Şimdi Ara

19-20 yaşına gelip şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamış var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
10.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

Bu konuda hıc calısmadım ihtiyacım yok diyenler; 30 yasına gelince bu hukumet gitsin abd de bilmem kaç dolar maaş veriyolar bu ulke de para vermıyolar blabla diyecek olan tipler..
    14 yasımdan sonra ailemden tek kurul almadım. Şu an kendi firmamın basındayım. Sahip oldugum evin arabanın değerini söylemiyim..
    Ayrıca aynı yasıtım cocukluk arkadasımda şu an yuklu maasla calısıyor ve ev araba sahıbı..
    Benım cocugumda benım kadar olmasa da lise bittikten sonra iş hayatına atılmak zorunda..
    Babamın bi lafı vardı hayat çalışmaktan ibarettir.
    Once Derslerinizde basarılı olmak için calısırsınız.
    Sonra tecrube edınmek için calısırsınız.
    Ve ardından gecınmek ıcın omrunuz boyunca calısmanız lazım.
    Maaslı calısıp bi yere gelınmez diyenlere de ınanmayın.
    O size telefonunuzu alan babanız anneniz bir gün hayattan ansıIn göçüp gittiğinde elinizde sadece o telefonla kalıyorsunuz unutmayın.
    Erkek adam dediğin reşit olduktan sonra kendi ayakları üstünde durmalı.

%160 ötv %18 civarı kdv tiyatro sinema gibi bazı biletlerden kesilen eğlence vergisi o amerika almanya şöyle böyle diyen insanlar sonuna kadar haklı insanlar orda 30 bin euro ya porsche gibi lüks arabaları satın alabilirken(ikinci el) burda izliyoruz bu daha çok çok basit bir örnek azıcık araştırmak okumak varken karşındakini direk kötülemek çok kolay değil mi ben de sömürülmeye hazır bir sürü insan var desem ne olur ? Hiçbir şey olmaz çünkü gerçekler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 1 Ağustos 2015; 10:03:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Bu konuda hıc calısmadım ihtiyacım yok diyenler; 30 yasına gelince bu hukumet gitsin abd de bilmem kaç dolar maaş veriyolar bu ulke de para vermıyolar blabla diyecek olan tipler..
    14 yasımdan sonra ailemden tek kurul almadım. Şu an kendi firmamın basındayım. Sahip oldugum evin arabanın değerini söylemiyim..
    Ayrıca aynı yasıtım cocukluk arkadasımda şu an yuklu maasla calısıyor ve ev araba sahıbı..
    Benım cocugumda benım kadar olmasa da lise bittikten sonra iş hayatına atılmak zorunda..
    O size telefonunuzu alan babanız anneniz bir gün hayattan ansıIn göçüp gittiğinde elinizde sadece o telefonla kalıyorsunuz unutmayın.

%160 ötv %18 civarı kdv tiyatro sinema gibi bazı biletlerden kesilen eğlence vergisi o amerika almanya şöyle böyle diyen insanlar sonuna kadar haklı insanlar orda 30 bin euro ya porsche gibi lüks arabaları satın alabilirken(ikinci el) burda izliyoruz bu daha çok çok basit bir örnek azıcık araştırmak okumak varken karşındakini direk kötülemek çok kolay değil mi ben de sömürülmeye hazır bir sürü insan var desem ne olur ? Hiçbir şey olmaz çünkü gerçekler bunlar

İşte hep özenirsiniz böyle. Dünyada 180 mi bilmem kaç ülke var.ve bu ulkelerden 5 tanesinde hayat sartları mukemmel.geri kalanlar hep onlara özenir. Bu ha diyince olacak bırsey degil. O ulkeler o seviyeye gelmek için yuz yıllarını verdı. Siz ise kolaya kaçıp ama almanya da 30 bin eu ya ğorscheye biniyolar diyorsanız ,siz şimdiden kendinizde değil hukumette suç aramaya baslamıssınız demek 30 yasınızı beklemeden..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baba yaninda calismak sayiliyor mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

İşte hep özenirsiniz böyle. Dünyada 180 mi bilmem kaç ülke var.ve bu ulkelerden 5 tanesinde hayat sartları mukemmel.geri kalanlar hep onlara özenir. Bu ha diyince olacak bırsey degil. O ulkeler o seviyeye gelmek için yuz yıllarını verdı. Siz ise kolaya kaçıp ama almanya da 30 bin eu ya ğorscheye biniyolar diyorsanız ,siz şimdiden kendinizde değil hukumette suç aramaya baslamıssınız demek 30 yasınızı beklemeden..

Vergileri kim düzenliyor devlet değil mi ? Çıkan vestel vergisi dahil vatandaşın cebindeki üç kuruş paraya göz dikiyorlar siz savunabilirsiniz bu politikaları ben savunmayacağım...

