vermeliyim?

Rejimin hiç faydası yok, bıraktıktan sonra daha beter kilo alınıyor.

Spor salonuna başla bence hocam cardio yaparak yakarsın 8 ay gibi bir süreçte fazlaları
  • 31 cm kol nedir ya çalı dalı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre 75 civarı idealdir.benim de 180 boyum ama kilo 70.2-3 kilo yağ yakıp 7-8 kilo kas inşa edince hayalimdeki vücuda kavuşmuş olacağım muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.