Bildirim
19-20 bin gelir mi :((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
COK İYİMSER -
Birader sen mal mısın niye insanların moralini bozuyorsun adamın aytsi gayet iyi işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MAL DEĞİLİM GERCEKLERİ KONUSUORUM AYT SORULARINA BAK İSTERSEN -
Birader tamam ne kadar kolay olursa olsun 70 civarı yapmak her türlü iyi 80 soru var zaten
Benim de 78 tyt 67 ayt 90 obpçok merak ediyorum bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
GECEN YILIN AYTSI KAT KAT ZORDU AYT 2020 DEN -
HOCAM TAMAM DA BU 70 I 10 KİŞİ YAPARSA DAHA DEGERLİDİR 100 KİŞİ YAPARSA Bİ DEĞERİ KALMAZ SONUCTA SIRALAMA SINAVI -
Yoo. Dün 2019 ayt matematiği bir daha çözdüm gayet 2020 ayt matematikti kendisi. Tek sıkıntı bu kadar fazla benzetilirmi aw -
YHAHAHAHHAHAHAHAH GÜLÜYORUM SADECE DÜN CÖZMÜŞ Bİ DE -
Gelir gibi duruyor
FİZİK GECEN SENEDEN KOLAYDI GEC ONU 2019 DA KİMYA NETLERİ DİBE VURMUSTU .2019 A BENZİYODU DİYEN İNSAN HANGİ KAFADA ONU DA ANLAMIYORUM BELKİ 2019 A BENZEDİĞİNDEN 2020 KOLAY OLMUŞ OLABİLİRMİ -
SONUCLAR ACIKLANACAK ANCAK ZAMAN BENİM HAKLILIĞIMI GÖSTERİRİR KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR MİSALİ DEVAM EDİN -
Ya hocam 2010 yiginsalina baktım şimdi puana göre 25 bin diyor yani bence de 20 gelebilir ya umarım gelir :/ bekle beni Kıbrıs tıp :Dd
Hocam sizce kaç k bu netler tahmininiz nedir sizin ki benim ki
YAPAMIMIŞIM AHAHAHAHAH KİMYA BİYO FULDU BENIM UNIDEYIM ZATEN DUYMAK İSTEDİKLERİNİ DUY HADI YOL AL
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Birader sen mal mısın niye insanların moralini bozuyorsun adamın aytsi gayet iyi işte
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X