Merhabalar, 2024 yılında bu rakamın çok komik ve yetersiz olduğunu biliyorum fakat bir arkadaşımın ihtiyacı var ve kısa süre içerisinde bir araç bulmam lazım, kuş serisinden de uzak durmak istiyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-erdogan-otomotivden-1167272083/detay mitsubishi carisma aklıma gelen araç oldu, sizin önerilerinize de açığım. Yardımcı olur musunuz ? |
185 BİN TL ARAÇ ÖNERİSİ
-
-
iyi bakılmış reno 19 1.6 europa alize modelini 200k civarı bulabilirsiniz. yakıt olarak üzmez,kliması var ,hidrolik direksiyon var
-
200 k ya çıkmak biraz zor zaten 160k nakit + üstü kredi kartıyla bu fiyata çıkabiliyor, 200 biraz zor bir ihtimal.
-
Klimasiz olan modeli bulabilirsiniz o fiyatlara . 1.6 alize RTE en iyi seçenek ama bütçe düşükse diğer modele bakın . -
Mitsubishi gdi motora lpg takılmıyor ondan fiyatları ucuz. Kimse o fiyat bandındaki bir arabaya benzinde binmez.
120-150 bandına Nissan sunny Hyundai Excel. Yedekte para kalır. Ufak tefek masrafını yaptırır binersiniz.
185 e kadar bulabilirseniz yumurta kasa accent. Piyasa arabası. Ama temizleri zor gibi.
Ticaret için almayacaksanız, biniciyim diyorsanız kesinlikle mazda 323 hepsinden çok daha iyi bir otomobil. Hidrolik direksiyon 4 cam otomatik elektrikli ayna vs. diğerlerinden çok daha modern bir arabadır. Sürüşü hepsinden iyidir.
Yerinizde olsam 323 bakardım.
-
Bahsettiğiniz Mazda 323 hangi model aralığında olanlar acaba, fazla arıza çıkarmayan bir araç bulmak istiyorum ki önerdiğimde mahcup olmayayım
-
Bu bütçeye alınacak en iyi araba bence Reno R9 dur. Broadway olanı tercih sebebidir 1.6ları da güzel iş yapar, parçası ucuz ustası bol fazla can sıkmayacak cinsten düşük bütçelinin dostudur..
-
Farklı bir alternatif olarak Palio Van bakılabilir. Daha yeni ve modern bir araç olur fakat Van olduğu için yıllık muayene vs. gerekir.
-
Acaba Van demişten Fiesta Van'lar nasıl olur, bütçe konusunda biraz daha zorlatırım ama daha iyi olmaz mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X