Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izmit Outlet migros durumlar nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kimler Ankamall'da olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kipada da seçili oyuncaklarda %50 indirim başlamış 3 saat önce oradaydım. Çoğu oyuncaklarda yapmışlar uzaktan kumandalı arabalarda fiyatlar iyi nerff ve furby gibi oyuncaklarda indirim yok. Kutu oyunlarındada indirim yoktu
  • arkadaşalr sanal marketten alışveriş nasıl oluyor bulundugumuz yerde mıgros var ama sıtede gozukmuyor
  • Arkadaşlar şimdi kırtasiye bölümünde 10 lira olan faber gripler 5 liraya mı düşecek

• mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Oradayım.

• küçük migroslarda neler oluyor veya ürün oluyor mu uğramaya değer mi (konyada büyük migros yok)

• rentacar2 kullanıcısına yanıt
    Düştü bile, sanalmarketten bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar özellikle büyükşehirdekilere söylüyorum. 5M Migroslara kasmaya gerek olmayabilir. Özellikle gelir düzeyi yüksek semtlerdeki (örneğin Ankara Çayyolu) 3M Migros'larda da gayet güzel ürünler oluyor ve kalabalık değil, 2 gün sonra bile gitseniz aradığınızı bulabilirsiniz. Yarın Ankamall Migros ana-baba gününden beter olacak. Geçen sefer, saat 12.00'de kasalarda kuyruklar oluşmuştu.

• ankamall de dogru duzgun bır urun bulamadım, 2 tane furby vardı

kırmızı ve mor renklı,

ıkısınınde kutusu acılmıs cok barız ıade urunu oldugu, hatta kırlenmıs ıdı, furby ıcın bosuna oraya gıtmeyın,ben şahsen onları almazdım
    maltepe pazarı yanındakı 3m mıgros da mıgros toptan olmuş, boşuna oraya gıdıp benzın yakmayın (oyuncak reyonu yok)

tabu lar 100 lıra olmuş bana cok pahalı geldı, nerdeyse butun kutu oyunları vardı, fıgur koleksıyoncuları ıcınde ben cazıp bır şey gormedım, ozellıkle yapboz cular ıcın soylıyım,

sadece 500 ıla 1000 parcalık yapbozlar var, ve cogu ıgrenc tablolar, 20 lıraya gelıyor ama yınede cok kotu olan modellerı kalmıs kesınlıkle onermem, puzzle ıcınde buraya gıtmeyın boşuna

1 ila 10 yaş cocugunuz varsa alınabılır şeyler var, gerısı ıvır zıvır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 19 Nisan 2014; 3:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

ankamall de dogru duzgun bır urun bulamadım, 2 tane furby vardı

kırmızı ve mor renklı,

ıkısınınde kutusu acılmıs cok barız ıade urunu oldugu, hatta kırlenmıs ıdı, furby ıcın bosuna oraya gıtmeyın,ben şahsen onları almazdım
    maltepe pazarı yanındakı 3m mıgros da mıgros toptan olmuş, boşuna oraya gıdıp benzın yakmayın (oyuncak reyonu yok)

tabu lar 100 lıra olmuş bana cok pahalı geldı, nerdeyse butun kutu oyunları vardı, fıgur koleksıyoncuları ıcınde ben cazıp bır şey gormedım, ozellıkle yapboz cular ıcın soylıyım,

sadece 500 ıla 1000 parcalık yapbozlar var, ve cogu ıgrenc tablolar, 20 lıraya gelıyor ama yınede cok kotu olan modellerı kalmıs kesınlıkle onermem, puzzle ıcınde buraya gıtmeyın boşuna

1 ila 10 yaş cocugunuz varsa alınabılır şeyler var, gerısı ıvır zıvır

evet hocam ankamall ı bende geçen hafta denetledim gitmeye değecek nerdeyse hiçbişi yok. ben bu sene csrrefour kipa ve real e bakacağım abi yparsa. onlardan da ses soluk çıkmadı daha

• bu arada şu anda ankamall için sanamarkette hiçbir oyuncak çıkmıyor. heralde göndermeyle uğraşmamak için kaldırmışlar direk. birazdangidicem bende bakalım nolcak
  • Ankamal migros kacata aciliyordu?

• tellidede T kullanıcısına yanıt
    Alışveriş merkezi ile birlikte saat 10 da açılıyor..

• Sanal'dan alma şansımız yok mu?
  • Kartal atalar da kuyruk var:)

• klasik jenga fiyatına bakabilecek olan varmı kartal atalar pendik ne olursa
  • Ataşehir novoda AVM de durum nasıl giden haber edebilir mi

• Ankamall saat 10 da
  • Ankamall'a gidecek arkadaşlar benim için 2 adet 4 kanal helikopter alabilen olursa çok sevinirim. Oraya yakin bir hastanede nobetteyim, PM atarsaniz hemen 5dk ankamall girişine gelip sizden alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.