Şimdi Ara

19.000 tl ye kadar otomatik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabam olacak 19.000 tl kadar otomatik vites araba planlıyorum.Karasızlık yaşıyorum bana yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkürler

• Yokmu yardım edecek ?
  • az biraz sabırlı ol
  • DH Ruh okuma timi birazdan burda olur

İhtiyaçlarınız nedir, hangi segmentte araç bakıyorsunuz? 3 kapı mı, sw mi, sedan mı? Yılda kaç km gidiyorsunuz? Binici misiniz yoksa pat diye satarım mı diyorsunuz? Bunları yazmazsanız size yardımcı olamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile daha çekirdek bile değil eşim ve ben çok büyük bir araç gerekmiyor, 5 kapılı düşünüyorum, otomatik öncelikli tercihim, araçdan pek anlamadığım için rutin bakımlarını serviste yaptırabileceğim sanayide beni uğreştırmayacak bir araç bakıyorum, fazla kilometre yapmam şansım yok çoğunluk şehir içinde (Balıkesir) ve ilçeleri uzun yolda da sıkıntı vermeyecek bir araç düşünüyorum.Bunları karşılayacak araç varmıdır onuda bilmiyorum? Tam otomatik tercihim triptonik istemiyorum. Teşekkürler
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1.4-rxt-16.v-clio-otomatik-orjinal-78.000-km-120101914/detay

Çok yakın arkadaşımda aynısından var 5-6 ay önce aldı çok memnun otomatik olması ve modelinin en fullu olması sanırım sizi tatmin eder yakıtı da gayet maküldür arkadaşım eskişehir şehiriçi lpg ile yaklaşık 25-27kr arası yaktığını söylüyor. Birkaç kere test etmişliğim var seri kıvrak bir araba basarsanız gitmem demez ama tabi kapasitesi belli 1.4 16valve 98hp için fena sayılmaz ralli iddianız yoksa şehir içi yeterlidir model yılı düşük olduğundan çok birşey beklememek lazım tabi ama abs,airbag gibi güvenlik önlemleri mevcut acemiliğinizi atana kadar sıkıntı yaratmaz sanıyorum

• Binici olmaya adayım al-sat ticaret benim işim değil açıkcası çok sıkışıncada satılır diye düşünüyorum fiyat kırılarak
    Yaptığım araştırmalar ve forumda okuduklarım kadarıyla herkesin arqabası kendine güzel ve %90 herkes kendi arabasını tavsiye edebiliyor.
    Bunlarla beraber

1-Honda civic --> şanzıman iyi fiyat pahalı
    2-Opel Astra ----> 2000 modellerine 19-20 bin istiyolar
    3-Ford Fiesta ----->Triptonik ve çok sorun olduğu çoğu kişilerce soyleniyor
    4-Wv Bora --------->Kilometreler çok yüksek ve 2000 modelini anca verirler benim bütçeme
    Bunların dışında Daihatsu sirionlar var 1.3 100 beygir bu araç uzun yolda üzer mi bizi onu bilmiyorum ama fiyatı makul geldi 2005 model 16500 civarı

Gelgelelim araba yaşı tartışmasına hükümet 15-20 yaş arası arabaları piyasadan çekmek için girişimde bulunuyor,bu yüzden önümüzdeki 3 yıl için kaygılarım var.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt2000

Aile daha çekirdek bile değil eşim ve ben çok büyük bir araç gerekmiyor, 5 kapılı düşünüyorum, otomatik öncelikli tercihim, araçdan pek anlamadığım için rutin bakımlarını serviste yaptırabileceğim sanayide beni uğreştırmayacak bir araç bakıyorum, fazla kilometre yapmam şansım yok çoğunluk şehir içinde (Balıkesir) ve ilçeleri uzun yolda da sıkıntı vermeyecek bir araç düşünüyorum.Bunları karşılayacak araç varmıdır onuda bilmiyorum? Tam otomatik tercihim triptonik istemiyorum. Teşekkürler

Tiptronik ve tam otomatik tanımlamalarını karıştırmamak lazım.

