Şimdi Ara

185/65 Lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda stalker olarak yaşıyordum ama herhalde lastiğim yanaktan patlaması ilk konu sebebim olacak

185/65 15 yazlık lastik arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir? 195/60 a geçmek mantıklı bir seçenek olabilir mi?

Premium bir lastik deneyimi beklentim yok petlas starmaxx falan olmasın yeter 300tl civarı bir bütçe düşünüyorum

4 teker kışlık setim bulunmakta 2 mevsim kullandım daha. 4 mevsim almak genel performans konusunda daha iyi bir sonuçlar verebilir mi? Ankara'da yaşıyorum kışlar biraz soğuk

• Nokian yeni seri wetproof yaz lastiğinin methini oldukça duydum seçeneklerinizin arasına mutlaka alın.
    https://www.hepsiburada.com/nokian-185-65-r15-88h-wetproof-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV00000HLVMU
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    Açıkçası weatherproof serisindeki pul pul kopma sorunu biraz nokiandan uzaklaştırdı beni. üstüne lastiğin daha bir senelik bir seri olması ayrı bir durum. demek istediğim uzun vadeli bir test sonucu görmeden biraz korkuyorum 3 sene civarı sıkıntısız kullanmak istiyorum

conti ecocontact serisi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
  • Geçen yıl milestone lastik aldım tanesi 200 liradan. Bir yıl içerisinde gözle görülür şekilde eridiler. Sürüşte şu an sıkıntı yok ama 1 yıllık lastik gibi değiller. Milestone almamalısın.
  • hocam hankook ventus prime 3 aldık aynı ölçüler gerçekten çok güzel lastik tam fp ürünü
  • Bende continental var. 185/65/r15 88t gayet güzel bir lastik. 1.5 yıl oldu alalı. 15bin km yaptım.
  • 220 liraya starmax, falken, petlas gibi kendi işçisine lastik kadar değer vermeyen abdülkadir özcan A.Ş. ürünleri alacağıma ki üstelik kaliteli de değiller, gider 300-350 aralığında Bridgestone veya Continental alırdım. özellikle continentel conti eco contact 6 yı tek geçerim. çünkü kendi diğer serilerinde ve rakiplerinde, sınıfının en iyi yakıt tasarrufu (A) ve en iyi ıslak zeminde kavrama (B) özelliklerine sahip. fiyatı da en uygun diyebilirim. 314 TL

ama aracınızı 1-2 yıl içinde satabilirim diyorsanız daha ucuzlara yönelebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205/60/r16 Lastik tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    185 55 R16 Lastik Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lassa
    Falken
  • acil olduğu için nokian wetproof modelinin siparişini verdim bakalım geldikten sonra kendi yorumlarımı da paylaşacağım. tek kafamda olan biraz fazla mıcırlı/çakıllı yollara giriyorum yumuşak bir lastik olduğundan uzun sürede aşınmanın nasıl olacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Bu mesaj silindi.
    Sanıyorsunuz ama sanmayın Önerdiğiniz lastik olan Goodyear Eagle serisi Goodyearın ucuz lastiklerle rekabet için ürettiği beş para etmez dandik bir lastiktir. O lastiğe 280 TL para asla verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Sanıyorsunuz ama sanmayın Önerdiğiniz lastik olan Goodyear Eagle serisi Goodyearın ucuz lastiklerle rekabet için ürettiği beş para etmez dandik bir lastiktir. O lastiğe 280 TL para asla verilmez.

Alıntıları Göster
    Anladım mesajı siliyorum,

db değeri 67 iyi gibi görünüyor, bende bu ebatlarda sessiz bir lastik arıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcastren

acil olduğu için nokian wetproof modelinin siparişini verdim bakalım geldikten sonra kendi yorumlarımı da paylaşacağım. tek kafamda olan biraz fazla mıcırlı/çakıllı yollara giriyorum yumuşak bir lastik olduğundan uzun sürede aşınmanın nasıl olacağı
    olumlu veya olumsuz dönüşleri mutlaka bekliyoruz.
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    şimdiden belirteyim araç linea olduğu için ses izolasyonu konusunda pek yorumum olmayacak
  • Goodyear egp kullanıyorum ıslak zeminde A değeri var bunu çok test edemedim fakat yakıt değeri B ve gerçekten yakıtı fark edilir şekilde düştü aracın.
    Ayni zamanda konforlu ve sessiz bir lastik.
  • ecocontact 6 (Continental)
    k425 kinergy eco (Hankook)
    energy saver+ (Michelin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Anladım mesajı siliyorum,

db değeri 67 iyi gibi görünüyor, bende bu ebatlarda sessiz bir lastik arıyorum da

Alıntıları Göster
    Sessiz ve Kaliteli bir lastik arıyorsanız, fiyatı önemli değilse Goodyear Efficentgrip Performance tavsiye ederim. Daha uygun fiyatlı sessiz ve parasına göre kaliteli bir lastik istiyorsanız Falken veya Nexen tavsiye ederim.

• Bugün Premium Contact 6 siparişi verdik, Eco Contact daha alt seri olduğu için kafama yatmadı. Muhtemelen 0.1 0.2 litre gibi bir yakıt farkı olacaktır. Umarım pişman olmam.
    Öncekiler Dunlop Sport Blueresponse diye bir lastikti, evlerden ırak. 1.2 TSI DSG kombinasyonu ile özellikle rampalarda kalkamıyordum fren zaten Allah'a emanet neredeyse. Goodyear ve Dunlop aynı gruptan olduğu için bulaşmak istemedik, Hankook yerine takımına 100₺ fazla vermiş olduk. Beklentim çok yüksek şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.