Şimdi Ara

19 CORALLA 1.6 Dream Multidrive S MI 16 AUDI A3 1.0 TFSI Dynamic Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence corolla alın ufak tefek eksileri de olsa hoş araba.
  • Edit: AUDI hasar olarak şu şekilde “Aracımızın sağ tarafı komple boyalı ,dolu hasarı görmüş bundan kaynaklı olarak kaputta izler vardır. 7979 tl tramer kaydı bulunuyor”
    ————

Sağ taraf komple boyalı ve dolu hasar izleri var ve hala! A3 alınır diyen var??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyu sıkılmış , 4 yaşında ki A3 ile, Sıfır Km Corolla'yı kıyaslamak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Audi a3 sportback 1.0 tfsi kullanıyorum hem performans hem tüketim hem vergi avantajı olan bir araç.

İç mekanda oldukça kaliteli corolla ile kıyaslamam bile. Yalıtım olarak özellikle Japon araçlarının namı ortada iken a3 kütüphane gibi.

Ancak gelelim şu konuya sıfır km donanımlı Ve yeni çıkmış c sınıfı araç varken gidip 3 yaşında boyalı hasar kayıtlı bir araç almazdım hocam. Corolla alın geçin.

• Hani bir video vardı teyzeye soruyorlar:

- Hafta sonunu kimle geçirmek istersiniz? A) Eşinizle mi?
    - B !!!

Bu kıyaslamadaki A3 için de geçerli.

- Hangi araç alınır? A) Audi A3, "Aracımızın sağ tarafı komple boyalı ,dolu hasarı görmüş bundan kaynaklı olarak..."
    - B !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu1616 -- 17 Şubat 2019; 18:3:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Hayatımda A3 sedan kadar kötü bir araç görmedim. Sözde Audi fakat içi çok kötü ve dar. Corollanın içi A3 sedandan kat kat daha iyi. A3 sportback olsa olabilir fakat sedansa corolla.
    a3 sedan tuhaf duruşlu bi araba tamam ama, corollanın içine de kaliteli demek de biraz şey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 17 Şubat 2019; 18:9:13 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Skoda Octavia ve Megane 4 arasında kaldım, fakat Megane'ın eksiklikleri ile Octavia'nın eksikliklerini karşılaştırdığımda Octavia sürüş keyfi bir parça az olan araba gibiyken Megane sürüş keyfi bir parça fazla olan oyuncak gibi duruyor. Ve Octavia ile Megane neredeyse aynı yakıt değerlerine sahipken Megane çok daha yavaş.
    Sonuçta Octavia'yı aldım. Tabi vazgeçmem söz konusuda olabilir.
  • İkisi arasında elbette corolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Audi a3 sportback 1.0 tfsi kullanıyorum hem performans hem tüketim hem vergi avantajı olan bir araç.

İç mekanda oldukça kaliteli corolla ile kıyaslamam bile. Yalıtım olarak özellikle Japon araçlarının namı ortada iken a3 kütüphane gibi.

Ancak gelelim şu konuya sıfır km donanımlı Ve yeni çıkmış c sınıfı araç varken gidip 3 yaşında boyalı hasar kayıtlı bir araç almazdım hocam. Corolla alın geçin.
    Performans avantajı mı?

1.0 arabayı jet zannediyorsunuz herhalde.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    2013 yılında yeni kasa geldiğinde ilk biz aldık bulunduğumuz ilde 1.6 cvt advance Corolla. 40 bin km kullandık sattık atmosferik motor LPG takılacaksa avantaj ancak süpürge cvt şanzımanla bağıra bağıra devir çeviremem kimse kusura bakmasın.

1.0 hacimle ben gayet konforlu şekilde daha iyi performans alıyorum. Jet zannettiğim falan Yok ama bildiğin 1.6 motor atmosferikle ve cvt şanzımanın olduğu yerde performanstan bahsetmem.

• 0 araba her zaman daha iyidir. Kaldıki 3 yıllık ve hasar kaydı olan bir araç. 1.0 motor dsg sayesinde belli bir hıza kadar oldukça iyi hızlanıyor ancak a3 2013 yılında çıkmış bir araç ve güncelliğini yitirdi. Ayrıca 2016 yılında 92 bin tl'ye alınan bir araca 27 bin tl fazladan verip 119 bine almam ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_hand -- 18 Şubat 2019; 9:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Almayı düşündüğüm arabaya saygısızlık ederek “beş para etmez” yakıştırmasını yapıyorsun.Önce düzgün yorum yap, insanların almayı düşündüklere şeye “beş para etmez” diye bir tamlama yapılamaz.Daha uygun bir dille yazabilirsin

Alıntıları Göster
    almayı düşündüğünüz araca hürmetlerimi sunarak sözlerime başlamak isterim efendim. corolla her ne kadar saygı duyduğum bir araç olsa da bir a3 olamaz. a3 de her ne kadar saygıdeğer yüce bir araç olsa da sanki biraz feleğin çemberinden geçmiş gibi duruyor.

her iki modele de hürmetler efendim...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

almayı düşündüğünüz araca hürmetlerimi sunarak sözlerime başlamak isterim efendim. corolla her ne kadar saygı duyduğum bir araç olsa da bir a3 olamaz. a3 de her ne kadar saygıdeğer yüce bir araç olsa da sanki biraz feleğin çemberinden geçmiş gibi duruyor.

her iki modele de hürmetler efendim...

Alıntıları Göster
    Güzel yorumun için teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

0 araba her zaman daha iyidir. Kaldıki 3 yıllık ve hasar kaydı olan bir araç. 1.0 motor dsg sayesinde belli bir hıza kadar oldukça iyi hızlanıyor ancak a3 2013 yılında çıkmış bir araç ve güncelliğini yitirdi. Ayrıca 2016 yılında 92 bin tl'ye alınan bir araca 27 bin tl fazladan verip 119 bine almam ben.
    Aynı aracın hasarsız, boyasız ve değişen olmayanını aynı fiyata buldum.Hocam dediğin saygı duyarım lakin 2016 yılında ki asgari ücretle şuan ki bir değil ki birde bu araç 2016 makyajlı versiyon yanlış bilmiyorsam yani 2017 gibi

• Yeni bir audi buldum bunun km daha iyi ve hasarsız

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Arka kısmı çok dar ve basık aracın. Bende a3 sportback var arkası sedana göre çok ferah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanya vardı zar zor son aracı aldım A3 TDI Sportback metalik renk 129.500 lira. Aralık ayı

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Kampanya vardı zar zor son aracı aldım A3 TDI Sportback metalik renk 129.500 lira. Aralık ayı
    O fiyata nerede buldun hocam Araç sıfır mıydı

• Yeni Corolla kayda değer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Yeni bir audi buldum bunun km daha iyi ve hasarsız
    Bu durumda a3, ılk mesaja gore corolla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.