Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kotukedi

furby 99 tl idi normalmi

http://www.akakce.com/figur/en-ucuz-furby-cool-fiyati,1079908.html
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    İst. Yenibosna Migros'ta nerf var ve indirim de var.

En küçük nerf tabancasını 7,75 tl'ye,
    bir de monopoly milyoner 38 tl'ye aldım.

öğlen saati itibariyle çok kalabalık yok ve monopoly çeşitlerinden 2'şer 3'er tane var...
  • drogbags kullanıcısına yanıt
    Bu mesajinizi görmemiştim((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 9 gibi gittim ben de Maltepe Sahil'deki Migros'a. Talan baslamis. Furby alacaktim ben mor istiyordum bakarken moru bir kadin benden once davranip aldi. Turuncu kaldi bana da. Furby kalmadi yani. Bir de monopoly elektronik bankacilik aldim. Stok var bayagi nerf falan. Ancak nerf yerine baska bir urun var bayagi buyuk 22,45e dusmus ondan alsam mi almasam mi kararsiz kaldim almadim. Nerf yerine alternatif. Kutu oyunu bolca var. Herkes urunleri saklamis bu arada

• keskin76 K kullanıcısına yanıt
    orada ki atmosfer nasıl bilgilendirirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar sivasta olup olmadıgına nerden bakabilirim acaba ?
  • Ben de beylikduzunde 175 lira bayildim geldim ilk girenlerdenim. Direk furbye kostum ama gelmemis o magazaya. Torium ya da starcitye de gitmeye usendim. Gercekten bayram oldu bizim cocuga. :)))

• Bir Nerf alsam mı

• Mağazadayım. Tabu, monopoly hangisini önerirsiniz

• savasma S kullanıcısına yanıt
    yenibosna derken starcity mi yoksa Koçtaş ın orda ki mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Mağazadayım. Tabu, monopoly hangisini önerirsiniz

Tabu ne kadar acaba ?
  • Realddede var sanirsam birazdan gecicem simdi carrefourdayim bakiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Mağazadayım. Tabu, monopoly hangisini önerirsiniz

Tabu daha eğlenceli pratik hızlı oynanıyor, monopoly biraz daha agır.
    Erkek erkeğe monopoly kızlı erkekli tabu tercih ediyoruz.
  • beylikdüzünde cumadan gidip saklamıştım furby yi 1 tane vardı zaten bugun gidip aldım, sabah 10 da talan olmuştu heryer ama stok boldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sabah 9'da istinye 3m migrosta idim. bir adet mor furby vardı ve saat 11'de ben cıkarken hala duruyordu. kutusu biraz hasarlı idi ama kendisi sağlam gibi duruyordu.
    nerf her cesit vardı. bebekler için oyuncaklar vardı, oyun hamuru çok vardı. beb yeğenlere bol bol oyuncak aldım. pilsanın minik plastik scouter vardı. ondan aldım. pilsan çılgın araba vardı bolca. güzel bir marangozluk seti vardı, özellikle 7-8 yaşındaki erkek çocukları için çok güzel bence.

kız çocukları için çok oyuncak bebek vard, barbie tarzında.

bir de yeni yürümeye başlayanlar için playskool un ilk arabamı vardı 2-3 tane. ben geçen seneki indirimden almıştım. bu sene yeni modelini getirmişler. fiyat 50 tl indirimle. tavsiye ederim. 1 - 1,5 yaşındaki çocuklar için çok eğlenceli oluyor.

kırtasiye bölümü çok zayıftı.
  • Furby için danışmadan bilgi alın bence, bazı yerlerde reyona koymuyorlar yüksek fiyattan dolayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sFenX_06

ankamall den yağma fotosu paylaşan olursa sevinirim.

Ankamall da çok kalabalık vardı şimdi reyonrlar boşaldı kasalarda hayvanı yığılma var.ben jet kasaya geçtim bomboş tu.millet tirsiyor heralde keten .normal kasalarda kasa başı 15 20 kişilik full Sepetli sıralar vardi

• Bende migrosa gidicem 4-5 gibi.Bir sey kalmamistir ama olsun.

• Jetkasalarda indirim olmuyor dikkat..

• Saat 11,30 civarı Bursa Migros ve Carrefoura baktım biraz , Carrefour boştu açıkçası indirim de pek sağlam değildi gibi geldi , afişlerde "tüm ürünlerde %60'a varan indirim" diyor ama her üründe indirim yok yani bazı ürünlerde %1 bile yok.Sadece belirli ürünlerde indirim var ve %50 olan pek bir ürün yok.150tl'den 59tl'ye düşen bir helikopter var onun da netteki fiyatı 85tl gibi bişeyler.

Migros oyuncak reyonu çok doluydu pek fazla ürün yok almak isteyenler acele etmeli ama öyle gözüme çarpan bişey olmadı rc araç helikopter gibi ürünlerde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.