Şimdi Ara

18999 TL R5 5600 RTX 3060 Ti 16GB 3600MHz 650W DeepCool + 23.8″ 165Hz MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18999 TL R5 5600 RTX 3060 Ti 16GB 3600MHz 650W DeepCool + 23.8″ 165Hz MONİTÖR

18999 TL R5 5600 RTX 3060 Ti 16GB 3600MHz 650W DeepCool + 23.8″ 165Hz MONİTÖRpckolik.com
    Ward V3 Oyun Bilgisayarı+23.8″ 165Hz MONİTÖR – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
    https://pckolik.com/urun/ward-v3-oyun-bilgisayari23-8-165hz-monitor-geforce-rtx-3060ti

• Art Sistem toptancısının incehesap'a özenip kurduğu site ve satış ofisi. Zaten sahipleri de incehesap'la kankalar.

20 sene önceki perakendeci zamanlarından beri sahiplerini ve ekibini tanırım ve satış sonrasını bilmem ama asla kimseyi kandırmazlar. Dürüst bir firma. ona kefil olabilirim.

Fakat gelen üründe hasar olur mu olursa direk geri alırlar mı falan satış sonrasını bilmiyorum. Çünkü toptan tarafını kullanıyorum, bizde iade yok.

Kısacası satın almak için güvenilir. Satış sonrası için tecrübem yok...

• Fiyat çok uygun. hocam site güvenilir midir ? İlk defa gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 22 Haziran 2023; 1:50:0 >
  • Kimse güvenmiyor demek ki .
    Monitör hariç bile fiyat uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalım kullanıcısına yanıt

Bizzat alışveriş yapmadım Küçükçekmecede mağazası görünüyor birkaç youtuber bu siteden sistem tanıtımı yapmıştı.

AdresGültepe Mh. Florya Kavşağı E5 Yanyol, 34290 Küçükçekmece/İstanbul

18999 TL R5 5600 RTX 3060 Ti 16GB 3600MHz 650W DeepCool + 23.8″ 165Hz MONİTÖR

• Siteden alanlar vardi sorun yasanmamisti galiba.

15999tl olsa daha iyi olabilirdi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hesapladım ederi anca bu kadar zaten

• tgezer kullanıcısına yanıt

Art Sistem toptancısının incehesap'a özenip kurduğu site ve satış ofisi. Zaten sahipleri de incehesap'la kankalar.

20 sene önceki perakendeci zamanlarından beri sahiplerini ve ekibini tanırım ve satış sonrasını bilmem ama asla kimseyi kandırmazlar. Dürüst bir firma. ona kefil olabilirim.

Fakat gelen üründe hasar olur mu olursa direk geri alırlar mı falan satış sonrasını bilmiyorum. Çünkü toptan tarafını kullanıyorum, bizde iade yok.

Kısacası satın almak için güvenilir. Satış sonrası için tecrübem yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece kasanın ederi bu kadar( Tabi ben olsam farklı bileşenler kullanırdım. Kullanılan bileşenleri ayrı ayrı hesaplayınca 19 bine yakın bir fiyat çıkıyor). Monitörü bulamadım ama düz 3000 desek güzel bir indirim diyebiliriz(Bu monitörü de almazdım 😀).

• uygun gibi görünüyor ama detaya bakın anakarta ekran kartı ss markasına vs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.