Bir şanzıman hem tam otomatik hem de tiptronik olabilir, bunun örneği çok.

Söylediğiniz bütçeyle C-segment olarak 2000-2001 Astra, Focus, Golf gibi seçenekler var.

B-segment olarak 2003-05 Fiesta, Polo, Clio, Getz gibi seçenekler var.

Bir de 2002-05 Hyundai Elantra'lar var, sedan araba. Az tutulduğu için ikinci elde fiyatları baya uygun.

• quote:

3-Ford Fiesta ----->Triptonik ve çok sorun olduğu çoğu kişilerce soyleniyor

Sorunlu olan dizel 1.4TDCI'lerde bir ara kullanılan ASM şanzımandır, ondan uzak durmak gerekir.

Benzinli Fiesta 1.6'lar tam otomatiktir ve sorunsuzdur.
  • Peki tam otomatik fiesta önerirmisiniz arkadaşlar ?
  • 2005 model focusta bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4a-fe-1.6-motor-luna-full-abs-airbag-16-valf-efi-atiker-lpg-104851609/detay/
    Araç bizim

ben böyle güzel ilan görmedim umarım yakın zamanda istediğiniz fiyattan satış olur..

• @wampaa

Gerçekten gördüğüm en özenle yazılmış ve dikkat çekici ilanlardan birisi,hayırlı satışlar diliyorum bende...

Ayrıca konuyu takipteyim çünkü benimde max. 18000-19000 civarında otomatik ve benzin sarfiyatına göre
    LPG li bir araca ihtiyacım var ancak ehliyetini yeni alacak olan eşim kullanacağından Getz yada Punto tarzı
    ufak tipte bir araç düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 5 Nisan 2013; 16:52:01 >
  • selamlar,

mitsubishi düşünebilirsin, toyota kadar sağlamdır ama piyasada nedense tutulmuyor, 2005 model üzeri lancer alabilirsin ya da colt. Sirion kullanan arkadaşım var gayet memnun arabasından. Ben de geçen hafta 19400 e 2005 model laguna aldım 2.0 auto, priv.
    Bundan önce eşimde otomatik corsa vardı, tam otomatik vites değil otomatikleştirilmiş bir şanzımanı var,ama sorun çıkarmadı hiç, gayet memnun kullandık fakat şehir dışı uzun yollarda yokuşlarda üzüyor biraz, pek gitmiyor.
    Hangi aracı alacaksan al, hor kullanılmamış ve bakımlı olmasına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4a-fe-1.6-motor-luna-full-abs-airbag-16-valf-efi-atiker-lpg-104851609/detay/
    Araç bizim

ben böyle güzel ilan görmedim umarım yakın zamanda istediğiniz fiyattan satış olur..

Teşekkürler. Lakin millet kilometreyi fazla görünce korkuyor. Sanıyorlar ki 14 yaşında araba 70 80 binde olacak. Gezen adamın arabasına bir şey olmaz işleyen demir pas tutmaz içime sinsin yeter ki 500.000 olsa bile gözüm korkmaz. Yılda 15 20 bin ideal değerlerdir bizim aracımızda bu değerler içindedir. Ya ben yanlış biliyorum yada millet kendini kandırıyor.
    @cradleofdenEyvallah.

• Colt öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda 99 model için o kilometre normal bence, evden işe sadece gidiş geliş 60 km yol yapıyoduk biz, başka sehirlerde 10 km lik yola çok diyo insanlar
  • 1 ay önce bende cok aradım otomatik ama bütçeme ( max:16000 )göre temiz bir otomatik bulamadım o bütçelerde sıkıntısız o.şanzuman zor bence çünkü km yüksek oluyor vs.Honda otomatik şanzumana çok iyi sorunsuz diyorlar jajj lara bak ama bütçe sıkıntılı.Bakımlarıda servis yerine sağlam bir sanayide usta bul daha ucuz olur.
  • İlanlarda acayip fiyatlar soyluyolar birazda şans işi otomatik vites riski var yani,ilk araba oluncada herkafadan bir ses çıkıyor, otomatik vitese karaşı bir önyargı var onuda anlamış değilim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.