Şimdi Ara

1800 TL.BUZDOLABI Candoğan BEY ne der

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşalıcağı gibi 1800 l. ortalama (+) (-) 100
    bir buzdolabına ihtiyacımız var.
    Daha çok Bosch üzerinde duruyoruz.
    No-frost olması önemli.
    Enerji verimliliği önemli. (Yıllık 350 'yi geçmese iyi olur)
    Kalite önemli.

Evin Balkonuna koymayı düşünüyorum ama balkon kapısı 50 cm. Kapıları sökünce sığarmı
    bunu bilemiyorum veya gardrop tipi olarak alıp antreye de konulabilir.veya iyi olur yine
    antreye konacak artık.

Hangi modellere bakmamı tavsiye edersiniz.

Ayrıca söylemeden geçemiyeceğim Candoğan Bey tavsiyesi ile Gorenje WA60089 bir
    Çamaşır Makinesi almıştım geçen sana bana 450 Tl. mal olmuştu.
    gerçekten Allah razı olsun taş gibi makine çıktı.Bu paraya alınabilecek en iyi çamaşır makinesi
    olduğuna diğer makineleri her gördüğümde biraz daha ikna oluyorum.

Teşekkürler..........

• Hiç bir şey demiyor mu ki
  • Bosch üzerinde duruyorsanız Low Frost olan KGE58AW30N modelinden şaşmayın derim.

Buzdolabının balkonda kullanılmasını mümkünse önermem. Güneş ışığına maruz kalacağından elektrik tüketimi artacaktır.

Gorenje'den memnun kalmanıza sevindim, güle güle kullanın.
  • merhaba Candoğan bey sizden çok önemli bir ricam var acil olarak bana çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı önerisi yaparmısınız bu beyaz eşyayı bodrumda yazlıkta kullanacağım bütçemde 3500 tl civarı lütfen çok rica ediyorum teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bosch üzerinde duruyorsanız Low Frost olan KGE58AW30N modelinden şaşmayın derim.

Buzdolabının balkonda kullanılmasını mümkünse önermem. Güneş ışığına maruz kalacağından elektrik tüketimi artacaktır.

Gorenje'den memnun kalmanıza sevindim, güle güle kullanın.

merhaba Candoğan bey sizden çok önemli bir ricam var acil olarak bana çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı önerisi yaparmısınız bu beyaz eşyayı bodrumda yazlıkta kullanacağım bütçemde 3500 tl civarı lütfen çok rica ediyorum teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nagaoka

merhaba Candoğan bey sizden çok önemli bir ricam var acil olarak bana çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı önerisi yaparmısınız bu beyaz eşyayı bodrumda yazlıkta kullanacağım bütçemde 3500 tl civarı lütfen çok rica ediyorum teşekkür ederim.

Buzdolabı Profilo BD3058W3VV 1150-1200TL
    Çamaşır Profilo CM1001CTR 750-800TL
    Bulaşık Profilo BM5220EG 750-800TL

Benim yazlığım olsa bu şekilde alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimoza25

Başlıktanda anlaşalıcağı gibi 1800 l. ortalama (+) (-) 100
    No-frost olması önemli.
    Kalite önemli.

Evin Balkonuna koymayı düşünüyorum ama balkon kapısı 50 cm. Kapıları sökünce sığarmı
    bunu bilemiyorum veya gardrop tipi olarak alıp antreye de konulabilir.veya iyi olur yine
    antreye konacak artık.

gerçekten Allah razı olsun taş gibi makine çıktı.Bu paraya alınabilecek en iyi çamaşır makinesi

Teşekkürler..........

50 cm lik yeden 1800 tl lik ürünü nasıl geçirceniz merak ettim .böyle bir buzdolabı varmı. iğne deliğinden deve geçirmek gibi birşey bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

quote:

Orijinalden alıntı: mimoza25

Başlıktanda anlaşalıcağı gibi 1800 l. ortalama (+) (-) 100
    No-frost olması önemli.
    Kalite önemli.

antreye konacak artık.

Teşekkürler..........

50 cm lik yeden 1800 tl lik ürünü nasıl geçirceniz merak ettim .böyle bir buzdolabı varmı. iğne deliğinden deve geçirmek gibi birşey bu

KAPILARI SÖKÜNCE KAÇ CM. DUSER BOYLE BIR OLASILIK OLABILIR MI DIYE SORMUSTUM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.