Şimdi Ara

205/55/16 lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 205/55/16 ebatında FIAT egea aracıma lastik almayı düşünüyorum bayağıdır forumları inceledim fakat kararsızım üstünde fabrikasyon olan Pirelli p1 verde var fakat su birikintisinde acayip korkutuyor sanırım üç kanallı olmasından Hankook ventus prime 3 91h'ye 325 tl fiyat aldım turanza t001 ise 340 tl aldım lassa driveways da 300 tl fiyat verdiler hangisini kullanmalıyım sizce araba yalıtımı zayıf fakat süspansiyon fiyatına göre çok iyi üstünde ki Pirelli den mıdır bilinmez mıcırlı asfaltta çok ses yapıyor Michelin fiyatı nedeniyle listemde yoktur contiental da daha önceki aracımda fabrikasyon olarak verildi virajda salıp 4 tekeri birden kızakladığı için kötü bi hatırası var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Michelin, Bridgestone ve Continental. Lastik dünyasının 3 eşlideri. İlaveten Hankook mansiyon...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodyear efficientgrip performance 4 kanallı kullanıyorum.Özellikle ıslak zeminde yol tutuşu ve sessizliği gayet yeterli. Kuru zeminde de çok iyi yaz lastiği zaten.Dezavantaj olarak yumuşak bir lastik kaldırım kenarlarında falan dikkat etmek lazım. Aynı lastiğin 3 kanallısı da var onu tavsiye etmiyorlar.Zaten Yakıt verimliliği Islak zemin ve desibeli farklı onların.
    205/55/16 lastik önerisi
  • 200 lira gerçekten çok iyi bi fiyat 2016 üretimi olması çok önemli değil 2 senedir benim için ama yaşadığım yer çok bozuk yeni gelişen bir yer altyapı çalışması çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ventus prime 3'ün ıslak zeminde yol tutuşu sizi çok memnun etmeyecektir. 215/60/17 olanı kullanıyorum. limitler dahilinde fena değil ama biraz zorlarsan hemen kaydırıyor..
  • ucb3561 kullanıcısına yanıt
    200 lira değil zaten lastikler 350 liradan aşağı bulamazsınız. Ben sadece aradaki kanal,yol tutuş ve db farkını göstermek için atmıştım görseli.
  • P1 verde sınıfının en iyi lastiklerndrn o memnun etmediyse memnun edecek lastik zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    195/65/15 lastik önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi kullandıklarım içinde en memnun kaldığım goodyear efficentgrip performance, diğer lastikleri aracın üzerinde geldiği için kullandım genelde, kendim satın aldıysam önce goodyeara baktım hep.

Lassa ve bridgestone sağlam lastikler fakat sert, şu an corollada var mesela, arka salma eğilimi hissediyorum.

Continental yol tutuşu güzel ancak çok erken çatlamalar başlıyor.

Michelin (crossclimate) gerçek 4 mevsimde eski aracıma aldım, araç çok eskimeden sattığımdan ömrünü bilmiyorum ancak lastikten memnundum, yol tutuşu güzeldi.

Petlas kışlığını çok kısa süre kullandım, bir sorun yaşamadım ancak yorumları genel olarak özelliğini erken kaybettiği yönünde.
  • Falken Ziex Ze 914 Eco Run
  • Falken in ze310 unu alin.

• Falken alın hocam. Testlerde üst sıraları zorluyor ve fiyatı çok uygun

• Yazlıkta Goodyear EGP, kışlıkta Continental TS860 bu sınıfta fiyat/performans açısından en başarılı ürünler.
  • ne kadar ekmek o kadar köfte olayı lastik sektörü için birebir deyim bence..
    paran varsa michelin primacy 3-4 conti cpc 5-6 yada bridgetone t001 bulursan t005
    bir alt klasman goodyear egp, pirelli p07 hankook
    f/p falken 914 yerli olarak lassa petlas
    bulabilirsen dunlop bluresp, yokohoma güzel lastikler..
    bu dediklerim (lassa falken ve petlas hariç) adac 2018 testlerinde gayet başasılı sonuclar almıştır..
    her birinin kusuru var, primacy yumusak bridgetone sert conti çabuk aşınma vs vs..
    öncelikle ekonomi ve sürüş durumunuza göre lastiği seçmeniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 6 Şubat 2019; 11:12:43 >

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Her yönüyle memnunum ses olayına takılmıyorum fakat su birikintisi geçişleri çok kötü daha önce kullandığım lastiklee de böylw sorub yaşamadım

• İzmir de ze310 bulabileceğimiz yer var mıdır ?

• Ucuza kacma bence konfor çok fark ediyor. Michelin bayağı iyi bu konuda. Hem de 50000 km rahat gidiyor. Falken izmir atatürk stadından Altındağ Ä giden yol üstünde büyük bir bayisi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.