Şimdi Ara

185.60.R14 lastikleri 175.65.R14 le değiştirsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler.Bunu çok araştırdım.Net bişey bulamadım.Kimi iyi olur kimi sakın yazmış nette.Kimisi çapı düşer arac yere daha yakın olur demiş.Anlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.Bugun almayı düşünüyorum.N11 de Sava 175.65.R14 100 tl 50 indirim çekim var tanesi 87.50 ye geliyor.Fiyat cazip.Sava Goodyear ın ürünüymus.Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben tam tersini yaptım, 175 65 14 ten 185 60 14 e yükselttim. Virajlarda ve rüzgarlı havada daha Fala tutuş sağlıyor gibi geldi, belki de psikolojik bir durumdur bilmiyorum. Ama eskisine göre %20 ye yakın daha fazla yakıyor. 15-16 kuruş yakan araç 20 kuruşu geçiyor.

Eğer yakıt sizin için önemli ise değiştirin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel olur, araç daha rahat hareket eder, yakıt azalır. lastiğin yola tutunması sürtünme azaldığı için biraz azalır ama hissedilecek kadar değil. 175 ölçü lastiği al tak akıllılık etmiş olursun. zaten fiyatı bedavadan biraz pahalı.
  • Benim kafamda takılan araç yere Daha yaklaşır olayı.Polo classic zaten yere yakın beş kişi bitince kasislerde tekerler zannedersem davlunbaza sürüyor.Bu çoğalır mı

• BEŞİKTAŞLI 06 kullanıcısına yanıt
    Kim dedi size yere yaklaşacağını siz nereden çıkardınız
    Yerden yükselecek tam tersi sen 60 yanaktan 65 yanağa geçiyorsun

• Kalın yanaklı lastiğe geçtim direksiyon tam sağ yaparken teker sürtüyor.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Forumda araştırdım birkaç yıl önce bu konu açılmış orda okudum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Muadil ölçüde yani çapları çok yakın lastikler, sorunsuz değiştirebilirsiniz.
  •  185.60.R14 lastikleri 175.65.R14 le değiştirsem?

Michelin in sitesinde bilgileri girdim bu ebatlar çıktı.14 jant 175.65.olur yazıyor ama kışlık diyor.Birde sondaki H Q V yazıyor bunlar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞLI 06

Michelin in sitesinde bilgileri girdim bu ebatlar çıktı.14 jant 175.65.olur yazıyor ama kışlık diyor.Birde sondaki H Q V yazıyor bunlar nedir?

Hız endeksleri. Tekerin izin vereceği maksimum hız- sonrası tehlikelidir- Lastik hız endeksi yazın, çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞLI 06

Harfler hız değerleri
    H : Max hız 210
    Q : Max hız 160
    V: Max hız 240

Akıl var mantık var kafan basıyormu peki aracın o lastikte alçalacağına

Bugün hususi bunu için sanayiye gittim.Açık rot balansçı buldum.Adamın dediği bu.Demekki bizi kekledi.İlle petlas kormoron verelim hemen takıyım falan dedi.Demekki pazar pazar kuşmu düştü dedi ne. 185.60.R14 lastikleri 175.65.R14 le değiştirsem?
    Birde böyle bir hesaplama aracı buldum.Sapma %1 bile değil.En uygunu 175.65 çıkıyor.Peki sizcce 100 tl ye sava mı 105 e petlas mı.Bugün alıcağım 50 liralık çek bugün bitiyor.Saygılarımla

Bide taktırmaya balans para vereceksin onuda düşün sawa da good year ın yan ürünü etiket değerlerine bak kullanmadığım için pek bi bilgim yol lastikler hakkında
    Geçen lastikçide 5 lastik değiştirdik 2 lastik parası verdik

İllaki takma parası vreceğiz kimse babasının hayrına iş yapmıyor.Lastikler 400-50 çek 350 ye geliyor.Taktırma parasıyla ortalama 400 olur.
  • değiştir sıkıntı olmaz.. Membat alabılırsın A sınıfı ve savadan ucuz kampanya var kolay otoda. 175e 55-60-65 yada 185e 55-60-65 yanak hepsi olur hangısı ucuzsa onu alabılırsın dilersen
  • Tak bişi olmaz. Ben 185ten 175e geçmiştim. Tek güzelliği benim için takar takmaz aracın ortalama yakıt tüketimi düşmüştü. Ama hb araca 185 lastik daha hoş duruyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/oto-lastik/petlas-17565-r14-pt311-elegant-82t-sibob-hediye-2016-uretim-P116428479
    Petlas 175/65 R14 PT311 ELEGANT 82T -SİBOB HEDİYE !2016 ÜRETİM
    Bu ürünü aldım.İndirimle 361.00 tl ye geldi.Fiyat güzel.
    Yorumlarıyla yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.