Şimdi Ara

Erkekte 1.74 boy nasıldır sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün spor salonunda ölçtürdüm.1.74 çıktı 3 cm uzamışım.Evet yorumlarınızı bekliyorum

• 1,74 altı kısa erkektir diye konu açmalık bir boy
  • kızlarda iyi, erkekte kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

1,74 altı kısa erkektir diye konu açmalık bir boy

kaptın şukuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

kızlarda iyi, erkekte kötü.

ideal kaç olmalı ?
  • Ne kısa ne uzun orta boy
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenByLouise

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

kızlarda iyi, erkekte kötü.

ideal kaç olmalı ?

1.85
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    1.80 boya 75 kilo çok mudur
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne diyelim kardeşim boy işte Eğer hala boy ile bir kızı tavlayabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Benim boyum 182 yakışıklı olduğuma inanıyorum ama hiç sevgilim olmadı. Çünkü küçükken aileden gelen bir baskı var. Yani sus yapma dur durduğun yerde öyle deme. Hep böyle baskılandığımdan özgüvenim yok ve uzun süre çene çalamıyorum.

Fakat lisedeki arkadaşım 170 boyunda kambur bi çocuktu tip desen falso. Ama müthiş derecede sohbeti vardı özgüven patlaması yaşıyordu sevgilisiz gezdiğini görmedim. En son üniversitede çok güzel bir kız bulmuştu.

Hani diyorsunuzya bu keko nasıl bu kızı ayarladı sebebi bu.

Ha bende bi bk yok ama para var diyorsanız siz kızı aramayın o sizi bulur

• Uzun değilsin ama dert etmeni gerektirecek bi boy değil.
  • 1.80 lik birine göre kısasın
    1.65 lik birine göre uzunsun

Uzunluk görecelidir
  • Erekte 1.74 boy nasıldır diye okudum
  • Bide altına airmax'leri çektinmi 1.80 lik adam olmalık boy işte
  • Atatürk ün boyuda 1.74 ü Türkiyenin erkek boy ortalamasıda 1.74 ideal bir boydur
  • Sokakta yürürken ayak altında kalıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

Sokakta yürürken ayak altında kalıyor musun?

Çirkin ördek yavrusu da burdaymış Nasıl gidiyor hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitan -- 21 Şubat 2017; 20:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Areyouradyo

Atatürk ün boyuda 1.74 ü Türkiyenin erkek boy ortalamasıda 1.74 ideal bir boydur

imkansız ben 1.76 yım kıyafetleri resmen küçücüktü anıtkabirdeki müzede 1.65-1.68.. filan..herkes demişti zaten kısa olduğu kıyafetlerindne belli diye yanımdakiler ayrıca videolardada çoğu erkekten kısa duruyor...
    kemalistler kısa denince ortaya çekmiş ölçüyü okadar basit gözüme inancam sonradan değiştirlenemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Şubat 2017; 20:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

Sokakta yürürken ayak altında kalıyor musun?

Çirkin ördek yavrusu da burdaymış Nasıl gidiyor hayat

Puahahah yarası olan gocunurmuş. Tipsiz olabilirim ama kısa değilim ve kaslıyım. İkile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Areyouradyo

Atatürk ün boyuda 1.74 ü Türkiyenin erkek boy ortalamasıda 1.74 ideal bir boydur

imkansız ben 1.76 yım kıyafetleri resmen küçücüktü anıtkabirdeki müzede 1.65-1.68.. filan..herkes demişti zaten kısa olduğu kıyafetlerindne belli diye yanımdakiler ayrıca videolardada çoğu erkekten kısa duruyor...
    kmalistler kısa denince ortaya çekmiş ölçüyü okadar basit gözüme inancam sonradan değiştirlenemi

hastalıktan dolayı hocam boyu küçüldü kemik erimesi siroz hastalığı vücudu mahveder ben resmi kaynaklarda 1.74 diye okumuştum

• Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    bence oynanmış benim çocukluğumda 1.70 altı kısa deniyordu(hocalar dahil) sonra şak diye 1.74 e çıkarıldı hatta 2000 lerin ortalarından sonra....bence katakülle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Şubat 2017; 21:0:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bence oynanmış benim çocukluğumda 1.70 altı kısa deniyordu(hocalar dahil) sonra şak diye 1.74 e çıkarıldı hatta 2000 lerin ortalarından sonra....bence katakülle..

bilmiyorum hocam olabilir dediğiniz ama boyu değil işlevi önemli:)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.