Şimdi Ara

18k'lık Midea mı Airfel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimize ısıtma amaçlı klima alacağız. Kuşadası'nda oturuyoruz aman aman soğuk olmuyor burada 35 m2 salon için 18k yeter diye düşündüm ve uygun fiyatlı airfel as18-933, as18-940 ve midea 18 optimum modelleri arasında kaldım. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim ya da bunların dışında öneriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poetryer -- 24 Kasım 2014; 21:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slm dostum araştırma yaparken senin mesajına rastladım ben de seninle aynı durumdayım 18000 lik bir inverter lazım .
    merak ettim acaba nasıl karar verdin ve sonucunu?
  • hort aynen bende aynı durumdayım yardım lutfennn
  • airfel
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

airfel

hangı model serısını tavsıye edersınız ısıtma ıcın
  • Midea önceliğiniz olsun arkadaşım airfel son planda olsun zira airfelin kronik sorunları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: trhuseyn

Midea önceliğiniz olsun arkadaşım airfel son planda olsun zira airfelin kronik sorunları var

negıbı kronık sorun sezonsaldan oncekı 0940 ve 0933 modellerının sorunsuz oldugu goruluyor ve de servıslerı daıkın mıdeanın servıslerının ılgısız ve yetersız oldugu bılınıyor
  • quote:

Midea önceliğiniz olsun arkadaşım airfel son planda olsun zira airfelin kronik sorunları var

airfel'ide üreten GREE kullanıyorum,hiçbir kronik sorun yok. -5C'de kar yağarken alev gibi üflüyor.
  • quote:

quote:

airfel'ide üreten GREE kullanıyorum,hiçbir kronik sorun yok. -5C'de kar yağarken alev gibi üflüyor.

Hangı serısını kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

quote:

Hangı serısını kullanıyorsunuz

geçen senlerde koçtaşta satılan düz modeli yani inverter olmayanı. kapasitesi 9000 btu, 24m2 yi sorunsuz ıstıyor.soğutmadan zaten bahsetmeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.