• hayatın acımasız yüzünü tercihini kötü yapanlar ya da çalışmak zorunda kalanlar görüyor. ilk kez 24 yaşımda ücretli öğretmenlik yaptım. Belki diğer mesleklere göre daha kolay olabilir ama para kazanmanın ne kadar zor olduğunu hissettim. asgari ücret ile çalışanlar hayatın acımasız yüzüyle karşı karşıyalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

ben hiç tanımadığım kişinin yanında çalışmadım ama 2 sene inşaat da elektrikcide çalışdım sonra sanayide çalışdım 4 5 sene yedek parça aksesuar işinde ama nedense bi işde dikiş tutturamadım önemli olan zor işde yada çok paralı işde çalışmak değil önemli olan sürekli sürdürebilmek bir insan örnek verme gerekse 21 22 de iş çalışmaya başlasa 60 65 de emekli oluyor nerdeyse 40 sene aynı iş yapcan düşün

Bakın bu mesajı bir öneri olarak dikkate alın.

Çok güzel söylemiş Kedi.

• Çevre Müh kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 21 yaşıma girecem ama hiç bir yerde çalışmadım 0 yani ne kendimi hırpalayacam boşu boşuna yazın dinlenip tatilimi yaparım okul başlayıncada derse yoğunlaşırım. Paraya ihtiyacım yok mu var tabiki gelirimiz çok ta iyi değil ama ucu ucuna yetiyor çok şükür zaten mezun olup bi işe başlayınca bütün hayatın çalışmakla geçecek öğrenciyken şu hayatın değerini bilin gezin tozun (gezin tozun derken o cafe senin bu sinema benim demek değil alın bir sırt çantası birde uyku tulumu dağ tepe orman gezin heryeri) zaten bir işe girince ömrünüz masabaşında geçecek.
  • Şu çok para kazanmak için okumak isteyenlerin kafasını anlayamıyorum. En fazla okusan ne yapabileceksin acaba? Hadi devlet memuru oldun, doktor oldun aylık 10 bin tl gelirin var diyelim. Ne kadar değişik olacak ki hayatın. Para kazanmak isteyen adam boşa okur. Ticaretle uğraşın para kazanmak istiyorsanız. Hayatınızı okul sıralarında çürütmeyin derim.
  • 26 yasindayim daha bu sene ocak ayindan itibaren uzun sureli bi isim oldu. 7 aydir calisiyorum. Ondan oncekileri toplasan max 3 ay calismisimdir. Yatmaya iyi alismistim 25 senedir

• Kolelige hayir

• 300-500 lira için kapitalist düzende kendinizi ezdirmeyin gençler,çocukluğunuzu gençliğinizi yaşayın.Para bir şekilde gelir ama gençliği bir daha getiremezsiniz.

• Çevre mühendisliği okusam ben de çalışırdım. Her bölümü kendinizinki gibi kolay ve her üniversiteyi kendinizinki kadar hafif zannetmeyin.
  • 94 şubat doğumluyum 2 ay öncesine kadar hiç bir yerde çalışmamıştm .Allah bi kapı açtı girdim bi işe .
  • Benim bi arkadaşım var bırak çalışmayı 250 kişi ile konuşmuş mudur merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevre Müh

Arkadaşlar şuana dek 3 ayrı sanayi firmasında çalıştım. Ayrıca şuan bi mağazada kasiyerlik-müşteri danışmalığı yapıyorum bilindik bi giyisi markası. Ayrıca üniv okuyorum.

20 yaşına gelip hiçbir yerde çalışmamış olan var mı merak ediyorum?

Hayatın ne kadar zor olduğunu görmeli insan çalışıp

Alkışlayıp maşallah mı diyelim bize ne

• akyya kullanıcısına yanıt
    Şey sanırım sadece üniversiten mezun olunca çalışılır gibi bir algınız mı var bilmiyorum ama ben 6. sınıfın yaz tatilinde girip başlamıştım çalışmaya. Okumayada devam ediyorum ayrıca(Maddi durumumuz kötü olduğu için değil iş ahlakı, iletişim kurma gibi şeyleri öğreneyim diye babam vermişti işe. Gayet memnunum işten kazandığım para ile fıstık gibi cep telefonu almıştım.)
  • ilk defa 24 yaşında çalışmaya başladım. iş hayatı fena değil şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. ama bu saatten sonra yaşayacağım kesin :)
  • Babadan bir çalışma yeri veya işyeri olsa gönül rahatlığıyla çalışayımda hiç tanımadığın insanların içinde çalışırken haketmediğim bir laf edilirse kötü olur kendimi yakmak istemiyorum.Bu dönem daha beter ağzına geleni söylüyor herkes ben kaldıramam öyle şeyleri.
  • quote:

Arkadaşlar şuana dek 3 ayrı sanayi firmasında çalıştım. Ayrıca şuan bi mağazada kasiyerlik-müşteri danışmalığı yapıyorum bilindik bi giyisi markası. Ayrıca üniv okuyorum.

İnternet üzerinden iş yapıp para kazandığım oldu onun dışında bir yere işe girip hiç çalışmadım yaş 19.

Hayat zor falan değil.Ne zoru akıllı ve kurnaz olan herkes krallar gibi yaşar.Zor olan akıllı ve kurnaz olabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

İnternet üzerinden iş yapıp para kazandığım oldu onun dışında bir yere işe girip hiç çalışmadım yaş 19.

Hayat zor falan değil.Ne zoru akıllı ve kurnaz olan herkes krallar gibi yaşar.Zor olan akıllı ve kurnaz olabilmek.

Aynen öyle internet sitesi, haber sitesi işine girdim ben de ama reklamdan para kaldıramadım işte yapacağım birşey kalmayınca böyle tekstil sektörüne adım attım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.